Cilindru retractabil electromecanic STOPPY B 200/700

Scrie o recenzie
10.500 Lei
STOPPY B 200/ 700
+

Cilindru retractabil electromecanic BFT, STOPPY B 200/700

Cu STOPPY B 200/700 gasesti solutia de care ai nevoie

STOPPY B este un cilindru retractabil electromecanic automat, care iti securizeaza intrarile in parcari, zone unde treficul este redus, sau spatii private, etc., pot fi montate in zone rezidentiale cat si comerciale.

Este vopsit in camp electrostatic si tratat prin cataforeza, care ii ofera o protectie impotriva ruginei, dar si a altor factorii deunatori, are un grad de protectie la intemperii IP67 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C SI 60°C .

Bolardul retractabil este iluminat cu LED-uri, ceea ce ii ofera o foarte buna vizibilitate pe timp de noapte sau in conditii critice.

 

 

Cum functioneaza?

Cilindrii retractabili automati functioneaza la o tensiune de 230V, actioneaza cu o putere de 300W, asadar timpul de urcare/coborare este de doar 9 secunde.

Stoppy MBB 200/700 este ideal pentru utilizarea semi-intensiva, rezista pana la 500 de manevre in 24 de ore, cu o mare rezistenta de impact de pana la 6000 J si o rezistenta la rupere 60000 J.

Dispune de functia slow down, datorita careia la fiecare final de cursa blorzii incetinesc, astfel nu produc impact la coborare.

Datorita diametrului arborelui de 200 mm si inaltimii de 700 mm, dar si a formei cilindrice, nu este necesar un spatiu de montare foarte mare deoarece se instaleaza in pamant, la suprafata necesita doar dimensiunile bolardului.

 Denota un aspect elegant si modern, mult mai util decat barierele de acces, dar si mai compacte.

 

Accesorii recomandate

Bolarzii retractabili functioneaza cu ajutorul unei centrale de comanda, este un produs necesar, care controleaza actiunea acestora, ii ridica sau ii coboara, printr-o apasare de buton cu orice telecomanda compatibila, dar si direct de pe telefonul mobil prin adaugarea unui modul wireless B-Eba, care se instaleaza usor pe unitatea de comanda.

Pentru o siguranta in utilizare, fotocelulele sunt indicate in acest aspect. Acesta sunt destinate pentru detectare autovehiculelor, pietonilor, obstacolelor, etc. din raza de actiune, dar si pentru a permite accesul.

De asemenea se poate folosi bucla de inductie magnetica care detecteaza masa metalica, folosita in deschiderea automata a cailor de acces pentru autovehicule prin pozitionarea lor inaintea bolarzilor, poate furniza impulsurile necesare sistemului de protectie anti-strivire sau poate contoriza numarul de autovehicule dintr-o locatie care tranziteaza spira inductiva.

Pentru a observa cand bolarzii sunt in miscare, lampa de semnalizare de tip girofar este cea ma buna solutie. Te avertizeaza prin transmiterea de lumini intermitente puternice, vizibile si in conditii critice.

 

 

Specificatii tehnice cilindru retractabil electromecanic BFT STOPPY B 200/700:

Unitate de comanda compatibila  PERSEO CBE 230.P SD
Alimentare 230v
Putere  300 w
Inaltime coloana 700 mm
Diametru coloana 200 mm
Timp inchidere/deschidere 9 secunde
Fundatie Inclusa
Culoare Gri antracit
Grad de protectie IP 67
Manevre in 24 h 500
Rezistenta la impact: 6000 J
Rezistenta la rupere 60000 J
Ciclul manual Reversibil in absenta tensiunii
Frecventa de utilizare Foarte intensiva
Blocare Frana electrica
Limitator Senzor magnetic REED
Functie Slow down (la terminarea cursei)
Temperatura de functionare -20°C ~ +60°C.

*Producator: BFT ITALIA

Disponibilitate:
La comanda

Fisa tehnica (Manual_instalare_BFT_STOPPY_B.pdf, 1,552 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare (stoppy_family_3212_1_0.pdf, 1,033 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata