Cilindru retractabil electromecanic BFT STOPPY B 115/500

Scrie o recenzie
8.450 Lei
STOPPY B 115/500
+

Cilindru retractabil electromecanic BFT STOPPY B 115/500

 

Solutia de protejare a parcarilor sau a spatiilor private

Cilindrii retractabili electromecanici STOPPY B115/500 sunt cea mai buna solutie de protejare a parcarilor sau a spatiilor private sau utilizate in zonele urbane unde traficul autovehiculelor este interzis sau inchis temporar.

Stoppy B 115/500 are dimensiuni care permit instalarea in zone cu spatiu mic, o inaltime de 500 mm si diametru de 115mm, fiind necesar in mare parte spatiul subteran.

Au un grad ridicat de protectie impotriva intemperiilor IP67, este foarte rezistent datorita vopselei in camp electrostatic si a tratarii prin cataforeza, care impiedica rugina si alti factori deunatori sa se instaleze.

Functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C.

 

Cum functioneaza?

Timpul de urcare sau coborare a bolardului Stoppy B 115/500 este de doar 7 secunde datorita puterii de 300W cu care acesta actioneaza, la o tensiune de 230V.

Stoppy B 112/500 este ideal pentru utilizarea semi-intensiva, rezista pana la 500 de manevre in 24 de ore, cu rezistenta de impact pana la 6000 J si rezistenta la rupere 60000 J.

Dispune de functia slow down, datorita careia la fiecare final de cursa blorzii incetinesc, astfel nu produc impact la coborare.

Denota un aspect elegant si modern datorita formei cilindrice, mult mai util decat barierele de acces, dar si mai compacte.

 

Accesorii recomandate

Bolarzii retractabili functioneaza cu ajutorul unei centrale de comanda, este un produs necesar, care controleaza actiunea acestora, ii ridica sau ii coboara, printr-o apasare de buton cu orice telecomanda compatibila, dar si direct de pe telefonul mobil prin adaugarea unui modul wireless B-Eba, care se instaleaza usor pe unitatea de comanda.

Pentru o siguranta in utilizare, fotocelulele sunt indicate in acest aspect. Acesta sunt destinate pentru detectare autovehiculelor, pietonilor, obstacolelor, etc. din raza de actiune, dar si pentru a permite accesul.

De asemenea se poate folosi bucla de inductie magnetica care detecteaza masa metalica, folosita in deschiderea automata a cailor de acces pentru autovehicule prin pozitionarea lor inaintea bolarzilor, poate furniza impulsurile necesare sistemului de protectie anti-strivire sau poate contoriza numarul de autovehicule dintr-o locatie care tranziteaza spira inductiva.

Pentru a observa cand bolarzii sunt in miscare, lampa de semnalizare de tip girofar este cea ma buna solutie. Te avertizeaza prin transmiterea de lumini intermitente puternice, vizibile si in conditii critice.

 

 

Specificatii tehnice cilindru retractabil BFT Stoppy B 115/500:

Unitate de comanda compatibila  PERSEO CBE 230.P SD
Alimentare 230v
Putere  300 w
Inaltime coloana 500 mm
Diametru coloana 115 mm
Timp inchidere/deschidere 7 secunde
Fundatie Inclusa
Culoare Grey RAL 7015
Grad de protectie IP 67
Manevre in 24 h 500
Rezistenta la impact: 6000 J
Rezistenta la rupere 60000 J
Ciclul manual Reversibil in absenta tensiunii
Frecventa de utilizare Foarte intensiva
Blocare Frana electrica
Limitator Senzor magnetic REED
Functie Slow down (la terminarea cursei)
Temperatura de functionare -20°C ~ +60°C.
Prevazut cu kit de luminite  

​​​​​​*    Producator: BFT ITALIA

Manual de instalare (Manual_instalare_BFT_STOPPY_B.pdf, 1,553 Kb) [Descarcare]

Fisa tehnica (family_3212_1_0__2___1_.pdf, 1,067 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata