Modul wi-fi BFT, B-EBA WiFi

Scrie o recenzie
310 Lei
B-EBA WiFi
+

Modul wi-fi BFT, B-EBA Wifi

Modul wi-fi BFT B-EBA WiFi este o extensie ce permite controlul de la distanta al automatizarilor BFT de pe smartphone prin internet. B-EBA WiFi este compatibila cu toate automatizarile BFT care au protocolul U-link incorporat. 

B-EBA WiFi actioneaza ca un releu wireless si se instaleaza cu usurinta intr-un spatiu dedicat de pe placa de control a automatizarii. Programarea se realizeaza in doar cateva minute cu ajutorul aplicatiei dedicate U-Control.

Aplicatia este disponibila gratuit atat pentru Android cat si iOS.

Pentru a functiona, B-EBA WiFi necesita conexiune la internet si un semnal puternic wireless care sa acopere aria in care se afla instalata automatizarea.

Specificatii tehnice telecomanda wireless BFT B-EBA WiFi:

  • Temperatura de functionare (min) -20 °C - (max) 50 °C
  • Banda 2400 - 2483.5 MHz
  • Dimensiuni 42x29 (HxL) mm
  • WiFi 802.11 : b/g/n. Bit rate: 72.2 Mbps.
  • Securitate: OPEN, WPA2/ WPA Personal and WEP
Brand:
BFT

Brosura telecomanda wireless BFT B-EBA WiFi (Brosura_telecomanda_wireless_BFT_B-EBA_WiFi_-_bft.pdf, 2,206 Kb) [Descarcare]

Arthur
Pro
Dacă ar funcționa aplicația as avea ce scrie in secțiunea pro
Contra
Pe lângă ca este o procedura destul de grea pentru a o seta , nici nu funcționează când chiar ai nevoie de ea, după ce faci setările și o testezi funcționează chiar bine dar dacă cumva chiar ai nevoie sa o deschizi cu telefonul poți sa îți iei adio de la aplicație , adică reiei toată procedura de împerechere pentru a o te mai putea juca puțin când o testezi, o am de o săptămâna și deja de 2 ori a trebuit sa o reseteze și sa o asociez , Menționez ca am semnal full(excelent scrie in aplicație)
Comentariu
De toată jena
Administrator
Salut Arthur. Daca putem sa te ajutam cu ceva, suntem pe receptie.