Discount 5%

Kit automatizare usa garaj, BFT BOTTICELLI SMART BT A 1250

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
Pret vechi: 1.176 Lei
1.120 Lei
Discount: 56 Lei (5%)
BOTTICELLI SMART BT A 1250
+

Kit de automatizare pentru usile de garaj, BFT BOTTICELLI SMART BT A 1250

Nota! Produs agabaritic, presupune costuri suplimentare de transport. Acest produs se livreaza doar cu plata in avans pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Cu BOTTICELLI SMART BT A1250 gasesti solutia

BOTTICELLI SMART BT A1250 este solutia perfecta pentru autoamtizarea grarajului tau, se poate instala pe usi sectionate cu suprafata de maxim 16m2  si greutatea de pana la 120 Kg.

Kit-ul de automatizare este ideal pentru instalarea in zone circulate, avand frecventa de uitlizare foarte intensiva, fie ca este vorba de spatii rezidentiale sau comerciale.

BOTTICELLI SMART BT A1250 iti deschide garajul in 19 secunde si poate actiona pana la 100 de curse zilnice la un unghi de 60°.

Daca din anumite motive kit-ul de automatizare nu mai este alimentat la energie electrica, usa garajului poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon, astfel traficul nu va fi afectat.

Gradul de protectie IP20 si temperaturile de functionare cuprinse intre -20°C si +60°C face posibila instalarea kit-ului si in conditii critice.

Functionalitatea kit-ului de automatizare

Kit-ul de automatizare BOTTICELLI SMART BT A1250 functioneaza la tensiune de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

Unitatea de comanda incorporata VENERE BT A DIS gestioneaza puterea cu care actioneaza motorul, bazata pe tehnologia d-track, in cele mai sigure conditii, datorita sistemului anti-strivire care inverseaza sensul miscarii in cazul detectatii obstacolelor.

Dispune de multiple functii precum incetinirea la final de cursa, autoinvatarea curselor, deschidere partiala, dar mai ales, inchiderea automata, astfel comanda nu mai este necesara.

Compatibilitatea cu tehnologia U-Link iti ofera o utilizare simpla si placuta direct de pe telefon, prin adaugarea unei extensii B-Eba care se instaleaza pe placa de comanda intr-un spatiu dedicat.

Kit-ul de automatizare se instaleaza usor si rapid de catre o singura persoana, datorita noii proceduri de Autoset, dar si a manualului inclus in pachet care iti ofera toate informatiile necesare.

O simpla apasare de buton

Telecomanda MITTO 2 iti ofera o utilizare placuta si simpla, doar cu o apasare de buton, dispune de un design compact si este usor de programat.

Datorita Rolling Code-ului, telecomanda nu poate fi clonata deoarece transmite un cod diferit de fiecare data, care este recunoscut doar de receptor si aprobat o singura data. 

Telecomanda MITTO 2 comunica radio cu unitatea de comanda pe frecventa de 433Mhz de la o distanta de maxim 50m in camp deschis, insa poate fi actionata si din interorul cladirii, la o distanta mai mica.

 

Kit-ul de automatizare pentru usa de garaj BFT BOTTICELLI SMART BT A1250 contine:

 • Motoreductor BOTTICELLI SMART BT A 1250 cu lampa de semnalizare optica incorporata;
 • Sina cu lant de 3.5m;
 • 2 telecomenzi cu doua canale Mitto 2.

 

Specificatii tehnice automatizare pentru usa de garaj BFT BOTTICELLI SMART BT A1250:

Unitate de comanda VENERE BT A DIS
Tensiune alimentare 24V
Putere 230W
Forta de tractiune maxima 1250N
Numar de deschideri zilnice la 60° 100
Suprafata usii 16m2
Viteza maximă de deschidere (șină cu lanț) 190mm/sec
Tipul de intrerupere limita Encoder
Incetinire Da
Blocarea Mecanica
Eliberare Cordon sau cablu de otel
Reactie de impact D-Track
Clasa de protectie IP20
Conditii de mediu -20°C si +60°C
U-Link Da

*  Producator: BFT Italia

OBSERVATII: Colet agabaritic(lungime) costurile de transport revin in sarcina cumparatorului. 

Brand:
BFT
Disponibilitate:
3-5 zile

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V

Automatizari garaj

Greutate usa:
 • 60 kg

Manual de instalare BOTTICELLI SMART BT A1250, BFT (Manual_de_instalare_BOTTICELLI_SMART_BT,_BFT.pdf, 4,882 Kb) [Descarcare]

Constantinescu Alin
Comentariu
am mai cumpart in trecut de la alta firma un kit asemanator, insa am avut probleme la instalare. la BFT am avut parte de ujn produs excelent dar cu livrarea trebuie sa te duci personal ceea ce e un dezavantaj