Aplicatia U-Control de la Bft

01/27/2021
de catre Master Robert

Cel mai mare atu al tehnologiei ne permite să economisim timp și energie și, prin urmare, ne oferă mai mult timp pentru noi înșine, simplifica și accelereaza acțiunile noastre zilnice.

Scoateți mașina din garaj, închideți poarta, coborâți jaluzelele când știți că veți fi plecați o vreme: toate acestea sunt lucrurile pe care le facem zilnic, acum devin automate, în adevăratul sens al cuvântului.

Controlați automatizarea casei chiar și atunci când sunteți departe de casă, aflați în timp real dacă ceva este deschis, blocat sau închis pentru a interveni și a face modificările necesare. Aceasta este ceea ce ne îmbunătățește capacitățile și ne face să stăpânim toate lucrurile mici pe care le facem în fiecare zi.

Aplicatia U-Control de la BFT economiseste timp simplificand utilizarea, cum ar fi gestionarea automatizarilor casnice direct cu un smartphone sau tableta din orice locatie.

U-Control iti permite sa afli imediat daca poarta este deschisa, blocata sau inchisa; poti schimba, de asemenea, starea ei. Functia GPS iti permite sa deschizi poarta automat, de fiecare data cand smartphone-ul tau se afla la o distanta prestabilita.

E5 BT A - automatizare pentru porti batante de la Bft

01/27/2021
de catre Master Robert

E5 BT A este o automatizare, alimentata la 24V potrivita pentru utilizarea pe portile batante pentru pietoni si vehicule. A fost proiectata avand in vedere flexibilitatea si este potrivit pentru utilizare in resedinte individuale, blocuri de apartamente si locatii comerciale.

Operator electromecanic reversibil 24V pentru panouri de porți batante pentru acces pietonal și vehicul, pentru utilizare în case, clădiri de apartamente și zone comerciale. Dimensiunea sa mică permite instalarea pe stâlpi și coloane mici (lățimea minimă necesară 8cm). Opțiunea brațului culisant înseamnă că pot fi depășite constrângeri, cum ar fi pereții și obstacolele apropiate de operator. Funcția de limitare este reglată de encoder. Siguranța operatorului este garantată datorită sistemului D-track care determină cu precizie poziția și forța cu care se mișcă poarta, utilizând fricțiunea din interiorul motoreductorului și noile brațe articulate și glisante cu design anti-forfecare.

E5 BT A este disponibil in doua versiuni:

E5 BT A12, pentru canaturi de pana la 1,2 m lungime si 80 kg greutate, pentru portile de circulatie pietonala;

E5 BT A18, pentru canaturi de pana la 1,8 m lungime si 100 kg greutate, pentru portile de circulatie a vehiculelor.

Virgo Smart BT A- motoreductor pentru porti batante de la Bft

01/27/2021
de catre Master Robert

Instalarea motoarelor pentru porțile batante poate fi dificilă atunci când stâlpii sunt mari sau acolo unde există puțin spațiu disponibil. Bft are o soluție pentru aceste probleme: Virgo Smart BT A.Deoarece Virgo Smart BT A funcționează cu un sistem de pârghii și un braț articulat care poate fi înlocuit cu un braț glisant, acesta este extrem de flexibil și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu aproape toate mediile de instalare.

Automatizarea Virgo Smart BT A cu brat foarfeca pentru porti batante suporta o greutate de pana la 200 kg si cu o lungime a canatului de 2 metri. Este construita in jurul unor motoreductoare ce functioneaza la o tensiune de 24V, ceea ce asigura un control precis al portilor, siguranta in exploatare si un regim intensiv de functionare.

Motoarele cu brat articulat sau foarfeca se utilizeaza in aplicatii de porti fixate pe stalpi cu grosime mare (stalpi de beton grosi sau de zidarie).

RADIUS LED

03/17/2020
de catre

Un nou plus la gama de produse BFT: lumină intermitentă pentru porți automate, care datorită tehnologiei LED reduce consumul de energie. Să descoperim împreună câteva dintre avantajele RADIUS LED:

Lampa girofar BFT

BOTTICELLI SMART BT A

03/17/2020
de catre

Botticelli smart BT A cu un nou sistem ANTI – INTRUZIUNE
Noua funcție anti-intruziune pentru BOTTICELLI SMART BT A opereaza cu 24V si este folosita pentru uși de garaj secționale.
Conectarea Botticelli la o sirenă internă înseamnă că alarma se va activa atunci când senzorii de deschidere de pe ușile garajului și senzorii de mișcare detectează o intruziune. Sistemul poate fi activat direct de pe telecomandă.
Vizitati site-ul https://bft.ro pentru mai multe informatii despre noul BOTTICELLI SMART BT A.

INTERCONECTIVITATE: PROTOCOLUL U-LINK

03/17/2020
de catre

Luați cazul unui instalator care a trebuit să gestioneze sistemele de automatizare a unui număr de clienți, de exemplu într-un bloc de apartamente: ar fi trebuit să meargă la locul unde s-au instalat porțile și să lucreze individual la dispozitivul fiecărui client.
Interconectivitatea Bft conectează produsele astfel încât să poată intercomunica, creând un singur ecosistem tehnologic folosind protocolul de comunicare U-Link.

Despre BFT

03/08/2020
de catre

Din anul 1967 pana azi: cincizeci de ani de solutii Bft

Istoria BFT este o poveste a creativitatii, initial viziunea unei persoane, astazi o companie internationala recunoscuta in intreaga lume pentru solutiile inteligente si fiabilitatea produselor.

Alaturarea companiei BFT grupului Somfy, in 2004, a ajutat evolutia si autoritatea pe piata internationala. 530 de distribuitori si 24 de sucursale in peste 120 tari demonstreaza acest lucru.

De-a lungul anilor BFT a dezvoltat tot mai eficient tehnologia de automatizare a portilor glisante si batante si a creat solutii noi pentru sistemele de parcare si controlul accesului.

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu