Motor automatizare usa de garaj, BFT, BOTTICELLI BT A650

1.580 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 1580 point
BOTTICELLI BT A650
+

Motor pentru automatizarea usilor de garaj BOTTICELLI BT A650, BFT

Motorul BOTTICELLI BT A650

BOTTICELLI BT A650 este un motor cu unitate de comanda incorporata care actioneaza usi de garaj cu greutatea de maxim 60Kg si dimensiunea de pana la 10m2, ideal pentru instalarea in zone circulate, datorita capacitatii de a parcurge pana la 50 de curse in 24 de ore.

Motorul iti deschide usa de garaj in doar 210mm/sec, este rezistent la praf si umiditate conform standardului de protectie IP20 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +60°C.

VENERE BT A ETD este o unitate de comanda incorporata in structura motorului, are integrat receptor radio cu doua canale, iar programarea este simpla si rapida datorita afisajului electronic si a comutatorului cu temporizator electronic.

Unitatea de comanda dispune de multiple functii care imbunatatesc automatizarea usii de garaj, precum functia de incetinire la fiecare final de cursa, inchiderea automata fara a fi necesara comanda si asigura miscari fine si silentioase pe intreaga durata de functionare.

Cum functioneaza?

Motorul BOTTICELLI BT A650 functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

In lipsa curentului electric, usa de garaj poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon din otel sau cablu pentru eliberare, astfel circulatia nu va fi afectata.

Tehnologia D-Track inregistreaza cea mai mica variatie a portii glisante, fie ca este vorba de temperatura sau uzura creata in timp, si ofera in mod constant cuplul optim motorului, astfel asigura o functionare perfecta a echipamentelor si garanteaza siguranta maxima.

Encoder este un dispozitiv fara contact care asigura evitarea unei coliziuni la intampinarea obstacolelor prin inversarea sensului de miscare al usii de garaj in prezenta acestora.

Specificatii tehnice BOTTICELLI BT A650:

Unitate de comanda VENERE BT A ETD
Tensiune de alimentare 24V
Putere consumata 200W
Greutate maxima usa de garaj 60Kg
Dimensiune maxima usa de garaj 10 m2
Timp maxim de deschidere 210mm/sec
Tip limitator de cursa Encoder + opritor mecanic pentru deschidere
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare Cordon din otel sau cablu
Reactie la impact D-Track
Curse in 24 de ore 50
Grad de protectie IP 20
Temperaturi de functionare -20°C ~ +60°C
Conectivitate Nu

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT

Automatizari garaj

Greutate usa:
  • 60 kg
Lungime usa:
  • 10m²

Manual de instalare BOTTICELLI BT A650, BFT (Manual_de_instalare_BOTTICELLI_BT_A650,_BFT.pdf, 7,338 Kb) [Descarcare]