Kit automatizare usa garaj, BFT BOTTICELLI 3500 VENERE D

Scrie o recenzie
[Contactati-ne pentru un pret]
BOTTICELLI 3500 VENERE D

 Kit automatizare pentru usa de garaj, BFT BOTTICELLI 3500 VENERE D

Solutia pentru garajul tau

Botticelli 3500 este solutia ideala pentru automatizarea usilor de garaj sectionale care au greutatea maxima de 60 Kg si inaltimea de maxim 3m, cu o viteza de deschidere de 5m/min.

Daca nu ai suficient spatiu, Botticelli 3500 permite montarea motorului la 90° fata de usa, intslarea fiind una usoara fara a fi necesara prezenta unui expert.

Kit-ul de automatizarea usilor de garaj este destinat pentru zonele rezidentiale, cat si industriale datorita capacitatii de a suporta traficul sporit, cu frecventa de utilizare intensiva si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -15°C si +60°C.

Daca din anumite motive motorul nu mai este alimentat la energie electrica, usa garajului poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon, astfel traficul nu va fi afectat.

Cum functioneaza?

Kit-ul de automatizare functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

Unitatea de comanda are afisaj electronic care faciliteaza programarea si dispune de functii care aduc un plus automatizarii, precum deschiderea partiala, autoinvatarea curselor, dar si inchiderea automata care poate fi programata intre 3 si 12 secunde.

Sistemul Botticelli 3500 este compatibil cu protocolul EElink pentru instalare și întreținere rapidă, este ușor de instalat și nu necesita nici o modificare a usii de garaj.

Motorul kit-ului de automatizare dipune de limitatori de cursa electronici cu Encoder, astfel la fiecare final de cursa incetineste, astfel este eliminat posibilul imapct.

Utilizare simpla si rapida

Telecomanda MITTO 2 ofera o utilizare placuta, doar cu o apasare de buton si usa se deschide sau inchide.

Comunica radio cu unitatea de comanda pe o frecventa de 433Mhz pe o distanta de maxim 50m in camp deschis, dar poate fi actionata si din interiorul cladirii de la o distanta mai mica.

Datorita tehnologiei Rolling Code, telecomanda MITTO 2 nu poate fi clonata deoarece are la baza transmiterea unui cod unic de fiecare data care este recunoscut doar de catre receptor si aprobat o singura data.

 

Kit-ul de automatizarea usilor de garaj BOTTICELLI 3500 VENERE D contine:

  • 1 x motorul cu lampa de semnalizare optica incorporata;
  • 1 x sina cu lant, lungimea de 3,5 m;
  • 2 x  telecomenzi cu patru canale. 

 

OBSERVATII: Colet agabaritic(lungime) costurile de transport revin in sarcina cumparatorului. 

Specificatii tehnice BOTTICELLI 3500 VENERE D:

Unitate de comanda Incorporata
Alimentare 230V
Alimentare motor 24V
Putere absorbita 236W
Forta de tractiune 600N
Viteza de deschidere 5m/min
Frecventa de utilizare Intensiva
Reactie la impact Limitator de cursa cu Encoder
Incetinire la final de cursa Da
Cicluri in 24 de ore 20
Temperaturi de functionare -15°C ~ +60°C
Grad de protectie IP X0
Greutate motor 5 Kg

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V

Automatizari garaj

Greutate usa:
  • 60 kg

Manual de instalare si utilizare BOTTICELLI VENERE D, BFT (Manual_de_instalare_si_utilizare_BOTTICELLI_VENERE_D.pdf, 2,977 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile