Kit automatizare porti culisante max.1000Kg. Ares VELOCE SMART BT KIT A1000 +4 cremaliere

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
2.970 Lei
Pune o întrebare
Greutate: 15 kg
Ares VELOCE SMART BT KIT A1000 + 4CVZ
+

Kit automatizare porti culisante max.1000Kg. Ares VELOCE SMART BT KIT A1000 +4 cremaliere

Kitul Ares 1000 Veloce de la BFT pentru automatizari porti culisante suporta o greutate de pana la 1000kg si este special conceput pentru utilizarea in domeniul industrial. Temperatura de functionare va fi cuprinsa intre -20°C si 55°C. Timpul de deschidere este de 18m/min, fiind un sistem mult mai rapid fata de modelul anterior Bft Ares BT A1000.

Kit de automatizare prevazut cu functie de detectie a obstacolelor, va inversa cursa la inchidere in situatiile periculoase. Motoreductorul are incorporata o unitate de control care este pozitionata frontal, cu afisaj LCD. Aceasta dispune de functie de autoinvatare si autodiagnosticare, fiind coordonata de sistemul D-Track.

 

Centrala de comanda MERAK : Porti culisante

O astfel de centrala de comanda se alimenteaza la o tensiune de 230Vca si functioneaza la 24Vcc. Pe langa siguranta oferita, va avea functii multiple disponibile: deschidere totala sau partiala a portii pentru acces pietonal, reglarea fortei si vitezei, inchidere rapida, etc.

In situatia in care un kit de automatizare BFT Ares 1000 Veloce nu mai este alimentat la curent, se poate face o actionare manuala, fara sa fie afectat traficul.

Telecomanda BFT Mitto

Portile culisante se deschid  doar cu o apasare de buton pe telecomanda radio BFT Mitto, care functioneaza la frecventa de 433 Mhz. Raza de actiune a aceluiasi accesoriu este de 50m. Algoritmul Rolling Code garanteaza faptul ca telecomanda nu va putea fi copiata de persoanele neautorizate.

Alimentarea este asigurata de o baterie tip 23A de 12V. Dimensiunile reduse fac produsul usor de transportat in buzunar, geanta, poseta, etc. Disponibila pe culoarea negru.

Lampa girofar LED:Supraveghere permanenta

Lampa optica va avertizeaza prin lumini intermitente daca poarta se afla in miscare, astfel incat supravegherea devine mult mai usoara. Modelul Radius actioneaza pe baza de LED, avand un consum redus de energie.

Vizibilitate garantata inclusiv de la distanta sau in conditii meteo nefavorabile. Carcasa externa este rezistenta la socuri si se monteaza rapid pe orice perete sau stalp.

Fotocelule BFT

Generatia noua de fotocelule BFT  are raza de actionare de pana la 20m si dispune de un design modern, care se adapteaza usor in orice mediu. Aceste accesorii au rolul de a spori gradul de protectie, fiind prevazute cu infrarosu.

Dupa ce sunt instalate, vor detecta orice obstacol care ar putea afecta inchiderea normala a portii culisante. In acest mod, vor fi prevenite accidentele nedorite si pagubele materiale. 

Kitul Ares 1000 VELOCE contine:

 • x1 Motor cu unitate de comanda incorporata;
 • x1 Lampa de semnalizare optica;
 • x2 Telecomenzi Mitto cu 2 canale;
 • x1 Set Fotocelule de exterior;
 • 4m cremaliera zincata.

 

Specificatii tehnice ARES 1000:

Greutate poarta

1000 Kg

Alimentare

230V

Alimentare motor

24V

Viteza deschidere

18m/ min

Limitator de cursa

Mecanic

Temperatura de functionare

-20°C - +55°C

Eliberare

Maneta cu cheie personalizata

Ciclu de utilizare

Intensiv

Reactie impact

D-Track

U-Link

DA

Blocare

Mecanica

Video prezentare Ares 1000 Veloce Smart BT:

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
 • 1000 kg
Tip automatizare:
 • Culisanta

Manual (Manual_ares_veloce_smart_bt_a_1000.pdf, 7,683 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata