Discount 4%

Cilindru retractabil electromecanic cu luminite, BFT, STOPPY MBB 219/500

Scrie o recenzie
Pret vechi: 16.620 Lei
15.920 Lei
Discount: 700 Lei (4%)
STOPPY MBB KIT 219/500.C 230 L C
+

Cilindru retractabil electromecanic cu luminite, BFT, STOPPY MBB 219/500

Solutia de protejare a parcarilor sau a spatiilor private

Bolardul STOPPY MBB 215/500 este o solutie ideala pentru a securiza parcarile, spatiile private, sau orice necesita restrictii de acces.

Stalpul STOPPY MBB este un cilindru retractabil electromecanic care se foloseste adesea in zonele urbane sau in spatiile unde traficul este interzis sau restrictionat.

Acest produs face parte din bolarzii care au incorporati luminite, astfel sunt vizibili cu usurinta si pe timp de noapte, este vopsit in camp electrostatic si tratat prin cataforeza, ii ofera o protectie foarte mare care nu lasa rugina sa se instaleze, dar si impotriva intemperiilor IP67 si a conditiilor critice.

 

 

 

Cum functioneaza?

Timpul de urcare sau coborare al stalpilor este de doar 9 secunde datorita fortei de 300W cu care actioneaza si functioneaza la tensiunea de 230V

Stoppy MBB 219/500 este ideal pentru utilizarea intensiva, rezista pana la 1500 de manevre in 24 de ore, cu o mare rezistenta de impact de pana la 10500 J si o rezistenta la rupere 150000 J.

Dispune de functia slow down, datorita careia la fiecare final de cursa blorzii incetinesc, astfel nu produc impact la coborare.

Nu este necesar un spatiu de montare foarte larg, datorita aspectului cilindric sicompact cu diametru de 219mm si inaltimea de 500mm .

Este o varianta mai modera, dar si mai sigura de protejare a parcarilor sau orice tip de intrare, mult mai utila decat barierele de acces, dar si mai compact.

 

Accesorii recomandate

Bolarzii retractabili functioneaza cu ajutorul unei centrale de comanda, este un produs necesar, care controleaza actiunea acestora, ii ridica sau ii coboara, printr-o apasare de buton cu orice telecomanda compatibila, dar si direct de pe telefonul mobil prin adaugarea unui modul wireless B-Eba, care se instaleaza usor pe unitatea de comanda.

Pentru o siguranta in utilizare, fotocelulele sunt indicate in acest aspect. Acesta sunt destinate pentru detectare autovehiculelor, pietonilor, obstacolelor, etc. din raza de actiune, dar si pentru a permite accesul.

De asemenea se poate folosi bucla de inductie magnetica care detecteaza masa metalica, folosita in deschiderea automata a cailor de acces pentru autovehicule prin pozitionarea lor inaintea bolarzilor, poate furniza impulsurile necesare sistemului de protectie anti-strivire sau poate contoriza numarul de autovehicule dintr-o locatie care tranziteaza spira inductiva.

Pentru a observa cand bolarzii sunt in miscare, lampa de semnalizare de tip girofar este cea ma buna solutie. Te avertizeaza prin transmiterea de lumini intermitente puternice, vizibile si in conditii critice.

 

 

Specificatii tehnice cilindru retractabil electromecanic BFT STOPPY MBB 219/500:

Unitate de comanda compatibila  PERSEO CBE 230.P SD
Alimentare 230v
Putere  300 w
Inaltime coloana 500 mm
Diametru coloana 219 mm
Timp inchidere/deschidere 9 secunde
Fundatie Inclusa
Culoare Gri antracit
Grad de protectie IP 67
Manevre in 24 h 1500
Rezistenta la impact: 10500 J
Rezistenta la rupere 150000 J
Ciclul manual Reversibil in absenta tensiunii
Frecventa de utilizare Foarte intensiva
Blocare Frana electrica
Limitator Senzor magnetic REED
Functie Slow down (la terminarea cursei)
Temperatura de functionare -20°C ~ +60°C.

*  Producator: BFT ITALIA

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Manual de instalare (Manual_instalare_BFT_STOPPY_B.pdf, 1,552 Kb) [Descarcare]

Fisa tehnica (Folder_bollards_EN_2019_per_Web.pdf, 2,289 Kb) [Descarcare]

Declaratie de conformitate (Conformity_STOPPY_MBB_2102.pdf, 244 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata