Motor automatizare porti culisante BFT, ARES ULTRA BT A1500

Scrie o recenzie
3.703 Lei
ARES ULTRA BT A1500
+

Motor cu unitate de comanda incorporata pentru automatizarea portilor culisante ARES ULTRA BT A1500, BFT

Motorul ARES ULTRA BT A1500

ARES ULTRA BT A1500 este un motor cu unitate de comanda incorporata care actioneaza porti culisante cu greutatea de pana la 1500Kg si este ideal pentru instalarea in zone circulate, datorita frecventei de utilizare intensiva.

Motorul iti deschide poarta glisanta in doar 9m/min, este foarte rezistent la praf si umiditate conform standardului de protectie IP44 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +55°C.

MERAK este o unitate de comanda care are integrat receptor radio cu doua canale, dispune de blocuri terminale detasabile cu noul standard de culori, iar programarea este foarte simpla, datorita afisajului electronic.

Unitatea de comanda are multiple functii care imbunatatesc automatizarea, precum inchiderea rapida, deschiderea partiala pentru accesul pietonilor si inchiderea automata, astfel comanda nu mai este necesara.

Cum functioneaza?

Motorul ARES ULTRA BT A1500 functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

In lipsa curentului electric, poarta culisanta poate fi actionata manual cu ajutorul unei chei personalizate, astfel circulatia nu va fi afectata.

Reactia la impact este imbunatatita de tehnologia D-Track prin inversarea sensului de miscare al portii in cazul detectarii obstacolelor si garanteaza evitarea unei coliziuni in prezenta acestora.

Limitatorul de cursa magnetic ajuta la stabilirea exacta a punctului de oprire al portii glisante la inchidere si deschidere.

Specificatii tehnice ARES ULTRA BT A1500:

Unitate de comanda MERAK
Tensiune de alimentare 230V
Tensiune motor 24V
Putere consumata 400W
Greutate maxima poarta 1500Kg
Modul pinion 4mm 
Frecventa de utilizare Intensiva
Viteza de deschidere fara sarcina 9m/min
Reactie la impact D-Track
Tip limitator de cursa Electromecanic
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Incetinire Da
Grad de protectie IP24
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C
Conectivitate Da

Video prezentare ARES ULTRA BT A1500:

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
  • 1500 kg
Tip automatizare:
  • Culisanta

Manual de instalare ARES ULTRA BT A1500, BFT (Manual_de_instalare_si_utilizare_ARES_ULTRA_BT_A1500,_BFT.pdf, 6,067 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile