Discount 7%

Kit automatizare poarta culisanta max.600 Kg Deimos ULTRA BT KIT A600 + 4 cremaliere zincate

Scrie o recenzie
Pret vechi: 2.330 Lei
2.165 Lei
Discount: 165 Lei (7%)
Pune o întrebare
Greutate: 21 kg
DEIMOS ULTRA BT KIT A600 + 4CVZ
+

Kit automatizare poarta culisanta max.600 Kg Deimos ULTRA BT KIT A600 + 4 cremaliere zincate

Solutia perfecta de automatizare pentru poarta dvs!

Kitul DEIMOS ULTRA BT A600 reprezinta solutia ideala pentru automatizarea unor porti culisante ce nu depasesc greutatea de 600kg. Se recomanda instalarea lui intr-un mediu circulat frecvent, fiind posibila o utilizare intensiva.

DEIMOS ULTRA BT KIT A600 realizeaza o deschidere de 12m/min, astfel ca este garantata o viteza buna de functionare. In situatia in care nu exista alimentare la energia electrica, o cheie personalizata permite actionarea manuala. Asadar, traficul nu va fi afectat. Carcasa externa dispune de grad de protectie IP44, avand o rezistenta puternica la intemperii.

Cum functioneaza?

DEIMOS ULTRA BT A600 actioneaza la tensiunea de 24V si ajusteaza precis incetinirea la fiecare final de cursa. Motoreductorul dispune de o unitate de comanda MERAK incorporata si controleaza inteligent forta aplicata.

De asemenea, sensul miscarii este inversat in prezenta unui obstacol. Acest lucru este posibil multumita sistemului anti-strivire furnizat de tehnologia D-Track.

Functii multiple disponibile: deschidere partiala pentru pietoni, inchidere accelerata, invatare automata a curselor, inchidere automata cu timp reglabil. Programare prin blocuri detasabile si afisaj electronic, nu necesita cunostinte avansate.

Siguranta garantata!

Acesta este un set de fotocelule de exterior, care au rol de protectie. Odata instalate, detecteaza orice obiect sau persoana din raza de actiune a kitului de automatizare DEIMOS ULTRA BT A600. Ulterior, vor bloca inchiderea in situatiile periculoase.

Acest mod de functionare previne daunele materiale, precum si accidentarile nedorite. Raza de actiune este de 20m. Setul va ramane functionabil inclusiv in conditii critice.

Doar cu o apasare de buton

Portile culisante se deschid cu o simpla apasare de buton pe telecomanda Mitto, care functioneaza la o frecventa de 433 MHz. Raza de actiune a acesteia va fi de maxim 50m (in camp deschis), iar transmiterea comenzilor se va face catre unitate prin comunicare radio.

Telecomanda mica si compacta, cu dimensiuni de 62x37x14mm. Se poate tine in buzunar sau in autoturismul personal.

Producatorul BFT a introdus algoritmul Rolling Code in aceasta versiune, astfel incat accesoriul nu poate fi copiat. Constructie robusta din plastic ABS, de culoare neagra.

Supraveghere permanenta

Orice miscare a portilor culisante este semnalizata prin lumini intermitente, cu aceasta lampa Radius. Functionare pe baza de LED, cu un consum redus de energie.

Este un produs mai rezistent in comparatie cu girofarul clasic, avand protectie impotriva prafului si umiditatii. Supraveghere completa asupra kitului de automatizare, inclusiv de la distanta sau in conditii critice.

Kit-ul de automatizare a portilor culisante DEIMOS ULTRA BT A600 contine:

  • x1 motoreductor cu unitate de comanda MERAK incorporata;
  • x1 set de fotocelule;
  • x1 lampa optica de semnalizare;
  • x2 telecomenzi BFT Mitto;
  • x1 accesorii pentru montaj;
  • 4m cremaliera zincata.

Specificatii tehnice DEIMOS ULTRA BT A600:

Unitate de comanda Merak incorporata
Tensiune de alimentare motor 24V
Putere 70W
Viteza de deschidere/inchidere 12m/min
Reactie la impact  Limitator electronic
Frecventa de utilizare Intensiva
Grad de protectie  IP44
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Forta de tractiune maxima 30Nm
Greutate maxima poarta 600Kg
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C 
Greutate motoreductor 7Kg

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT
Disponibilitate:
In stoc

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
  • 600 kg
Tip automatizare:
  • Culisanta

Manual_de_instalare_si_utilizare_Deimos_Ultra_BT_A600,_BFT (Manual_de_instalare_si_utilizare_Deimos_Ultra_BT_A600,_BFT.pdf, 6,400 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata