Motor automatizare usa de garaj BFT, BOTTICELLI SMART BT A1250

Scrie o recenzie
1.111 Lei
BOTTICELLI SMART BT A1250
+

Motor pentru automatizarea usilor de garaj BOTTICELLI SMART BT A1250, BFT

Motorul BOTTICELLI SMART BT A1250

BOTTICELLI SMART BT A1250 este un motor cu unitate de comanda incorporata care actioneaza usi de garaj cu dimensiunea de pana la 16m2 si greutatea de pana la 120Kg, este ideal pentru instalarea in zone foarte circulate, datorita capacitatii de a parcurge pana la 100 de curse in 24 de ore. 

Motorul iti deschide usa garajului in doar 190mm/sec, este rezistent la intemperii conform standardului de protectie IP20 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +60°C.

VENERE BT A DIS este o unitate de comanda integrata in structura motorului, are receptor radio cu doua canale incorporat si se programeaza rapid si simplu datorita afisajului electronic pozitionat frontal.

Unitatea de comanda dispune de functii care imbunatatesc automatizarea, precum incetinirea la fiecare final de cursa, cuplul automat si inchiderea automata, astfel comanda nu mai este necesara.

Cum functioneaza?

Motorul BOTTICELLI SMART BT A1250 functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

Tehnologia D-Track inregistreaza cea mai mica variatie a portii glisante, fie ca este vorba de temperatura sau uzura creata in timp, si ofera in mod constant cuplul optim motorului, astfel asigura o functionare perfecta a echipamentelor si garanteaza siguranta maxima

Encoder este un dispozitiv fara contact care asigura evitarea unei coliziuni si garanteaza inversarea sensului de miscare al usii de garaj in cazul detectarii unui obstacol.

Daca din anumite motive motorul nu mai este alimentat la energie electrica, usa de garaj poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon din otel sau cu un cablu, astfel circulatia nu va fi afectata.

Specificatii tehnice BOTTICELLI SMART BT A1250:

Unitate de comanda VENERE BT A DIS
Tensiune de alimentare 24V
Putere consumata 200W
Greutate maxima usa de garaj 120Kg
Dimensiune maxima usa de garaj 16 m2
Timp maxim de deschidere 210mm/sec
Tip limitator de cursa Encoder + opritor mecanic pentru deschidere
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare Cordon din otel sau cablu
Reactie la impact D-Track
Curse in 24 de ore 100
Grad de protectie IP 20
Temperaturi de functionare -20°C ~ +60°C
Conectivitate Da

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V

Automatizari garaj

Greutate usa:
  • 120 Kg

Manual de instalare BOTTICELLI SMART BT A1250, BFT (Manual_de_instalare_BOTTICELLI_SMART_BT,_BFT.pdf, 4,882 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata