E5 BT A

11/07/2022
de catre Master Tiberiu

E5 BT A, un operator compact si versatil pentru porti batante.

E5 BT A este un operator electromecanic de 24 V extrem de compact si versatil pentru porti batante atat pentru traficul pietonal, cat si pentru vehicule. Cu un unghi de deschidere de pana la 130 de grade datorita bratului sau culisant, E5 BT A poate fi instalat chiar si acolo unde nu exista spatiu de manevra.

Panourile de control Thalia si Thalia P faciliteaza instalarea E5 BT A. Aceste panouri de comanda pentru porti batante sunt echipate cu un afisaj si blocuri de borne cu codare de culoare standard care fac identificarea intrarilor si iesirilor foarte simpla.

E5 BT A este disponibil in doua versiuni:

-E5 BT A 12, pentru porti pietonale cu lungimea de pana la 1,2 metri si greutatea de pana la 80 kg;

-E5 BT A 18, pentru porti pentru traficul vehiculelor cu lungimea de pana la 1,8 metri si greutatea de pana la 100 k;

                               

EBP A este o incuietoarea electrica verticala BFT pentru instalatii de joasa tensiune.

Incuietoarea electrica verticala EBP A de la BFT pentru operatori de porti batante este disponibila in urmatoarele versiuni: 230V, 120V si 24V.

Versiunea de 24V (EBP A 24V) se conecteaza direct la panoul de comanda, permitand finalizarea cu usurinta si rapiditate a portilor batante de joasa tensiune.

In plus, EBP A face instalatiile robuste si se asigura ca portile raman inchise chiar si in conditii de vant puternic sau alte forme de impingere. Incuietoarea electrica este proiectata sa reziste fortelor externe care imping impotriva portilor.

EBP A se conecteaza direct la panoul de control fara a fi nevoie sa folositi convertoare sau carduri electronice suplimentare.

Descoperiti gama completa BFT de bolarzi electromecanici de parcare.

Gama BFT de bolarzi electromecanici automati retractabili este ideala pentru protejarea si securizarea zonelor care necesita acces controlat.

Stoppy B este bolardul ideal pentru administrarea locurilor de parcare sau delimitarea zonelor rezidentiale. Este disponibil cu un ax de 500 mm sau 700 mm si are o banda retroreflectorizanta.

Stoppy MBB este conceput pentru utilizare intensiva si este ideal pentru zonele cu design arhitectural urban elegant. Este disponibil cu ax de 500 mm sau 700 mm, are un diametru de 220 mm si o rezistenta la impact de 10500J.

In plus, gama Stoppy MBB a fost conceputa pentru a functiona in toate conditiile climatice, deoarece toate partile sale metalice au fost tratate cu cataforeza. Forma capacului arborelui, cu led-ul sau si garnitura EPDM integrata in flansa, reduce posibilitatea infiltratiei de detritus in spatiul dintre arbore si carcasa.

Unitatea de control PERSEO CBE care are pe panoul de afisare un meniu de programare poate actiona simultan 4 borne din gama Stoppy.

Noile fotocelule Compacta A20-180

04/04/2022
de catre Master Tiberiu
Noile fotocelule Compacta A20-180

Noile fotocelule Compacta A20-180 create pentru optimizarea spatiului.

Compacte si cu un design elegant, fotocelulele Compacta au fost concepute pentru a optimiza spatiul prin reducerea dimensiunilor pentru a fi bine integrate in diferitele tipuri de instalatii. Design-ul BFT este prezent, cu forme si geometrie ce caracterizeaza seria Compacta, intr-o armonie ce imbina eleganta, functionalitatea si caracterul practic.

Flexibilitate: COMPACTA poate utiliza o gamă larga de alimentare de intrare, 12-33V AC 50/60Hz și 15-35V DC, facandu-le utilizabile într-un numar mare de instalatii. In plus, pot fi conectate la toate placile de control BFT cu test.

Instalare simpla: posibilitatea de reglare a capului infrarosu până la 90° atat la stanga cat si la dreapta (180° in total) denota ca aceste fotocelule pot fi instalate pe pereti sau stalpi care nu sunt aliniati, economisind astfel timp și obtinand un aspect curat si o instalare fara prea multe batai de cap. Desi pe plan vertical lentila este fixa, geometria acesteia permite recuperarea usoarelor erori de pana la +/- 5°. Odata gasit unghiul corect, capacul se instaleaza pe baza cu un simplu clic.

Ares si Icaro Veloce - motoare culisante de mare viteza

04/04/2022
de catre Master Tiberiu
Ares si Icaro Veloce - motoare culisante de mare viteza

Ares si Icaro Veloce - motoare culisante de mare viteza

Ares Veloce Smart BT A și Icaro Veloce Smart AC A de la BFT sunt motoare de mare viteza pentru porti culisante concepute pentru medii care au nevoie de timpi de deschidere si inchidere cat mai rapizi posibil pentru a reduce timpii de asteptare.Au fost concepute pentru a reduce riscul intruziunilor persoanelor neautorizate și pentru facilita trecerea rapida, acestea fiind deosebit de potrivite pentru zone comerciale și industriale.

Gama de motoare de mare viteza la 24 V pentru utilizare intensiva include:

  •     Ares Veloce Smart BT A 500: cu o greutate maxima a canatului de 500 kg, acest motor are o viteza de 25 m/min.
  •     Ares Veloce Smart BT A 1000: cu o greutate maxima a canatului de 1.000 kg, acest motor are o viteza de 18 m/min.

Gama de motoare de mare viteză la 230 V pentru utilizare inteniva include:

  •     Icaro Veloce Smart AC A 1000: cu o greutate maxima a canatului de 1.000 kg, acest motor are o viteza de 25 m/min.
  •     Icaro Veloce Smart AC A 2000: cu o greutate maxima a canatului de 2.000 kg, acest motor are o viteza de 18 m/min.

Ambele motoare au accesorii de siguranta pentru facilita o instalare rapida și mai sigura. In plus, suruburile de fixare amplasate pe partea frontala a carcasei si afisajul unitatii de comanda pozitionat in diagonala faciliteaza instalarea motoarelor chiar si in spatii restranse.

Hide SL SMART BT A - Automatizare de tip ascuns pentru porti culisante de la BFT

09/22/2021
de catre Master Tiberiu

Hide SL SMART BT A

Automatizare de 24 V, care este formata din motor cu transmisie si o unitate de comanda, pentru porti culisante, care poate fi instalata in interiorul unui stalp de otel (HIDE SL SMART BT A150 și HIDE SL SMART BT A300) sau din aluminiu (HIDE SL SMART BT A300) care a fost pregatit corespunzător. Solutia ideală pentru locuinte rezidentiale pentru oricine doreste sa integreze pe deplin automatizarea portii pentru reducerea impactului vizual al motorului si unitatii de comanda: operatorul HIDE SL este instalat in intregime in interiorul structurii.  Dimensiuni mai mici: curatenia si eleganta solutiei sunt imbunatatite prin optiunea de incorporare a motorului cu angrenaj, unitate de comanda si accesorii in interiorul structurii portii, permitand ascunderea completa a automatizarii.

Dimensiuni mai mici: curatenia si eleganta solutiei sunt imbunatatite prin optiunea de incorporare a motorului cu angrenaj, unitate de comanda si accesorii in interiorul structurii portii, permitand ascunderea completa a automatizarii.

Baterie de rezerva (accesoriu): in caz de intrerupere a alimentarii cu energie electrica, bateria de rezerva permite deschiderea si inchiderea portii, de cateva ori fara a fi nevoie sa deschideti manual poarta folosind mecanismul de eliberare. Conceput special pentru a fi instalata in interiorul structurii portii, bateria de rezerva este complet integrata si, prin urmare, nu este vizibila din exterior de catre oricine trece prin poarta.

Limitator magnetic (accesoriu): dupa o intrerupere a curentului electric si in absenta bateriei de rezerva, unitatea de control utilizeaza acest accesoriu pentru a detecta imediat poziția portii atunci când aceasta este complet inchisa.

Mecanism de eliberare usor de utilizat: dacă este necesar, folositi doar cheia speciala de eliberare din exteriorul stalpului special prelucrat pentru a deconecta poarta de la pinionul de automatizare si apoi deschideti si închideti poarta manual.

 

 

 

Gama de automatizari Deimos Ultra BT

09/21/2021
de catre Master Tiberiu

Deimos Ultra BT A este gama de operatori pentru porti culisante rezidentiale cu o greutate de pană la 600 kg. O serie de elemente importante au fost incluse pentru a face aceasta gama remarcabila pentru usurinta si rapiditate la instalare.
Suruburile carcasei frontale ofera usurinta instalarii chiar si in spatii foarte inguste; comutatorul de limita magnetic face posibilă instalarea operatorului in orice conditii de mediu, panoul de control cu afisajul sau pre-programat ofera suport optim pentru faza de programare.

Descoperiti mai multe despre gama de Automatizari DEIMOS ULTRA BThttps://loom.ly/uH7K0Rg

Bft In Touch - noua aplicație pentru smartphone-uri simpla si intuitiva

07/15/2021
de catre Master Tiberiu

Bft In Touch - noua aplicație pentru smartphone-uri simpla si intuitiva

 

Noua aplicatie mobila pentru consultarea catalogului de produse, contine toate solutiile Bft de automatizari pentru uz casnic, rezidential si automatizarea accesului urban. Cu un simplu clic afiseaza fisele de produse si caracteristicile tehnice ale tuturor produselor si accesoriilor Bft direct pe telefonul smartphone. Modul de citire interactiva si instrumentul de cautare rapida dupa numele produsului sau cod, faciliteaza consultarea catalogului Bft chiar mai usor decat inainte. Bft In Touch este disponibil in prezent numai pentru Android, versiunea iOS urmand sa apara in curand.

Download Bft In Touch (pentru Android): https://loom.ly/OaUIhYg

Sistemele de gestionare a parcarii Bft cu noua gama ESPAS 30 ULTRA

06/29/2021
de catre Master Tiberiu

Sistemele de gestionare a parcarii Bft cu noua gama ESPAS 30 ULTRA

 

ESPAS 10


Stație de intrare / ieșire pentru sisteme de parcare pentru utilizare colectivă, capabilă să funcționeze în modul "independent". Unitatea asigură controlul intrării și ieșirii și poate fi conectată la bariere electromecanice.

ESPAS 20


Soluție de sistem autonomă capabilă să funcționeze fără nicio conexiune prin cablu; aceasta permite un sistem capabil să funcționeze fără a fi nevoie de lucrări civile scumpe pentru conducte. Acest sistem modular funcționează pe baza faptului că toate informațiile sunt transportate prin intermediul codului de bare 2D din bilet. Ușor de instalat și întreținut datorită accesului plasat în fața stației.

ESPAS 30


Sistem de parcare pentru aplicații comerciale și profesionale, unde este posibil ca sistemul să fie cablat prin RS485 sau TCP / IP Modularitatea extremă permite rezolvarea majorității tuturor aplicațiilor, inclusiv furnizarea rezervării loturilor, recunoașterea plăcuței de înmatriculare a mașinii, interfața stației de încărcare etc. la Entry, mașina POF și Exit sunt afișate pe afișaje împreună cu mesaje vocale pentru a avea o experiență ușor de utilizat pentru client. Sistemul de gestionare a software-ului acestei soluții permite monitorizarea tuturor dispozitivelor și controlul rapid al tuturor înregistrărilor privind utilizarea parcării.

ESPAS 30 ULTRA


Sistem de parcare pentru aplicații comerciale și profesionale, care poate funcționa prin cablu printr-o rețea RS485 sau TCP / IP. Modularitatea extremă a unităților asigură flexibilitate în orice situație, de la cele mai simple la cele mai complexe sisteme cu rezervări, recunoașterea numărului de înmatriculare, reîncărcarea vehiculelor electrice etc. pentru a spori experiența clientului. Software-ul de gestionare a parcării permite monitorizarea tuturor componentelor sistemului și analiza rapidă a datelor de utilizare a parcării.

TUVA


TUVA este o antenă UHF pentru citirea TAGS. Este disponibil numai pentru sistemele de parcare cu fir. Această antenă, amplasată aproape de o poartă, permite tranzitul vehiculelor care poartă un TAG valid asociat cu un abonament. Acest lucru permite un tranzit fără probleme atunci când vă apropiați de poartă. Abonamentul asociat unui TAG poate fi gestionat cu ușurință de către Janica Software.

NEA


NEA este un ANPR de înaltă definiție. Poate fi integrat într-un sistem de parcare cu fir pentru o experiență perfectă. Acest dispozitiv permite utilizatorilor cu Plăcuță de Înmatriculare înregistrată în baza de date să intre / ieși din Parcare cu orice oprire la poartă. Camera trebuie montată aproape de stațiile de intrare / ieșire și permite utilizatorilor cu Plăcuță de Înmatriculare înregistrată în baza de date să intre / ieși din Parcare fără nicio oprire de stații.

SMARTLIGHT


SMARTLIGHT este un sistem de ghidare a parcării care ajută șoferul să găsească cu ușurință locuri de parcare gratuite în zonă. Panourile iluminate împreună cu senzori care detectează starea (goală / plină) a unui stand, sistemul îl ajută pe șofer să găsească cu ușurință spații libere. Operatorii de parcare pot monitoriza cu ușurință eficiența zonei de parcare datorită SW care arată grafic zonele goale / pline. De asemenea, permite efectuarea de analize statistice.

SMARTGATE


SMARTGATE este un sistem bazat pe web pentru controlul accesului. Se bazează pe citirea plăcuțelor de înmatriculare, este o interfață simplă, intuitivă, diferite rapoarte sunt disponibile pentru utilizarea statistică.

Urmariti noul videoclip despre sistemele de gestionare a parcarilor si descoperiti potentialul solutiilor noastre de parcare. Un nou videoclip despre sistemele de gestionare a parcarii Bft cu noua gama ESPAS 30 ULTRA include echipamente pentru controlul punctelor de intrare si iesire, precum si o statie de plata automata, adaptabila tuturor tipurilor de sisteme de parcare.

Aflați cum să programați centrala pentru rulourile electrice LUNA AC B cu ajutorul tutorialului nostru video.

06/29/2021
de catre Master Tiberiu

Aflați cum să programați centrala pentru rulourile electrice LUNA AC B cu ajutorul tutorialului nostru video.

Bft înțelege importanța formării profesionale și a actualizării cunostintelor pentru instalatori și, prin urmare, a pregătit o serie de tutoriale video pentru a demonstra cum se utilizează toate caracteristicile noii centrale de control pentru rulouri electrice Luna AC B.
Având în vedere dimensiunile sale limitate, Luna AC B poate fi instalată oriunde. Placa de control are o ieșire dedicată pentru sistem de avertizare led, în timp ce dispozitivele de securitate includ intrare pentru o margine de siguranță și o fotocelula. Poate fi activat și în modul "deadman", cu un comutator exterior. Urmăriți tutorialul

 

 

Descoperiti gama Bft de automatizari pentru porti batante rezidentiale.

06/29/2021
de catre Master Tiberiu

Descoperiti gama Bft de automatizari pentru porti batante rezidentiale.

Există o automatizare Bft pentru fiecare poarta batanta rezidențială. Aceste automatizări sunt capabile să acționeze porți de până la 500 kg în greutate și 5 m în lungime și sunt complet fiabile. Gama include automatizari cu motor ireversibil (cum ar fi Phobos și Kustos), operatori cu brațe articulate (cum ar fi Virgo și E5) și motoare ingropate (Eli).

În locații deosebit de dificile, cum ar fi, de exemplu, când poarta batanta este aproape de stâlpi sau pereți periferici, brațul culisant al motoruli Virgo permite instalarea in zone cu un unghi de manevră redus. Gama ELI de cu motoare ingopate este ideală pentru situațiile în care motorul porții trebuie ascuns pentru a oferi eleganța liniilor curate ale porților batante, așa cum este necesar în clădirile prestigioase.

Descoperiti gama de automatizari pentru porti batante BFT

Automatizări de porti culisante ultra rapide de la BFT – seria Veloce

06/16/2021
de catre Master Tiberiu

Producătorul italian de automatizari BFT a creat versiuni  pentru  Ares și Icaro de mare viteza denumite VELOCE. În limba italiană veloce înseamnă rapid. Produsele BFT sunt disponibile instalatorilor și utilizatorilor din România prin site-ul www.bft.ro unde se asigura livrare rapidă, prețuri corecte și asistența tehnică de specialitate.

 

De ce să alegi un model Veloce de la BFT dacă vrei o automatizare poartă culisantă?

Kit automatizare poarta culisanta 500kg, BFT, ARES VELOCE SMART BT A500 -  ultramaster.ro Un argument important în favoarea unei automatizări cu deschidere rapidă este legat de amplasarea porții într-o zonă cu trafic rutier intensiv și aglomerat. Ares Veloce Smart 500 deschide poarta culisantă cu o viteză de 25 de metri pe minut. Mai exact, dacă poarta are 5 metri, aceasta se va deschide în maxim 12 secunde, bineinteles, dacă poarta este funcțională corect din punct de vedere mecanic. La acest avantaj se adaugă fiabilitatea ridicată a produsului Ares Veloce. De asemenea, o deschidere și închidere rapidă va aduce și un grad ridicat de securitate a proprietății. BFT Ares Veloce este disponibil în mai multe versiuni, toate pentru acționarea porților culisante: 6 versiuni de produs care pot acționa porți culisante de până la 1000 de kg. Ares Veloce este o automatizare de poartă culisantă care poate fi instalată atât pe porți cu uz rezidențial, cât și pentru porți cu uz industrial, dacă utilizarea nu este foarte intensivă. Are limitator de capăt de cursă electromecanic și funcția D-Track (o inovație BFT care presupune auto-învățarea și ajustarea forței necesare astfel încât durata de viață a produsului să fie cât mai indelungată).

Vrei o automatizare pentru poartă culisantă industrială cu folosire foarte intensivă?

Specialiștii noștri îți recomandă să pui în vârful listei de opțiuni automatizarea de poartă culisantă foarte rapidă Icaro Veloce Smart. Acest echipament de la BFT acționează poarta culisantă cu o viteză de până la 25 metri pe minut, în cazul porților de până în 1000 de kg sau cu 18 metri pe minut în cazul porților de până la 2000 de kg. În plus față de Ares Veloce, automatizarea Icaro Veloce se instalează și funcționează la 230 V ceea ce permite o utilizare mult mai intensivă, fiind foarte potrivită pentru uz industrial. De asemenea, are limitator de capăt de cursă electromecanic și funcția D-Track (o inovație BFT care presupune auto-învățarea și ajustarea forței necesare astfel încât durata de viață a produsului să fie cât mai indelungată).

Vrei să acționezi din telefonul mobil automatizarea de poartă culisantă cu deschidere foarte rapidă?

 

E important de știu că atât Ares Veloce cât și Icaro Veloce sunt disponibile în versiune Smart și sunt compatibile cu tehnologia U-Link ceea ce permite integrarea specială cu modulul B-Eba Wifi, extrem de util și practic pentru că permite deschiderea porții folosind smartphone-ul. Aplicația B-Eba Wifi permite până la 5 utilizatori din care unul este master și poate acorda sau restrânge dreptul de utilizare a porții pentru ceilalți. De asemenea, master-userul vede oricând care dintre ceilalți utilizatori a deschis sau a închis poarta. Situația porții (deschisă/închisă) precum și acționarea ei este posibilă de oriunde din lume se află utilizatorul, singura condiție fiind accesul la internet (mobil pentru utilizator, wi-fi pentru modulul instalat în automatizare).

Recenzii

Foarte prompți băieții de la BFT. După o oră după ce le-am povestit și trimis poză cu ușa garajului care sărise din șină, au ajuns , au reparat, totul ok! Felicitări!
Apelați cu încredere!
Scrie un comentariu
Modul Wi-Fi / releu wireless pentru automatizari porti
Transport Gratuit
COD: rel.WiFi
150 Lei
COD: MITTO 2
96 Lei
Discount 10%
Discount 10%
COD: PHOBOS BT KIT A25 FRA
2.720 Lei 2.448 Lei
Discount 12%
Discount 12%
COD: PHOBOS BT KIT A40 FRA
2.860 Lei 2.520 Lei
Discount 5%
Discount 5%
COD: KUSTOS ULTRA BT KIT A40
3.210 Lei 3.049 Lei
Discount 11%
Discount 11%
COD: KUSTOS ULTRA BT KIT A25
2.990 Lei 2.670 Lei
Kit automatizare poarta culisanta max.400kg, BFT Deimos ULTRA BT KIT A400 + 4 cremaliere teflonate + Releu Wi-Fi
Discount 12%
Discount 12%
COD: Deimos ULTRA BT KIT A400 +4CP +REL.WIFI
2.115 Lei 1.859 Lei
Discount 10%
Discount 10%
COD: VIRGO SMART BT A 20 KIT INT 24-230V
2.730 Lei 2.460 Lei
Kit automatizare poarta culisanta max.400kg, BFT Deimos BT KIT A400 +4 cremaliere teflonate
Discount 12%
Discount 12%
COD: Deimos BT KIT A400 +4CP
1.735 Lei 1.535 Lei
Discount 4%
Discount 4%
COD: MITTO 4
98 Lei 94 Lei
COD: Compacta P111782
283 Lei
Discount 15%
Discount 15%
COD: KIT ATHOS AC25 A EU
2.350 Lei 1.992 Lei
Discount 11%
Discount 11%
COD: BOTTICELLI SMART BT A850 KIT
1.050 Lei 937 Lei
Discount 12%
Discount 12%
COD: Phobos AC KIT A25 FRA
2.495 Lei 2.195 Lei
Telecomanda wireless BFT, B-EBA WiFi Discount 4%
Discount 4%
COD: B-EBA WiFi
310 Lei 297 Lei
Kit automatizare poarta culisanta max.600 Kg Deimos ULTRA BT KIT A600 + 4 cremaliere zincate
Discount 7%
Discount 7%
COD: DEIMOS ULTRA BT KIT A600 + 4CVZ
2.330 Lei 2.165 Lei
Telecomanda cu 2 butoane BFT MITTO 2, pachet Promo Family 3buc. Discount 5%
Discount 5%
COD: MITTO 2 KIT
273 Lei 259 Lei