FILTRE PRODUSE

Pret

Lei  –  Lei

  • 8450Lei
  • 22536Lei

Bolarzi

Securitate urbana cu stalpi retractabili automati Bft

BFT recunoaste ca securitatea mediilor urbane publice si private este esentiala pentru a proteja oamenii si proprietatile. Rezistenta la impact este primul parametru utilizat pentru evaluarea intregii categorii de borne antiteroriste, deoarece estimeaza energia maxima pe care o poate rezista acest tip de bolard pentru a opri un vehicul condus in el. Bolardele antiteroriste BFT sunt extrem de eficiente in locurile cu risc ridicat de atac de vehicule, deoarece sunt capabile sa opreasca un vehicul de 7,5 tone care circula cu o viteza de 80 km/h.

Stalpii retractabili automati BFT sunt proiectati pentru a asigura securitatea si controlul accesului auto in zone sensibile. Acesti stalpi retractabili se integreaza discret in peisajul urban, oferind atat protectie cat si estetica. Fie ca este vorba de un stalp retractabil pentru acces auto sau de stalpi blocare acces auto, solutiile BFT sunt concepute pentru a raspunde celor mai stricte cerinte de securitate.

Bolardele retractabile BFT, cunoscute si sub denumirea de stalpi retractabili, sunt ideale pentru controlul accesului auto in diverse locatii, de la centre urbane aglomerate la zone rezidentiale private. Acesti bolarzi retractabili sunt usor de operat si pot fi controlati automat, asigurand un flux de trafic sigur si organizat.

Un alt produs de top este cilindrul retractabil bolard, care ofera o combinatie perfecta intre functionalitate si durabilitate. Aceste coloane retractabile sunt extrem de eficiente in prevenirea accesului neautorizat si in asigurarea unei bariere fizice puternice impotriva vehiculelor. De asemenea, bolarzii automati pentru control acces sunt dotati cu tehnologie avansata, permitand monitorizarea si gestionarea accesului in timp real.

Pentru a asigura o protectie completa, BFT ofera solutii personalizate de stalpi retractabili si bolarzi antiteroristi, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client. Aceste sisteme sunt esentiale pentru a mentine securitatea in zone cu risc ridicat si pentru a proteja atat persoanele cat si infrastructura critica.

Descopera gama completa de stalpi retractabili automati si bolarzi pentru controlul accesului oferite de BFT si asigura-te ca ai cele mai eficiente solutii de securitate pentru mediul urban. Cu BFT, beneficiezi de tehnologie de varf si de produse de inalta calitate, concepute pentru a oferi protectie maxima si integrare discreta in orice context arhitectural.