Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare (L449/2003, OG21/1992 republicata, OUG34/2014) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Produsele pot fi returnate in termenul legal de 14 de zile de la data primirii lor.
Renuntarea la cumparare se poate aplica doar pentru clientii persoane fizice si numai pentru produsele livrate prin curier (conform O.G. 34/2014 in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta). Cererile de returnare* se trimit (prin posta, curier sau e-mail) sau se depun la sediul MasterGates, str. I.G. Valentineanu, nr 21, cod postal 110161, Pitesti - Arges, telefon contact 0348880021 .

Procesul de retur trebuie se va desfasura astfel:

1. Asigura-te ca produsul pe care doresti sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.

2. Completeaza formularul de mai jos.

3. Produsele se vor expedia prin curier rapid  catre sediul MasterGates, str. I.G. Valentineanu, nr 21, cod postal 110161, Pitesti - jud. Arges, telefon contact 0348880021. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, in contul indicat de client. In cazul expeditiei coletului cu plata transportului la destinatar, atunci taxele de transport vor fi imputate din valoarea produsului.

4. Coletul trebuie sa contina o copie dupa factura si certificatul de garantie in original.

5. Daca produsul este returnat intr-o alta stare decat a fost expediat (deteriorat, incomplet sau nefunctional) ne rezervam dreptul de a refuza Returul Produselor.

6. Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

*Expedierea produselor, catre si dinspre noi, printr-o firma de curierat, se va face doar in sistem "door-to-door".

Descarca formular retur produse