Cilindru retractabil electromecanic cu luminite, BFT, STOPPY MBB 219/700

Scrie o recenzie
18.672 Lei
STOPPY MBB KIT 219/700.C 230 L C
+

Cilindru retractabil electromecanic cu luminite, BFT, STOPPY MBB 219/700

 

Solutia ideala pentru protejarea parcarilor sau a spatiilor private

Bolarzii retractabili atutomati sunt cea ma buna solutie de protectie, folositi adesea in spatiile urbane pentru a delimita anumite zone protejate sau interzise traficului.

Stoppy MBB 219/700 are forma unui cilindru retractabil electromecanic cu lumini incorporate, este vopsit in camp electrostatic si tratat prin cataforeza, ii ofera o protectie foarte mare care nu lasa rugina sa se instaleze, dar si impotriva intemperiilor IP67 si a conditiilor critice.

Datorita luminitelor incorporate, bolarzii retractabili sunt vizibil si pe timp de noapte

 

Cum functioneaza?

Bolarzii retractabili automati functioneaza la o tensiune de 230V, actioneaza cu o putere de 300W, asadar timpul de urcare/coborare este de doar 9 secunde.

Stoppy MBB 219/700 este ideal pentru utilizarea intensiva, rezista pana la 1500 de manevre in 24 de ore, cu o mare rezistenta de impact de pana la 10500 J si o rezistenta la rupere 150000 J.

Dispune de functia slow down, datorita careia la fiecare final de cursa blorzii incetinesc, astfel nu produc impact la coborare.

Datorita diametrului arborelui de 220 mm si inaltimii de 700 mm, dar si a formei cilindrice, nu este necesar un spatiu de montare foarte mare deoarece se instaleaza in pamant, la suprafata necesita doar dimensiunile bolardului.

 Denota un aspect elegant si modern, mult mai util decat barierele de acces, dar si mai compacte.

 

Accesorii recomandate

Bolarzii retractabili functioneaza cu ajutorul unei centrale de comanda, este un produs necesar, care controleaza actiunea acestora, ii ridica sau ii coboara, printr-o apasare de buton cu orice telecomanda compatibila, dar si direct de pe telefonul mobil prin adaugarea unui modul wireless B-Eba, care se instaleaza usor pe unitatea de comanda.

Pentru o siguranta in utilizare, fotocelulele sunt indicate in acest aspect. Acesta sunt destinate pentru detectare autovehiculelor, pietonilor, obstacolelor, etc. din raza de actiune, dar si pentru a permite accesul.

De asemenea se poate folosi bucla de inductie magnetica care detecteaza masa metalica, folosita in deschiderea automata a cailor de acces pentru autovehicule prin pozitionarea lor inaintea bolarzilor, poate furniza impulsurile necesare sistemului de protectie anti-strivire sau poate contoriza numarul de autovehicule dintr-o locatie care tranziteaza spira inductiva.

Pentru a observa cand bolarzii sunt in miscare, lampa de semnalizare de tip girofar este cea ma buna solutie. Te avertizeaza prin transmiterea de lumini intermitente puternice, vizibile si in conditii critice.

 

 

Specificatii tehnice cilindru retractabil electromecanic BFT STOPPY MBB 219/700:

Unitate de comanda compatibila  PERSEO CBE 230.P SD
Alimentare 230v
Putere  300 w
Inaltime coloana 700 mm
Diametru coloana 220 mm
Timp inchidere/deschidere 9 secunde
Fundatie Inclusa
Culoare Gri antracit
Grad de protectie IP 67
Manevre in 24 h 1500
Rezistenta la impact: 10500 J
Rezistenta la rupere 150000 J
Ciclul manual Reversibil in absenta tensiunii
Frecventa de utilizare Foarte intensiva
Blocare Frana electrica
Limitator Senzor magnetic REED
Functie Slow down (la terminarea cursei)
Temperatura de functionare -20°C ~ +60°C.

 

*Producator: BFT ITALIA

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Fisa tehnica cilindru retractabil electromecanic STOPPY MBB 219/700 (Folder_bollards_EN_2019_per_Web.pdf, 2,289 Kb) [Descarcare]

Manual centrala Perseo (PERSEO_CBE.pdf, 3,995 Kb) [Descarcare]

Declaratie de conformitate (Conformity_STOPPY_MBB_2102.pdf, 244 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata