Telecomanda cu 4 butoane BFT Mitto COOL C4

Scrie o recenzie

ASISTENTA L-V: 09-17
⧁ comenzi si tehnic

Call Center 0348880021

WhatsApp Icon Persoane fizice 0771694939

WhatsApp Icon Persoane juridice 0771639838

118 Lei
MITTO COOL C4
+

Telecomanda cu 4 butoane BFT Mitto COOL C4

Incorporeaza functia de reluare: aceasta functie este disponibila pe toate modelele si seriile, astfel incat sunt mai putine coduri de gestionat; puteti clona o radiocomanda BFT simplu si rapid. Puteti face acest lucru chiar si de la distanta de la birou. Acest model nou, lansat in 2024, vine cu un design mult mai modern, imbunatatit pentru a oferi o utilizare mai intuitiva si un aspect estetic superior, potrivit pentru orice mediu contemporan.

Radiocomanda cu patru butoane, multicanal: modelul cu patru butoane poate gestiona pana la 8 canale, datorita combinatiilor speciale de taste. Cu o singura radiocomanda, poti controla toate sistemele de automatizare din casa ta.

Transmisie radio cu tehnologie de criptare: cu noul protocol radio, datele sunt transmise folosind un sistem rolling code si, in plus, acest cod este mascat mai intai cu o cheie de criptare sofisticata.

Radiocomanda Mitto Cool C4este solutia perfecta pentru persoanele care apreciaza confortul.

Aceasta radiocomanda compacta ofera control fiabil al majoritatii actionarilor de la acest producator, datorita functiilor avansate si a manoperei de inalta calitate.

Compatibila cu toate panourile de control BFT.

Specificatii tehnice:

  • Frecventa: 433,92 MHz
  • Numar de canale: 4
  • Cod: rolling code (cod dinamic)
  • Raza de actiune: pana la 100 m
  • Dimensiuni: 62 x 38 x 14 mm

Nici o recenzie postata