Kit automatizare brat articulat E5 BT A18 pentru poarta batanta pietonala, BFT

Scrie o recenzie
Pret vechi: 1.822 Lei
1.670 Lei
Discount: 152 Lei (8%)
E5 BT A18 KIT
+

Kit automatizare brat articulat, poarta batanta pietonala, BFT E5 BT A18

 

Automatizarea ideala pentru porti batante pietonale

BFT E5 BT A18 dispune de un design elegant si compact, care ii permite instalarea in zone rezidentiale cat si comerciale pentru a facilita accesul pietonilor, fiind recomandata utilizarea semi-intensiva.

Kit-ul BFT E5 BT A18 este ideal pentru porti de dimensiuni mai mici, cu o latime maxima de 1.8m si cu o greutate de pana la 100Kg.

Datorita aspectului compact instalarea E5 BT A18 este posibila pe stalpi si coloane mici, insa necesita o latime minima de 80mm, iar distanta dintre placa de instalare si poarta trebuie sa fie de maxim 300mm.

Cum functioneaza?

Motorul BFT E5 BT A18  functioneaza la tensiunea de 24V, tehnologie folosita de producatorul BFT, sigura, dar si fiabila, care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la final de cursa. 

Motorul poate fi instalat in spatii inguste datorita bratului glisant, chiar daca in acea zona sunt pereti sau obstacole.

E5 BT A18 iti deschide poarta batanta in 14 secunde la 90°, iar datorita functiei push and go poti actiona poarta manual.

Motorul are un grad ridicat de protectie impotriva intemperiilor IP44 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -10°C si +60°C.

Daca din anumite motive motorul nu este alimentat la energie electrica, poarta poate fi actionata si manual cu ajutorul unei chei personalizate.

 

 

Inteligenta automatizarii

Inteligenta kit-ului de automatizare este reprezentata de unitatea de comanda Thalia, care comunica radio cu toate echipamentele pentru a deschide sau inchide portile batante.

Unitatea de comanda Thalia dispunde de multiple functii precum incetinirea la final de cursa, deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, invatarea automata a curselor, inchiderea rapida, dar si inchiderea automata, asadar nu este necesara comanda pentru a finaliza actiunea.

Thalia dispune de afisaj electronic, astfel utilizarea si programarea devine mult mai usoara, cu ajutorul manualului si a noilor coduri de culoare a blocurilor terminale.

Unitatea de comanda este compatibila cu tehnologia d-track, datorita careia reactia la impact este imbunatatita, astfel daca este detectat un ostacol in raza de actiune a motorului, unitatea de comanda inverseaza sensul miscarii.

 

 

Doar cu o apasare de buton

Telecomanda MITTO 2 te ajuta sa deti controlul asupra portilor batante, oferind o utilizare simpla si placuta doar cu o apasare de buton.

Comunica radio cu unitatea de comanda pe frecventa de 433MHz si actioneaza pe o distanta de pana la 50 m in camp deschis, dispune de 2 taste, este mica si compacta, cu dimensiuni de  62x37x14mm.

Producatorul BFT a introdus Rolling Code, astfel telecomanda nu poate fi clonta, deoarece transmite catre unitatea de comanda un cod diferit de fiecare data, recunoscut doar de catre receptor si aprobat o singura data.

Kit-ul de automatizare E5 BT A18 contine:

  • 1 motor BFT E5 BT A18
  • 1 centrala de comanda Thalia
  • 2 telecomenzi cu 2 butoane.

 

Specificatii tehnice BFT E5 BT A18:

Unitatea de comandă THALIA
Sursa de alimentare a plăcii 230 V
Tensiunea motorului 24 V
Consum de energie 40 W
Max. lățimea ușii / aripii porții 1,8 m
Durata ciclului 14 s
Tipul de comutator de limită Codificator absolut
Eliberare Reversibil
Reacția de impact D-Track
Frecvența de utilizare Semi intensiv
Gradul de protecție (IP) IP44
Conditii de mediu -10°C/ 60 °C
Interconectivitate Da
Max. greutatea ușii / aripii porții 100Kg

 

Brand:
BFT
Disponibilitate:
3-5 zile

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V
Tip automatizare:
  • Brat articulat

Manual de instalare E5 BT A18, BFT (Manual_de_instalare_E5_BT_A18,_BFT.pdf, 4,250 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare unitate de comanda THALIA, BFT (Manual_de_instalare_THALIA,_BFT.pdf, 957 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile