Kit automatizare porti culisante, 600 Kg, 230V BFT DEIMOS A600 Ultra BT

Scrie o recenzie
1.797 Lei
DEIMOS A600 Ultra BT
+

Kit automatizare porti culisante, 600 Kg, BFT DEIMOS A600 Ultra BT

DEIMOS A600 Ultra BT este un set automatizare porti culisante. Suporta porti cu greutate de pana la 600 Kg si este potrivit pentru utilizare intensiva cu mai multe deschideri si inchideri pe zi. Este prevazut cu limitator de cursa electromecanic pentru o protectie ridicata a automatizarii in timpul cursei si are o viteza de deschidere de 12m/min.

Cum functioneaza?

DEIMOS ULTRA BT A600 functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

Siguranta este un aspect cheie, astfel datorita sistemului avansat anti-strivire, bazat pe tehnologia d-track, unitatea de comanda incorporata MERAK controleaza inteligent forta de actiune a motorului, dar si inverseaza sensul de miscare al portilor culisante in prezenta unui obstacol detectat in raza de actiune.

Unitatea de comanda MERAK dispune de functii benefice automatizarii, precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, invatarea automata a curselor, inchiderea rapida si mai ales, inchiderea automata dupa un timp reglabil.

Programarea si instalarea sunt foarte simple datorita blocurilor terminale detasabile si a afisajului electronic incorporat, iar datorita receptorului radio cu doua canale, poti comunica mult mai rapid cu unitatea de comanda.

Telecomanda cu 2 butoane BFT Mitto 2 compatibila cu sistemele de automatizare BFT pentru porti batante si culisante, usi de garaj si bariere auto stradale.

Specificatii tehnice telecomanda cu 2 butoane BFT MITTO2:

  • Frecventa: 433.92 MHz;
  • Codificare: Rolling code;
  • Dimensiuni: 60x40x15 (h) mm;
  • Alimentare: 12V, 23A;
  • Greutate: 22 g;
  • Tip de programare: cu receptor.
Telecomanda cu 2 butoane, BFT, Mitto2

Siguranta automatizarii

Setul de fotocelule iti garanteaza siguranta in automatizarea portilor culisante datorita capacitatii de a detecta orice obstacol se afla in raza de actiune a acestuia.

Fotocelulele detecteaza pietonii, autovehiculele, sau orice se afla in raza de actiune si transmit catre unitatea de comanda daca deschiderea sau inchiderea portilor culisante se poate desfasura in siguranta.

Fotocelulele se monteaza la capetele extreme ale portilor culisante pentru a avea o buna supraveghere asupra actiunii, sunt rezistente la conditiile critice, cu un grad ridicat de protectie impotriva intemperiilor IP55 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +60°C.

Supraveghere permanenta

Orice miscare a portilor culisante este semnalizata prin lumini intermitente, puternice si vizibile inclusiv in conditii critice, datorita LED-ului, care este mult mai rezistent decat girofarul pe baza de bec. Cand actionezi telecomada, lampa de semnalizare te anunta ca a primit cu succes comanda, astfel supravegherea este permanenta. Lampa optica are o mare rezistenta la praf si umiditate garantat de standardul de protectie IP44, cu o functionare perfecta la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C. Ofera supraveghere permanenta si sigura asupra automatizarii, este compacta cu dimensiuni de 123x65x156 mm.

Kit automatizare porti culisante, 600 Kg, 230V BFT DEIMOS A600 Ultra BT

Kitul de automatizare porti culisante, 600 Kg, BFT DEIMOS A600 Ultra BT contine:

  • motor cu unitate de comanda incorporata
  • 2 telecomenzi cu 2 canale Mitto2
  • set fotocelule
  • lampa de semnalizare cu antena inclusa.

Nu include cremaliera, aceasta se achizitioneaza separat, in functie de deschidere/dimensiunea portii.

Specificatii

Unitate de comanda SHYRA AC (incorporata)
Tensiune de alimentare  230V
Tensiune de alimentare motor 24V
Putere 400W
Viteza de deschidere/inchidere 9 m/min
Reactie la impact  Limitator electromecanic
Frecventa de utilizare semi intensiva
Grad de protectie  IP24
Blocare Mecanica
Eliberare Maneta cu cheie personalizata
Incetinire nu
Modul pinion 4
Reactie de impact ambreiaj mecanic
Greutate maxima poarta 600Kg
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C 
Greutata motoreductor 7Kg

*  Producator: BFT Italia

Nici o recenzie postata