Kit automatizare porti batante 2 x 2.5m PHOBOS BT A25 KIT, BFT

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
2.528 Lei
PHOBOS BT A25 KIT
+

Automatizare porti batante 2 x 2.5m, BFT PHOBOS BT A25 KIT

Solutia de automatizare pentru casa ta

Automatizarea BFT Phobos BT A25 este ideala pentru portile batante cu dimensiuni de pana la 2.5m pe canat si cu o greutate maxima de 400Kg, design-ul nou ii ofera un aspect elegant care se potriveste in cadrul unei case moderne si este recomandat pentru utilizare intensiva, la temperaturi de functionare intre -20°C si 55°C.

BFT Phobos BT A25 Kit are premontati limitatori de cursa electrici care ajuta la stabilirea punctului de oprire al fiecarui motor, drept urmare, se poate instala pe porti care nu au opritor mecanic la inchidere.

Cum functioneaza?

Motorul Phobos BT A25 ruleaza la tensiunea de 24V, aceasta tehnologie este folosita de producatorul BFT pentru a se asigura ca motorul functioneaza conform standardelor de siguranta.

Durata ciclului de inchidere/deschidere totala a portilor este de doar 15 secunde la un unghi maxim de 116°.

Daca din anumite motive motorul nu mai este alimentat cu energie electrica, portile batante pot fi actionate manual, utilizand o cheie personalizata care se roteste spre stanga la 180° pentru eliberare si revers pentru blocarea motorului, astfel traficul nu va fi afectat.

Motorul are o greutate de aproximativ 7Kg si dimensiuni de 850x72.5mm.

Datorita gradului de protectie impotriva conditiilor nefavorabile, umiditatii si a prafului IP 44, durata de viata a motorului creste substantial.

Centrala de comanda Zara BT L

Zara BT L este creierul kit-ului de automatizare deoarece controleaza toate echipamentele prin comenzile transmise de tine, in cele mai sigure conditii datorita sistemului d-track, care calculeaza forta necesara de actiune a motorului.

Functia anti-strivire iti ofera mai multa siguranta in utilizare deoarece imbunatateste modul de detectare a autovehiculelor sau obstacolelor aflate in raza de actiune a fotocelulelor, opreste actiunea motorului si inverseaza sensul miscarii pentru a evita pericolul.

Are functia de deschidere partiala pentru accesul pietonilor, poate invata cursele si inchide portile batante automat fara a mai fi necesara comanda.

Fiind compatibila cu tehnologia U-Link, unitatea de comanda iti permite sa controlezi portile batante de pe telefonul smart prin adaugarea unei extensii B-Eba sau a unui modul wireless, care face actiunea posibila.

Supraveghezi permanent cu Radius

Radius este o lampa de semnalizare care functioneaza pe baza de LED, mult mai rezistenta decat cele pe baza de bec, care iti transmite informatii referitoare la actiunea portilor prin lumini intermitente de intensitate mare, fiind vizibile si in conditii critice.

Cand actionezi telecomanda, lampa de semnalizare te anunta ca a primit cu succes comanda, astfel supravegherea asupra portilor devine mult mai usoara.

Are un grad ridicat de protectie IP44 impotriva prafului si a umiditatii, cu o temperatura de functionare intre -20°C si 60°C .

Lampa este mica si compacta cu dimensiuni de 123x65x156 cm.

Caracteristici lampa de semnalizare tip girofar BFT Radius 24V : 
Alimentare:         24 V;
Temperatura:         -20°C/ 60°C;
Grad de protectie:   IP44

Siguranta garantata 

Automatizarea portilor batante functioneaza in siguranta datorita setului de fotocelule, care detecteaza orice se afla in raza lui de actiune, fie ca sunt autovehicule, animale, pietoni, sau orice tip de obstacol.

Setul de fotocelule dispune de imbunatatiri asupra design-ului, dar  si a razei de actiune care a ajuns pana la 30m, cu un grad de protectie IP55, astfel nu trebuie sa va faceti probleme legate de conditile meteo nefavorabile.

Pentru mai multa sigurata, pot fi instalate mai multe seturi de fotocelule si in extremitatile portilor, ca raza de monitorizare sa fie mai larga, pentru a evita orice pericol.

 

Telecomanda cu patru taste Mitto 

Deschiderea portilor batante se realizeaza cu o simpla apasare de buton pe telecomanda Mitto, care are o raza de actiune de maxim 50m (in camp deschis).

Este compatibila cu sistemele de automatizare BFT, iar datorita algoritmului Rolling Code, aceasta nu poate fi clonata.

Telecomanda Mitto  transmite catre centrala de comanda un cod unic de fiecare data, care este recunoscut doar de receptor si aprobat o singura data.

Comanda se poate face de pe orice dispozitiv compatibil cu automatizarile BFT, dar si de pe telefon cu ajutorul uni modul wireless.

Kit-ul BFT PHOBOS BT A25 contine:

 

 • 2 motoare PHOBOS BT A25;
 • 1 Centrala de comanda ZARA BT L2;
 • 1 Lampa de semnalizare optica;
 • 1 Set de Fotocelule;
 • 2 Telecomenzi BFT Mitto;
 • Accesorii de montaj si manual.

Specificatii tehnice motoreductor BFT PHOBOS BT A25:

Produs PHOBOS BT A25
Centrala THALIA, ZARA
Alimentare principala 230 V
Alimentare motor 24 V
Putere 40 W
Lungime maxima canat 2.5 m
Greutate maxima canat 400 kg
Cursa utila actuator 290 mm
Unghi de deschidere maxim 116 °
Timp de deschidere/inchidere 15 s
Tip limitator Magnetic
Decelerare Yes
Incuiere Mechanical
Deblocare manuala Personal key
Reactie la obstacol D-Track
Utilizare intensive
Grad de protectie IP44
Temperaturi de lucru -20 ÷ 55 °C


Tutorial de instalare Lampa Radius:

Brand:
BFT
Disponibilitate:
3-5 zile

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Batante deschidere:
 • 2 x 2,5 m
Greutate maxima poarta:
 • 400 Kg
Tip automatizare:
 • Batanta

Manual de instalare unitate de comanda ZARA BT L2, BFT (Manual_de_instalare_ZARA_BT_L2,_BFT.pdf, 4,081 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare PHOBOS BT A25, BFT (Manual_de_instalare_PHOBOS_BT_A25,_BFT.pdf, 2,610 Kb) [Descarcare]

Catalog PHOBOS BT A25, BFT (Catalog_PHOBOS_BT_A25,_BFT.pdf, 3,840 Kb) [Descarcare]

Robert
Comentariu
Un produs foarte bun. Merita investitia pentru confortul oferit.
catalin nedelcu
Comentariu
Am achiziționat și eu un astfel de sistem, recomand, este atât de simplu de utilizat, fiabil și foarte silențios. Raportul calitate/preț foarte bun