Kit automatizare porti batante max.2x5m 230V BFT Phobos AC KIT A50

Scrie o recenzie

ASISTENTA L-V: 09-17
⧁ comenzi si tehnic

Call Center 0348880021

WhatsApp Icon Persoane fizice 0771694939

WhatsApp Icon Persoane juridice 0771639838

2.260 Lei
Phobos AC KIT A50 FRA MG
+

Kit automatizare porti batante max.2x5m 230V BFT Phobos AC KIT A50 MG

Automatizarea perfecta pentru portile tale

Kit-ul de automatizare porti batante Phobos AC A50 MG este solutia ideala pentru portile cu o dimensiune maxima de 5m pe canat si o greutate de pana la 500kg. Acelasi sistem dispune de un aspect elegant si se incadreaza perfect in cadrul orcarei intrari moderne

Este recomandat pentru instalarea in zone cu circulatie moderata, datorita frecventei de utilizare semi-intensiva. Temperaturi maxime cuprinse intre -20°C si +65°C.

Kit-ul de automatizare iti deschide portile batante in doar 18 secunde, la un unghi de 129°. Daca PHOBOS AC A50 MG nu mai este alimentat la energie elctrica, se poate realiza o actionare manuala prin intermediul unei chei personalizate.

Phobos AC A50 MG are premontati limitatori de cursa electrici care ajuta la stabilirea sigura si precisa a punctului de oprire al fiecarui motor.

Cum functioneaza?

Un motoreductor PHOBOS AC A50 este un operator electromecanic monofazat, care actioneaza la tensiune de 230V. Ambreiajul electronic asigura incetinire la fiecare final de cursa si un mod de functionare desavarsit.

Nu este necesara o incuietoare pentru un canat de pana la 3m, ci doar pentru cele intre 3m si 5m. Material exterior cu grad de protectie IPX4, rezistent la contactul cu apa.

 

Unitatea de comanda

ALENA SW2 este o unitate de comanda BFT care controleaza unul sau doua motoare electromecanice. Programarea acesteia se realizeaza cu switch-uri si potentiometre, existand blocuri terminale detasabile dispuse pe culori. Receptor radio cu 2 canale, ce asigura o comunicare rapida.

Dispune de auto-diagnosticare si te anunta cand are defectiuni pentru a simplifica intretinerea. ALENA SW2 iti deschide poarta partial pentru accesul pietonilor, avand totodata inchiderea automata.

Set de fotocelule

Aceste accesorii au rol de protectie in kit-ul de automatizare Phobos AC A50 MG. Odata instalate, vor detecta automat autovehicule, pietoni, animale sau obstacolele din calea portii. Astfel, inchiderile accidentale vor fi prevenite.

Se instaleaza pe stalp sau pe extremitatile canaturilor. Pentru mai multa siguranta, ai posibilitatea de a atasa seturi multiple. In acest mod, vei mari raza de actiune.

 

Lampa girofar

Cand portile batante se afla in miscare, lampa de semnalizare te avertizeaza prin lumini intermitente despre aceeasi operatiune. Acestea sunt vizibile pe timp de noapte, de la distanta sau in conditii critice.

Functionare pe baza de LED cu un consum redus de energie. Carcasa din plastic rezistenta la socuri.

O simpla apasare de buton

Portile batante sunt controlate simplu, doar cu o apasare de buton pe telecomanda Mitto. Aceasta comunica radio la o frecventa de 433MHz, avand o raza de actiune de pana la 50m

Datorita dimensiunilor sale, va fi usor de transportat in buzunar, geanta, autoturism, etc. Algoritm Rolling Code, transmite un cod unic la fiecare utilizare si este imposibil de clonat in mod neautorizat.

Kit-ul de automatizare PHOBOS AC A50 MG contine:

  • x2 motoare electromecanice monofazate PHOBOS AC A50;
  • x1 unitate de comanda ALENA SW2;
  • x1 set de fotocelule AFEPN;
  • x2 telecomenzi MITTO B;
  • x1 lampa de semnalizare optica APAL.

Specificatii tehnice kit PHOBOS AC A50 MG:

Unitate de comanda ALENA SW2
Tensiune de alimentare 230V
Tensiune motor 230V
Putere consumata 210W
Dimensiune maxima canat 5m
Greutate maxima canat 500Kg
Timp de deschidere 18 secunde
Unghi de deschidere 129°
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Incetinire la final de cursa Da
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Reactie la impact Ambreaj electronic
Grad de protectie IP X4
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C 
Conectivitate Nu

*  Producator: BFT Italia

Nici o recenzie postata