Automatizări de porti culisante ultra rapide de la BFT – seria Veloce

06/16/2021
de catre Costin Drehuta

Producătorul italian de automatizari BFT a creat versiuni  pentru  Ares și Icaro de mare viteza denumite VELOCE. În limba italiană veloce înseamnă rapid. Produsele BFT sunt disponibile instalatorilor și utilizatorilor din România prin site-ul www.bft.ro unde se asigura livrare rapidă, prețuri corecte și asistența tehnică de specialitate.

 

De ce să alegi un model Veloce de la BFT dacă vrei o automatizare poartă culisantă?

Kit automatizare poarta culisanta 500kg, BFT, ARES VELOCE SMART BT A500 -  ultramaster.ro Un argument important în favoarea unei automatizări cu deschidere rapidă este legat de amplasarea porții într-o zonă cu trafic rutier intensiv și aglomerat. Ares Veloce Smart 500 deschide poarta culisantă cu o viteză de 25 de metri pe minut. Mai exact, dacă poarta are 5 metri, aceasta se va deschide în maxim 12 secunde, bineinteles, dacă poarta este funcțională corect din punct de vedere mecanic. La acest avantaj se adaugă fiabilitatea ridicată a produsului Ares Veloce. De asemenea, o deschidere și închidere rapidă va aduce și un grad ridicat de securitate a proprietății. BFT Ares Veloce este disponibil în mai multe versiuni, toate pentru acționarea porților culisante: 6 versiuni de produs care pot acționa porți culisante de până la 1000 de kg. Ares Veloce este o automatizare de poartă culisantă care poate fi instalată atât pe porți cu uz rezidențial, cât și pentru porți cu uz industrial, dacă utilizarea nu este foarte intensivă. Are limitator de capăt de cursă electromecanic și funcția D-Track (o inovație BFT care presupune auto-învățarea și ajustarea forței necesare astfel încât durata de viață a produsului să fie cât mai indelungată).

Vrei o automatizare pentru poartă culisantă industrială cu folosire foarte intensivă?

Specialiștii noștri îți recomandă să pui în vârful listei de opțiuni automatizarea de poartă culisantă foarte rapidă Icaro Veloce Smart. Acest echipament de la BFT acționează poarta culisantă cu o viteză de până la 25 metri pe minut, în cazul porților de până în 1000 de kg sau cu 18 metri pe minut în cazul porților de până la 2000 de kg. În plus față de Ares Veloce, automatizarea Icaro Veloce se instalează și funcționează la 230 V ceea ce permite o utilizare mult mai intensivă, fiind foarte potrivită pentru uz industrial. De asemenea, are limitator de capăt de cursă electromecanic și funcția D-Track (o inovație BFT care presupune auto-învățarea și ajustarea forței necesare astfel încât durata de viață a produsului să fie cât mai indelungată).

Vrei să acționezi din telefonul mobil automatizarea de poartă culisantă cu deschidere foarte rapidă?

 

E important de știu că atât Ares Veloce cât și Icaro Veloce sunt disponibile în versiune Smart și sunt compatibile cu tehnologia U-Link ceea ce permite integrarea specială cu modulul B-Eba Wifi, extrem de util și practic pentru că permite deschiderea porții folosind smartphone-ul. Aplicația B-Eba Wifi permite până la 5 utilizatori din care unul este master și poate acorda sau restrânge dreptul de utilizare a porții pentru ceilalți. De asemenea, master-userul vede oricând care dintre ceilalți utilizatori a deschis sau a închis poarta. Situația porții (deschisă/închisă) precum și acționarea ei este posibilă de oriunde din lume se află utilizatorul, singura condiție fiind accesul la internet (mobil pentru utilizator, wi-fi pentru modulul instalat în automatizare).

COD: rel.WiFi
150 Lei
COD: MITTO2
89 Lei
COD: B-EBA WiFi
[Contactati-ne pentru un pret]
COD: PHOBOS BT A40 KIT
2.413 Lei
COD: Mitto4 Rainbow
103 Lei
Pachet Promo Family 3 telecomenzi MITTO2 pentru automatizarile BFT Discount 5%
Discount 5%
COD: Mitto2KIT
273 Lei 258 Lei
COD: KUSTOS ULTRA BT A40 KIT
2.568 Lei
Discount 7%
Discount 7%
COD: MITTO4
98 Lei 91 Lei
COD: COMPACTA A20-180
283 Lei
COD: KIT Virgo Smart BT A20
2.400 Lei