Motor automatizare usa de garaj, BFT BOTTICELLI SMART BT A850

Scrie o recenzie
615 Lei
BOTTICELLI SMART BT A850
+

Motor pentru automatizarea usilor de garaj BOTTICELLI SMART BT A850, BFT

Motorul BOTTICELLI SMART BT A850

BOTTICELLI SMART BT A850 este un motor cu unitate de comanda incorporata care actioneaza usi de garaj cu dimensiunea de pana la 13m2 si greutatea maxima de 80Kg, este ideal pentru instalarea in zone circulate datorita capacitatii de a parcurge pana la 50 de curse in fiecare zi.

Motorul iti deschide usa garajului in doar 210mm/sec, este rezistent la intemperii conform standardului de protectie IP20 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +60°C.

VENERE BT A DIS este o unitate de comanda integrata in structura motorului, are incorporat receptor radio cu doua canale, protocol U-Link, se programeaza simplu si rapid datorita afisajului electronic pozitionat frontal.

Unitatea de comanda imbunatateste automatizarea usii de garaj cu functiile de care dispune, precum incetinirea la fiecare final de cursa, cuplul automat si inchiderea automata, astfel comanda nu mai este necesara.

Cum functioneaza?

Motorul BOTTICELLI SMART BT A850 functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

In lipsa curentului electric, usa garajului poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon din otel sau cu un cablu, astfel circulatia nu va fi afectata.

Tehnologia D-Track inregistreaza cea mai mica variatie a portii glisante, fie ca este vorba de temperatura sau uzura creata in timp, si ofera in mod constant cuplul optim motorului, astfel asigura o functionare perfecta a echipamentelor si garanteaza siguranta maxima.

Encoder este un dispozitiv fara contact care asigura evitarea unei coliziuni si garanteaza inversarea sensului de miscare la intampinarea obstacolelor.

Specificatii tehnice BOTTICELLI SMART BT A850:

Unitate de comanda VENERE BT A DIS
Tensiune de alimentare 24V
Putere consumata 200W
Greutate maxima usa de garaj 80Kg
Dimensiune maxima usa de garaj 13 m2
Timp maxim de deschidere 210mm/sec
Tip limitator de cursa Encoder + opritor mecanic pentru deschidere
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare Cordon din otel sau cablu
Reactie la impact D-Track
Curse in 24 de ore 50
Grad de protectie IP 20
Temperaturi de functionare -20°C ~ +60°C
Conectivitate Da

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V

Manual de instalare BOTTICELLI SMART BT A850, BFT (Manual_de_instalare_BOTTICELLI_SMART_BT,_BFT.pdf, 4,882 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata