Hide SL SMART BT A - Automatizare de tip ascuns pentru porti culisante de la BFT

09/22/2021
de catre Master Adrian

Hide SL SMART BT A

Automatizare de 24 V, care este formata din motor cu transmisie si o unitate de comanda, pentru porti culisante, care poate fi instalata in interiorul unui stalp de otel (HIDE SL SMART BT A150 și HIDE SL SMART BT A300) sau din aluminiu (HIDE SL SMART BT A300) care a fost pregatit corespunzător. Solutia ideală pentru locuinte rezidentiale pentru oricine doreste sa integreze pe deplin automatizarea portii pentru reducerea impactului vizual al motorului si unitatii de comanda: operatorul HIDE SL este instalat in intregime in interiorul structurii.  Dimensiuni mai mici: curatenia si eleganta solutiei sunt imbunatatite prin optiunea de incorporare a motorului cu angrenaj, unitate de comanda si accesorii in interiorul structurii portii, permitand ascunderea completa a automatizarii.

Dimensiuni mai mici: curatenia si eleganta solutiei sunt imbunatatite prin optiunea de incorporare a motorului cu angrenaj, unitate de comanda si accesorii in interiorul structurii portii, permitand ascunderea completa a automatizarii.

Baterie de rezerva (accesoriu): in caz de intrerupere a alimentarii cu energie electrica, bateria de rezerva permite deschiderea si inchiderea portii, de cateva ori fara a fi nevoie sa deschideti manual poarta folosind mecanismul de eliberare. Conceput special pentru a fi instalata in interiorul structurii portii, bateria de rezerva este complet integrata si, prin urmare, nu este vizibila din exterior de catre oricine trece prin poarta.

Limitator magnetic (accesoriu): dupa o intrerupere a curentului electric si in absenta bateriei de rezerva, unitatea de control utilizeaza acest accesoriu pentru a detecta imediat poziția portii atunci când aceasta este complet inchisa.

Mecanism de eliberare usor de utilizat: dacă este necesar, folositi doar cheia speciala de eliberare din exteriorul stalpului special prelucrat pentru a deconecta poarta de la pinionul de automatizare si apoi deschideti si închideti poarta manual.

 

 

 

Gama de automatizari Deimos Ultra BT

09/21/2021
de catre Master Adrian

Deimos Ultra BT A este gama de operatori pentru porti culisante rezidentiale cu o greutate de pană la 600 kg. O serie de elemente importante au fost incluse pentru a face aceasta gama remarcabila pentru usurinta si rapiditate la instalare.
Suruburile carcasei frontale ofera usurinta instalarii chiar si in spatii foarte inguste; comutatorul de limita magnetic face posibilă instalarea operatorului in orice conditii de mediu, panoul de control cu afisajul sau pre-programat ofera suport optim pentru faza de programare.

Descoperiti mai multe despre gama de Automatizari DEIMOS ULTRA BThttps://loom.ly/uH7K0Rg

Bft In Touch - noua aplicație pentru smartphone-uri simpla si intuitiva

07/15/2021
de catre Master Adrian

Bft In Touch - noua aplicație pentru smartphone-uri simpla si intuitiva

 

Noua aplicatie mobila pentru consultarea catalogului de produse, contine toate solutiile Bft de automatizari pentru uz casnic, rezidential si automatizarea accesului urban. Cu un simplu clic afiseaza fisele de produse si caracteristicile tehnice ale tuturor produselor si accesoriilor Bft direct pe telefonul smartphone. Modul de citire interactiva si instrumentul de cautare rapida dupa numele produsului sau cod, faciliteaza consultarea catalogului Bft chiar mai usor decat inainte. Bft In Touch este disponibil in prezent numai pentru Android, versiunea iOS urmand sa apara in curand.

Download Bft In Touch (pentru Android): https://loom.ly/OaUIhYg

Sistemele de gestionare a parcarii Bft cu noua gama ESPAS 30 ULTRA

06/29/2021
de catre Master Adrian

Sistemele de gestionare a parcarii Bft cu noua gama ESPAS 30 ULTRA

 

ESPAS 10


Stație de intrare / ieșire pentru sisteme de parcare pentru utilizare colectivă, capabilă să funcționeze în modul "independent". Unitatea asigură controlul intrării și ieșirii și poate fi conectată la bariere electromecanice.

ESPAS 20


Soluție de sistem autonomă capabilă să funcționeze fără nicio conexiune prin cablu; aceasta permite un sistem capabil să funcționeze fără a fi nevoie de lucrări civile scumpe pentru conducte. Acest sistem modular funcționează pe baza faptului că toate informațiile sunt transportate prin intermediul codului de bare 2D din bilet. Ușor de instalat și întreținut datorită accesului plasat în fața stației.

ESPAS 30


Sistem de parcare pentru aplicații comerciale și profesionale, unde este posibil ca sistemul să fie cablat prin RS485 sau TCP / IP Modularitatea extremă permite rezolvarea majorității tuturor aplicațiilor, inclusiv furnizarea rezervării loturilor, recunoașterea plăcuței de înmatriculare a mașinii, interfața stației de încărcare etc. la Entry, mașina POF și Exit sunt afișate pe afișaje împreună cu mesaje vocale pentru a avea o experiență ușor de utilizat pentru client. Sistemul de gestionare a software-ului acestei soluții permite monitorizarea tuturor dispozitivelor și controlul rapid al tuturor înregistrărilor privind utilizarea parcării.

ESPAS 30 ULTRA


Sistem de parcare pentru aplicații comerciale și profesionale, care poate funcționa prin cablu printr-o rețea RS485 sau TCP / IP. Modularitatea extremă a unităților asigură flexibilitate în orice situație, de la cele mai simple la cele mai complexe sisteme cu rezervări, recunoașterea numărului de înmatriculare, reîncărcarea vehiculelor electrice etc. pentru a spori experiența clientului. Software-ul de gestionare a parcării permite monitorizarea tuturor componentelor sistemului și analiza rapidă a datelor de utilizare a parcării.

TUVA


TUVA este o antenă UHF pentru citirea TAGS. Este disponibil numai pentru sistemele de parcare cu fir. Această antenă, amplasată aproape de o poartă, permite tranzitul vehiculelor care poartă un TAG valid asociat cu un abonament. Acest lucru permite un tranzit fără probleme atunci când vă apropiați de poartă. Abonamentul asociat unui TAG poate fi gestionat cu ușurință de către Janica Software.

NEA


NEA este un ANPR de înaltă definiție. Poate fi integrat într-un sistem de parcare cu fir pentru o experiență perfectă. Acest dispozitiv permite utilizatorilor cu Plăcuță de Înmatriculare înregistrată în baza de date să intre / ieși din Parcare cu orice oprire la poartă. Camera trebuie montată aproape de stațiile de intrare / ieșire și permite utilizatorilor cu Plăcuță de Înmatriculare înregistrată în baza de date să intre / ieși din Parcare fără nicio oprire de stații.

SMARTLIGHT


SMARTLIGHT este un sistem de ghidare a parcării care ajută șoferul să găsească cu ușurință locuri de parcare gratuite în zonă. Panourile iluminate împreună cu senzori care detectează starea (goală / plină) a unui stand, sistemul îl ajută pe șofer să găsească cu ușurință spații libere. Operatorii de parcare pot monitoriza cu ușurință eficiența zonei de parcare datorită SW care arată grafic zonele goale / pline. De asemenea, permite efectuarea de analize statistice.

SMARTGATE


SMARTGATE este un sistem bazat pe web pentru controlul accesului. Se bazează pe citirea plăcuțelor de înmatriculare, este o interfață simplă, intuitivă, diferite rapoarte sunt disponibile pentru utilizarea statistică.

Urmariti noul videoclip despre sistemele de gestionare a parcarilor si descoperiti potentialul solutiilor noastre de parcare. Un nou videoclip despre sistemele de gestionare a parcarii Bft cu noua gama ESPAS 30 ULTRA include echipamente pentru controlul punctelor de intrare si iesire, precum si o statie de plata automata, adaptabila tuturor tipurilor de sisteme de parcare.

Aflați cum să programați centrala pentru rulourile electrice LUNA AC B cu ajutorul tutorialului nostru video.

06/29/2021
de catre Master Adrian

Aflați cum să programați centrala pentru rulourile electrice LUNA AC B cu ajutorul tutorialului nostru video.

Bft înțelege importanța formării profesionale și a actualizării cunostintelor pentru instalatori și, prin urmare, a pregătit o serie de tutoriale video pentru a demonstra cum se utilizează toate caracteristicile noii centrale de control pentru rulouri electrice Luna AC B.
Având în vedere dimensiunile sale limitate, Luna AC B poate fi instalată oriunde. Placa de control are o ieșire dedicată pentru sistem de avertizare led, în timp ce dispozitivele de securitate includ intrare pentru o margine de siguranță și o fotocelula. Poate fi activat și în modul "deadman", cu un comutator exterior. Urmăriți tutorialul

 

 

Descoperiti gama Bft de automatizari pentru porti batante rezidentiale.

06/29/2021
de catre Master Adrian

Descoperiti gama Bft de automatizari pentru porti batante rezidentiale.

Există o automatizare Bft pentru fiecare poarta batanta rezidențială. Aceste automatizări sunt capabile să acționeze porți de până la 500 kg în greutate și 5 m în lungime și sunt complet fiabile. Gama include automatizari cu motor ireversibil (cum ar fi Phobos și Kustos), operatori cu brațe articulate (cum ar fi Virgo și E5) și motoare ingropate (Eli).

În locații deosebit de dificile, cum ar fi, de exemplu, când poarta batanta este aproape de stâlpi sau pereți periferici, brațul culisant al motoruli Virgo permite instalarea in zone cu un unghi de manevră redus. Gama ELI de cu motoare ingopate este ideală pentru situațiile în care motorul porții trebuie ascuns pentru a oferi eleganța liniilor curate ale porților batante, așa cum este necesar în clădirile prestigioase.

Descoperiti gama de automatizari pentru porti batante BFT

Automatizări de porti culisante ultra rapide de la BFT – seria Veloce

06/16/2021
de catre Master Adrian

Producătorul italian de automatizari BFT a creat versiuni  pentru  Ares și Icaro de mare viteza denumite VELOCE. În limba italiană veloce înseamnă rapid. Produsele BFT sunt disponibile instalatorilor și utilizatorilor din România prin site-ul www.bft.ro unde se asigura livrare rapidă, prețuri corecte și asistența tehnică de specialitate.

 

De ce să alegi un model Veloce de la BFT dacă vrei o automatizare poartă culisantă?

Kit automatizare poarta culisanta 500kg, BFT, ARES VELOCE SMART BT A500 -  ultramaster.ro Un argument important în favoarea unei automatizări cu deschidere rapidă este legat de amplasarea porții într-o zonă cu trafic rutier intensiv și aglomerat. Ares Veloce Smart 500 deschide poarta culisantă cu o viteză de 25 de metri pe minut. Mai exact, dacă poarta are 5 metri, aceasta se va deschide în maxim 12 secunde, bineinteles, dacă poarta este funcțională corect din punct de vedere mecanic. La acest avantaj se adaugă fiabilitatea ridicată a produsului Ares Veloce. De asemenea, o deschidere și închidere rapidă va aduce și un grad ridicat de securitate a proprietății. BFT Ares Veloce este disponibil în mai multe versiuni, toate pentru acționarea porților culisante: 6 versiuni de produs care pot acționa porți culisante de până la 1000 de kg. Ares Veloce este o automatizare de poartă culisantă care poate fi instalată atât pe porți cu uz rezidențial, cât și pentru porți cu uz industrial, dacă utilizarea nu este foarte intensivă. Are limitator de capăt de cursă electromecanic și funcția D-Track (o inovație BFT care presupune auto-învățarea și ajustarea forței necesare astfel încât durata de viață a produsului să fie cât mai indelungată).

Vrei o automatizare pentru poartă culisantă industrială cu folosire foarte intensivă?

Specialiștii noștri îți recomandă să pui în vârful listei de opțiuni automatizarea de poartă culisantă foarte rapidă Icaro Veloce Smart. Acest echipament de la BFT acționează poarta culisantă cu o viteză de până la 25 metri pe minut, în cazul porților de până în 1000 de kg sau cu 18 metri pe minut în cazul porților de până la 2000 de kg. În plus față de Ares Veloce, automatizarea Icaro Veloce se instalează și funcționează la 230 V ceea ce permite o utilizare mult mai intensivă, fiind foarte potrivită pentru uz industrial. De asemenea, are limitator de capăt de cursă electromecanic și funcția D-Track (o inovație BFT care presupune auto-învățarea și ajustarea forței necesare astfel încât durata de viață a produsului să fie cât mai indelungată).

Vrei să acționezi din telefonul mobil automatizarea de poartă culisantă cu deschidere foarte rapidă?

 

E important de știu că atât Ares Veloce cât și Icaro Veloce sunt disponibile în versiune Smart și sunt compatibile cu tehnologia U-Link ceea ce permite integrarea specială cu modulul B-Eba Wifi, extrem de util și practic pentru că permite deschiderea porții folosind smartphone-ul. Aplicația B-Eba Wifi permite până la 5 utilizatori din care unul este master și poate acorda sau restrânge dreptul de utilizare a porții pentru ceilalți. De asemenea, master-userul vede oricând care dintre ceilalți utilizatori a deschis sau a închis poarta. Situația porții (deschisă/închisă) precum și acționarea ei este posibilă de oriunde din lume se află utilizatorul, singura condiție fiind accesul la internet (mobil pentru utilizator, wi-fi pentru modulul instalat în automatizare).

Cum se instaleaza automatizarile pentru porti batante BFT?

03/26/2021
de catre Costin Drehuta

Un aspect important in alegerea si montajul motoarelor pe portile batante este pozitia de instalare a suportilor pe stalpi si poarta. In functie de pozitia de montaj a motoreductorului pe foaia de poarta se creaza unghiuri si parghii diferite care au influienta directa asupra vitezei si fortei de inchidere/deschidere a portii.

In manualele de instalare a motoarelor de automatizare a portilor sunt prezentate diagramele si schitele de montaj al suportului posterior pe stalpul portii astfel incat actuatorul sa ramana in parametrii de functionare pentru care a fost construit, iar poarta sa poata face cursa utila in conditii de siguranta. De asemenea sunt evidentiate limitele minime si maxime de montaj pentru diverse aplicatii practice.

Daca privim o schema de instalare putem observa ca motoreductorul trebuie asezat in asa fel incat sa aiba un mic unghi fata de poarta, iar acest unghi trebuie sa existe si in situatia in care poarta este inchisa, dar si atunci cand poarta este deschisa. Acest unghi, denumit unghi de atac, permite ca forta exercitata de motoreductor sa imprime portii o miscare de rotatie in jurul axului balamalei.

Daca unghiul de atac este ales gresit, poarta se deplaseaza prea repede, prea incet, are o cursa incompleta, produce zgomot la deschidere sau la inchidere prin izbirea de opritori, etc. De asemenea functionarea este defectuasa, incoerenta, centrala de comanda declansand procedura de oprire la obstacol in mod eronat datorita faptului ca senzorul amperometric detecteaza suprasarcini tranzitorii.

Bineinteles ca motoarele automatizarii pot suferi defectiuni atat la sistemul reductor cat si la sistemul de prindere in suporti.

Asadar, pentru ca automatizarea ta sa deschida portile de fiecare data multa multa vreme, este necesar un montaj corect.

Procedura corecta de montaj a motoarelor de poarta batanta presupune intelegerea schitei de amplasare si a tabelului cu cotele de montaj furnizat de fabricant pentru fiecare tip de motor in parte. De fapt in functie de aceste tabele vom putea alege corect modelul motoarelor ce vor automatiza portile noastre. Cele mai importante cote din schema de mai jos sunt cota a si cota b si se masoara intre centrul de rotatie al portii si centrul de rotatie al motorului.
Spre exemplu, daca ne dorim un unghi de deschidere al portii de 92grade, vom alege pentru motoarele Phobos BT A25 o cota a =140mm si o cota b =150mm. Putem observa ca daca utilizam aceleasi cote pentru un motor mai mare, Phobos BT A40, unghiul de deschidere obtinut este de 111grade.
Cota b se va alege in funtie de grosimea s si greutatea portii conform tabelului alaturat.
In cazul in care spatiu de instalare a suportului posterior este limitat, verificati cu atentie schema M in care sunt evidentiate spatiile necesare.

Daca toate aceste schite, tabele si proceduri vi se par complicate BFT a pus la dispozitia celor care doresc sa aleaga motorul potrivit pentru poarta si sa il instaleze corect o aplicatie dedicata.

BFT Easy Set App este o aplicatie gratuita de mare utilitate pentru automatizarile de porti batante BFT care genereaza rapid cotele necesare pentru geometria portii.

Aplicatia este disponibila pentru instalare pe telefoanele mobile smart care utilizeaza sisteme de operare Android sau IOS si este foarte usor de utilizat.

   

 

ELI BT A40

01/27/2021
de catre Master Adrian

Automatizare ingropata pentru porti batante cu greutate maxima de 400kg si lungimea canatului de 4m, conceput special pentru uz intensiv.

Automatizarea ingropata BFT ELI A40 se recomanda portilor care au stalpi foarte grosi sau nu au spatiu suficient pentru montajul altui tip de automatizare. De asemenea, sistemul de automatizare cu motoare ingropate se foloseste pentru deschiderea portilor pana la 120°, iar timpul de deschidere este de 15 secunde.

Eli BT A40 este un operator pentru porti batante de pana la 4 m lungime; este echipat cu un comutator de limitare a codificatorului care recunoaste pozitia portii care gestioneaza deschiderea si inchiderea.

Eli BT A40 este potrivit pentru utilizare intensiva si este echipat cu noua roata dintata din material compozit XECARB® (Familia de compozite termoplastice XECARB ® reprezintă gama de produse care ating cele mai înalte caracteristici mecanice, împreună cu densitatea redusă și conductivitatea electrică, prin utilizarea fibrei de carbon ca armare în combinație cu familia de compozite termoplastice reprezintă gama de proprietăți ale produselor diferitelor termoplastice baze.). Dezvoltat cu polimeri armati cu fibra de carbon, acest material este ideal pentru utilizare in cazul portilor foarte grele, reducand uzura mecanica si prelungind durata de viata a produsului.

Afla mai multe despre Eli BT A40 aici.

U-Base-Programare și gestionare de la distanță a sistemelor de automatizare BFT

01/27/2021
de catre Master Adrian

 

U-Base: Proiectat în funcție de nevoile specifice ale instalatorului pentru gestionarea și întreținerea ușoară a sistemelor, software-ul inovator U-Base are o interfață de utilizator imediată și intuitivă și poate funcționa on-line, actualizând datele direct pe sistemele conectate sau operând off-line pe informație prezent în baza de date locală a computerului pe care este instalat. Pentru funcționare, sistemul necesită instalarea unei plăci de expansiune gateway B EBA conectată la unitatea de control și permite interfața chiar și fără fir sau de la distanță cu unitățile de control Bft (compatibil U-Link). Funcțiile principale includ posibilitatea de a afișa și edita parametrii și logica unității de control, precum și de a vizualiza lista alarmelor înregistrate. Prin intermediul unei interfețe grafice imediate, sunt monitorizate și toate funcțiile și parametrii motoarelor, afișând curentul de prag, curentul absorbit și poziția operatorului în timp real.

Software-ul U-Base asigură o gestionare ușoară a rețelelor chiar și foarte complexe. Toate funcțiile și parametrii sunt acum ușor de revizuit și editat pe computer. GUI (interfata) permite utilizatorului să revizuiască curbele de viteză și absorbție în timp real. Datorită versiunii U-Base Mobile, este de asemenea posibil să gestionați sistemele de la distanță folosind un smartphone sau o tabletă Android

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu