RADIUS LED

03/17/2020
de catre

Un nou plus la gama de produse BFT: lumină intermitentă pentru porți automate, care datorită tehnologiei LED reduce consumul de energie. Să descoperim împreună câteva dintre avantajele RADIUS LED:

Lampa girofar BFT

BOTTICELLI SMART BT A

03/17/2020
de catre

Botticelli smart BT A cu un nou sistem ANTI – INTRUZIUNE
Noua funcție anti-intruziune pentru BOTTICELLI SMART BT A opereaza cu 24V si este folosita pentru uși de garaj secționale.
Conectarea Botticelli la o sirenă internă înseamnă că alarma se va activa atunci când senzorii de deschidere de pe ușile garajului și senzorii de mișcare detectează o intruziune. Sistemul poate fi activat direct de pe telecomandă.
Vizitati site-ul https://bft.ro pentru mai multe informatii despre noul BOTTICELLI SMART BT A.

INTERCONECTIVITATE: PROTOCOLUL U-LINK

03/17/2020
de catre

Luați cazul unui instalator care a trebuit să gestioneze sistemele de automatizare a unui număr de clienți, de exemplu într-un bloc de apartamente: ar fi trebuit să meargă la locul unde s-au instalat porțile și să lucreze individual la dispozitivul fiecărui client.
Interconectivitatea Bft conectează produsele astfel încât să poată intercomunica, creând un singur ecosistem tehnologic folosind protocolul de comunicare U-Link.

Despre BFT

03/08/2020
de catre

Din anul 1967 pana azi: cincizeci de ani de solutii Bft

Istoria BFT este o poveste a creativitatii, initial viziunea unei persoane, astazi o companie internationala recunoscuta in intreaga lume pentru solutiile inteligente si fiabilitatea produselor.

Alaturarea companiei BFT grupului Somfy, in 2004, a ajutat evolutia si autoritatea pe piata internationala. 530 de distribuitori si 24 de sucursale in peste 120 tari demonstreaza acest lucru.

De-a lungul anilor BFT a dezvoltat tot mai eficient tehnologia de automatizare a portilor glisante si batante si a creat solutii noi pentru sistemele de parcare si controlul accesului.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu