Kit automatizare porti batante max.2x2.5m, 230V BFT ATHOS AC25 A

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
Pret vechi: 2.350 Lei
1.992 Lei
Discount: 358 Lei (15%)
Pune o întrebare
Greutate: 16 kg
KIT ATHOS AC25 A EU
+

Kit automatizare porti batante max.2x2.5m, 230V BFT ATHOS AC25 A

Solutie de automatizare pentru porti batante

Athos AC A25 este un sistem ideal pentru portile batante cu dimensiune de pana la 2.5m si o greutate maxima de 700Kg pe canat. Design elegant si compact, se poate instala in zone rezidentiale sau comerciale. Recomandat la o utilizare semi-intensiva.

Un kit de automatizare pentru porti batante Athos AC A25 functioneaza perfect, la temperaturi cuprinse intre -20° C si 55°C.

Carcasa externa a acestuia prezinta un grad ridicat de protectie(IP54). Astfel, este asigurata o functionare corespunzatoare in orice conditii externe.

Puteti instala kit-ul de automatizare Athos AC A25 inclusiv pe porti batante care au opritor mecanic la inchidere.

Puterea automatizarii

Un motoreductor Athos AC A25 functioneaza la tensiunea de alimentare de 230V si actioneaza portile batante cu o forta de tractiune de 3000N. Viteza de deschidere a acestuia este de doar 14 secunde, fiind posibila realizarea unui unghi de pana la 110°.

Daca motoarele nu mai sunt alimentate cu energie electrica din cauza unei pene de curent, se va efectua o actionare manuala. Acest proces este posibil cu ajutorul unei chei personalizate care se roteste spre dreapta la 180° pentru eliberare sau in sens revers pentru blocare.

Un motor Athos AC A25 va incetiniti finalul de cursa, astfel incat va fi evitat orice impact. 

Se recomanda utilizarea acestui model pentru porti din aluminiu sau cu profil metalic subtire. Sunt necesare opritoare mecanice la inchidere si deschidere pentru programare. 

Un kit de automatizare Athos AC A25 dispune de blocare mecanica si ambreiaj electronic. Cursa tijei ajunge la 300mm. Putere si performanta ridicata, potrivite pentru nevoile dvs.

Inteligenta automatizarii 

Cu o unitate de comanda ALENA SW2, automatizarea portilor batante va dispune de cele mai noi ajustari aduse de producatorul BFT. Aceasta va comunica radio cu toate echipamentele din kit si va transmite comenzile ce trebuie indeplinite.

ALENA SW2 dispune de functii multiple, cum ar fi cea de deschidere partiala pentru pietoni sau de autoinvatare a curselor. O alta optiune utila este cea de inchidere automata a portilor, deoarece ofera un nivel mai ridicat de confort.

Programare simpla, cu sistem DIP(dual in-line package). Protectie impotria supraincalzirii. Produsul functioneaza la o tensiune de 230V si este rezistent in orice conditii externe.

Siguranta oferita de fotocelule

Un set de fotocelule BFT de exterior va detecta automat orice tip de obstacol din raza de actiune a automatizarii.  In acest mod, se elimina posibilitatea unui accident.

Instalarea se va efectua pe stalpi, pentru a putea exista o monitorizare adecvata. Se pot atasa mai multe seturi pe extremitati sau in afara portiilor, pentru o supraveghere profesionala. 

O simpla apasare de buton

Deschiderea portilor batante se realizeaza cu o simpla apasare de buton pe telecomanda Mitto, care are o raza de actiune de 50/100m.

Este compatibila cu sistemele de automatizare BFT, avand la baza un algoritm unic, recunoscut de receptor si aprobat o singura data. Accesoriu de dimensiuni reduse, usor de tinut in buzunar sau in masina personala.

Kit-ul de automatizare pentru portile batante BFT Athos AC A25 contine:

 • x2 motoreductoare Athos AC A25;
 • x1 centrala de comanda;
 • x1 set de fotocelule;
 • x2 telecomenzi Mitto.

 

Specificatii tehnice motoreductor Athos AC A25:

Unitate de comanda Alena SW2
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Alimentare 230V
Limitator de cursa In functie de timpul de lucru
Blocare Mecanica
Eliberare Manuala
Ambreaj Electronic
Putere  280W
Unghi maxim de deschidere 110°
Durata cursei 14 secunde
Dimensiune maxima 2.5 m pe canat
Greutate maxima 700 Kg pe canat
Incetinire Da
Standard de protectie IP54
Temperaturi de functionare -20°C si 55°C

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT
Disponibilitate:
In stoc

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 230V AC
Batante deschidere:
 • 2 x 2,5 m
Tip automatizare:
 • Batanta

Manual de instalare Athos AC A25, BFT (Manual_de_instalare_Athos_AC_A25,_BFT.pdf, 3,083 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare unitate de comanda Alena SW2 BFT (Manual_de_instalare_unitate_de_comanda_Alena_SW2,_BFT.pdf, 1,128 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile