Discount 3%

Kit automatizare usa garaj, BFT BOTTICELLI BT A650

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Tel. 0348 88 00 21
Pret vechi: 899 Lei
869 Lei
Discount: 30 Lei (3%)
KIT BOTTICELLI BT A650
+

Kit automatizare usa garaj, BFT BOTTICELLI BT A650

Nota! Produs agabaritic, presupune costuri suplimentare de transport. Acest produs se livreaza doar cu plata in avans pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Solutia garajului tau

BOTTICELLI BT A650 este solutia perfecta pentru automatizarea grarajului tau, se poate instala pe usi sectionate cu suprafata de maxim 10m2  si greutatea de pana la 60 Kg.

Kit-ul de automatizare este ideal pentru instalarea in zone cu trafic intens datorita frecventei ridicate de utilizare, este un motor puternic si rapid si iti deschide usa garajului in doar 210mm/sec cu sina pe baza de curea, iar pe sina cu lant, deschiderea este de 24mm/sec.

Daca din anumite motive kit-ul de automatizare nu mai este alimentat la energie electrica, usa garajului poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon, astfel traficul nu va fi afectat.

Gradul de protectie IP20 si temperaturile de functionare cuprinse intre -20°C si +60°C face posibila instalarea kit-ului si in conditii critice.

Functionalitatea kit-ului de automatizare

Kit-ul de automatizare BOTTICELLI BT A650 functioneaza la tensiune de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

Unitatea de comanda incorporata VENERE BT A DIS gestioneaza puterea cu care actioneaza motorul, bazata pe tehnologia d-track, in cele mai sigure conditii, datorita sistemului anti-strivire care inverseaza sensul miscarii in cazul detectatii obstacolelor.

Dispune de multiple functii precum incetinirea la final de cursa, autoinvatarea curselor, deschidere partiala, dar mai ales, inchiderea automata, astfel comanda nu mai este necesara.

Compatibilitatea cu tehnologia U-Link iti ofera o utilizare simpla si placuta direct de pe telefon, prin adaugarea unei extensii B-Eba care se instaleaza pe placa de comanda intr-un spatiu dedicat.

Kit-ul de automatizare se instaleaza usor si rapid de catre o singura persoana, datorita noii proceduri de Autoset, dar si a manualului inclus in pachet care iti ofera toate informatiile necesare.

O simpla apasare de buton

Telecomanda MITTO 2 iti ofera o utilizare placuta si simpla, doar cu o apasare de buton, dispune de un design compact si este usor de programat.

Datorita Rolling Code-ului, telecomanda nu poate fi clonata deoarece transmite un cod diferit de fiecare data, care este recunoscut doar de receptor si aprobat o singura data. 

Telecomanda MITTO 2 comunica radio cu unitatea de comanda pe frecventa de 433Mhz de la o distanta de maxim 50m in camp deschis, insa poate fi actionata si din interiorul cladirii, la o distanta mai mica.

Kit-ul de automatizare usa garaj BFT BOTTICELLI BT A650 contine:

 • Motoreductor BOTTICELLI BT A650 la 24 V cu lampa de semnalizare optica incorporata;
 • Sina cu lant de 3.5m;
 • 2 telecomenzi cu doua canale Mitto 2.

OBSERVATII: Colet agabaritic(lungime) costurile de transport revin in sarcina cumparatorului. 

Specificatii tehnice pentru automatizare usa garaj BFT BOTTICELLI BT A650:

Unitate de comanda VENERE BT A DIS
Tensiune alimentare 24V
Putere 200W
Forta de tractiune maxima 650N
Numar de deschideri zilnice la 60° 50
Suprafata usii 10m2
Viteza maxima de deschidere (sina cu lant) 240mm/sec
Viteza maxima de deschidere (sina cu curea) 210mm/sec
Tipul de intrerupere limita Encoder
Incetinire Da
Blocarea Mecanica
Eliberare Cordon sau cablu de otel
Reactie de impact D-Track
Clasa de protectie IP20
Conditii de mediu -20°C si +60°C
U-Link Nu

 

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT
Disponibilitate:
In stoc

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V

Automatizari garaj

Greutate usa:
 • 60 kg

Manual de instalare BOTTICELLI BT A650, BFT (Manual_de_instalare_BOTTICELLI_BT_A650,_BFT.pdf, 7,338 Kb) [Descarcare]

Manual de programare telecomanda ERRATA BOTTICELLI BT A650 (Manual_de_programare_telecomanda_ERRATA_BOTTICELLI_BT_A650_-_bft.pdf, 453 Kb) [Descarcare]

Manual ERRATA BOTTICELLI SMART BT A650 (Manual_ERRATA_BOTTICELLI_BT_A650_-_bft.pdf, 1,070 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata