Motor automatizare usa de garaj Tiziano, BFT

Scrie o recenzie
650 Lei
TIZIANO B GDA 260 S01
+

Motoreductor automatizare usa de garaj Tiziano

Motorul TIZIANO B GDA 260 S01

TIZIANO B GDA 260 S01 este un motor cu unitate de comanda incorporata care actioneaza usi sectionate de garaj cu greutatea de pana la 60Kg si dimensiunea de maxim 10 msi este ideal pentru instalarea in zone mai putin circulate, datorita frecventei de utilizare semi-intensiva.

Motorul iti deschide usa garajului in doar 6,6m/min, este rezistent la praf si umiditate conform standardului de protectie IP X0 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +60°C.

VENERE B GDA este o unitate de comanda integrata in structura motorului, are incorporat receptor radio cu doua canale si dispune de programare cu dip-switch si potentiometre.

Datorita unitatii de comanda, automatizarea usii de garaj este imbunatatita prin funtia de incetinire la fiecare final de cursa si inchiderea automata, astfel comanda nu mai este necesara.

Cum functioneaza?

Motorul TIZIANO B GDA 260 S01 functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la final de cursa.

In lipsa curentului electric, usa de garaj poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon din otel sau cu un cablu pentru eliberare, astfel circulatia nu va fi afectata.

Encoder este un dispozitiv fara contact care asigura evitarea unei coliziuni prin inversarea sensului de miscare a usii de garaj in cazul detectarii unui obstacol.

Tehnologia D-Track inregistreaza cea mai mica variatie a portii glisante, fie ca este vorba de temperatura sau uzura creata in timp, si ofera in mod constant cuplul optim motorului, astfel asigura o functionare perfecta a echipamentelor si garanteaza siguranta maxima.

Specificatii tehnice TIZIANO B GDA 260 S01:

Unitate de comanda VENERE B GDA
Tensiune de alimentare 24V
Putere consumata 100W
Greutate maxima usa de garaj 60Kg
Dimensiune maxima usa de garaj 10 m2
Timp maxim de deschidere 6.6m/min
Tip limitator de cursa Encoder
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare Cordon din otel sau cablu
Reactie la impact D-Track
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Grad de protectie IP X0
Temperaturi de functionare -20°C ~ +60°C
Conectivitate Nu

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V

Automatizari garaj

Greutate usa:
  • 60 kg

Manual de instalare TIZIANO B GDA 260 S01, BFT (Manual_de_instalare_TIZIANO_B_GDA_260_S01,_BFT.pdf, 2,008 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata