Kit automatizare poarta batanta, BFT Virgo Smart BT A20

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
2.575 Lei
KIT Virgo Smart BT A20
+

Kit de automatizare pentru poarta batanta cu brat articulat, BFT Virgo Smart BT A20

 

Automatizarea ideala pentru porti batante 

Virgo Smart BT A20 BFT dispune de un design elegant si compact, care ii permite instalarea in zone rezidentiale cat si comerciale si este potrivita pentru trafic intensiv.

Kit-ul de automatizare pentru porti batante Virgo Smart BT A20 BFT este pentru porti cu lungimea de canatului de maxim 2m si cu greutate de pana la 200Kg, care functioneaza perfect la temperaturi intre -20°C si 55°C.

Datorita aspectului compact si a bratului tip foarfeca instalarea kit-ului Virgo Smart BT A20 BFT este posibila pe stalpi si coloane care au o grosime mare deoarece permite o deschidere de pana la 120°.

Cum functioneaza?

Motorul Virgo Smart BT A20 BFT functioneaza la o tensiune de 24v, fiind o tehnologie pusa in practica de producatorul BFT,  precisa, sigura, dar si fiabila, care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la final de cursa.

Controlul asupra portilor batante se poate face si manual datorita unei chiei personalizate printr-un butuc montat la exteriorul fiecarui motor electromagnetic, astfel poti avea un control asupra motorului Virgo Smart BT A20 BFT chiar daca acesta nu este alimentat cu tensiune electrica.

Motorul automatizarii actioneaza asupra portilor batante cu o putere de 2000N/200Kg, astfel iti deschide portile batante in doar 14 secunde.

Motorul are premontati limitatori de cursa electrici care ajuta la stabilirea punctului de oprire al fiecarui motor, drept urmare, kit-ul se poate instala pe porti care nu au opritor mecanic la inchidere.

 

 

 

 

Telecomanda BFT MITTO

Portile batante se deschid simplu, doar cu o apasare de buton pe telecomanda Mitto, care functioneaza pe o frecventa de 433 Mhz, la o distanta de maxim 50m (in camp deschis), transmite comanda catre centrala prin comunicare radio.

Comanda catre porti poate fi transmisa de catre orice dispozitiv compatibil cu sistemele de automatizare de la producatorul BFT.

Peoducatorul BFT a introdus sistemul Rolling Code, datorita caruia telecomanda nu poate fi clonata, fiind transmis catre unitatea de comanda un cod diferit de fiecare data, recunoscut doar de catre receptor si acceptat o singura data.

Telecomanda Mitto are un design elegant si compact, cu un grad mare de protectie datorita constructiei robuste din plastic ABS, avand o raza de actiune foarte larga de 50m, asadar puteti controla usa garajului de la o distanta mai mare.

Unitate de comanda Thalia 

Cu unitatea de comanda Thalia BFT, automatizarea portilor batante va dispune de cele mai performante ajustari aduse de producatorul BFT.

Thalia comunica radio cu toate echipamentele kit-ului de automatizare, trimite comenzile pe care acestea trebuie sa le indeplineasca ulterior, asadar unitatea de comanda este creierul mecanizarii.

Centrala de comanda Thalia dispune de multiple functii precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, autoinvatarea curselor, inchidere rapida, dar si automata, astfel nu mai este necesara comanda.

Bazata pe tehnologia d-track, unitatea de comanda calculeaza puterea cu care motorul actioneaza portile batante, este o metoda mai inteligenta, dar si mai sigura, datorita sistemului anti-strivire care imbunatateste modul de detectare a obstacolelor aflate in timpul cursei.

Un alt aspect cheie este siguranta, astfel unitatea de comanda opreste actiunea motorului si inverseaza miscarea in cazul detectarii unui obstacol. 

Functioneaza la o tensiune de 230V si este foarte rezistenta la conditii critice datorita carcasei care are standardul de protectie foarte mare.

 

Siguranta oferita de fotocelule

Siguranta kit-ului de automatizare consta in setul de fotocelule, care detecteaza autovehiculul aflat intre porti in momentul actiunii, dar si orice tip de obstacol din raza de actiune a acestora, astfel elimina posibilitatea unui accident.

Setul de fotocelule se instaleaza pe stalpii portilor batante, pentru a putea monitoriza actiunea, insa pentru mai multa siguranta pot fi montate mai multe fotocelule si pe extremitatile portilor, dar si in afara acestora, pentru o supraveghere mai eficienta in toata zona de actiune.

Gradul mare de protectie IP44 impiedica instalarea uzurii, sunt rezistente la praf, umezeala si functioneaza perfect in conditii meteo nefavorabile, la temperaturi intre -20°C si 60°C.

Supraveghere permanenta 

Orice actiune a portilor batante este semnalizata de lampa prin lumini intermitente foarte puternice si vizibile, datorita girofarului cu LED-uri.

Lampa optica are o mare rezistenta la praf si umiditate garantat de standardul de protectie IP44, cu o functionare optima la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C. 

Ofera supraveghere permanenta si sigura asupra automatizarii, este compacta cu dimensiuni de 123x65x156 cm.

Caracteristici lampa de semnalizare tip girofar BFT Radius 24V : 
Alimentare:         24 V;
Temperatura:         -20°C/ 60°C;
Grad de protectie:   IP44

 

Kit-ul pentru automatizare poarta batanta BFT Virgo Smart BT A20 contine:

 • motor electromecanic - 2 bucati;
 • unitate de control Thalia integrata - 1 bucata;
 • set fotocelule COMPACTA A20-180 - 1 bucata;
 • lampa semnalizare optica Radius - 1 bucata;
 • telecomanda Mitto - 2 bucati;
 • accesorii de montaj;
 • chei de blocare/deblocare manuala - 1 bucata.

 

 

 •  

 

Specificatii tehnice BFT E5 BT A18:

Unitatea de comandă Thalia integrata
Unghi deschidere 120°
Tensiunea motorului 24 V
Putere 110 W
Alimentare 230 V
Lungime pe canat 2 m
Durata ciclului 14 s
Incetinire Da
Deblocare manuala Cheie personalizata
Limitator de cursa Electromecanic
Reacția de impact D-Track
Frecvența de utilizare Intensiv
Gradul de protecție (IP) IP44
Conditii de mediu -20°C/ 55 °C
U-Link Da
Max. greutatea ușii / aripii porții 200Kg

Video prezentare Virgo Smart BT A20:

Tutorial de instalare Lampa Radius:

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT
Disponibilitate:
3-5 zile

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Batante deschidere:
 • 2 x 2 m
Greutate maxima poarta:
 • 200 Kg
Tip automatizare:
 • Brat articulat

Manual de instalare BFT Virgo Smart BT A20 (Manual_de_instalare_BFT_Virgo_Smart_BT_A20.pdf, 7,045 Kb) [Descarcare]

Manual instalare BFT THALIA (Manual_instalare_BFT_THALIA.pdf, 4,562 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata