Kit automatizare porti batante cu motoare ingropate, 2x3,5m, BFT ELI A35

Scrie o recenzie

Produs original BFT.

4.150 Lei
ELI A35
+

Kit de automatizare pentru porti batante cu motoare ingropate  BFT ELI A35

Automatizarea invizibila

Kitul BFT ELI A35 este solutia perfecta pentru automatizarea discreta a portilor batante ce nu depasesc 500Kg si lungimea de 3.5m pe canat. Motoarele ingropate pentru actionarea portilor batante se monteaza sub poarta intr-o caseta de fundatie din otel si se cupleaza de poarta cu ajutorul unui deblocator mecanic cu cheie ce permite trecerea pe manual a portii in cazul unei pene de curent.

Acest tip de motor este construit pentru o utilizarea intensiva, el putand actiona portile in mod continuu fara sa se incalzeasca. Centrala de comanda va dirija cu precizie aceste motoare si va detecta eventualele obstacole aparute in cale. Kitul de automatizare contine de asemenea elementele de siguranta necesare, fotocelulele si lampa girofar LED fiind foarte eficiente in acest scop. Telecomenzile incluse cu transmisie radio securizata de mare distanta sunt la dispozitia ta pentru comenzi de deschidere pentru acces auto sau pietonal.

Instaleaza-ti un pachet de automatizare pentru porti batante cu motoare ingropate BFT ELI A35 original si vei putea deschide larg portile, asa cum iti doresti, atat spre exterior cat si spre interior, pana la 120grade.

Mult, mult timp.

Motorul ingropat ELI A35

Motoarele ingropate pentru actionarea portilor batante se monteaza sub poarta intr-o caseta de fundatie din otel si se cupleaza de poarta cu ajutorul unui deblocator mecanic cu cheie ce permite trecerea pe manual a portii in cazul unei pene de curent.

Producatorul BFT a implementat pe aceste motoare ca dotare standard un encoder de pozitie relativa si limitatoare de final de cursa electrice pentru un control complet al portii. Limitatorii mecanici ajustabili sunt si ei premontati.

Aceste motoare ingropate pentru automatizarea portilor prezinta o serie de avantaje tocmai datorita constructiei speciale:

- se pot monta pe porti cu modele deosebite fara a afecta designul intrarii

- nu impun limitari in ceea ce priveste grosimea maxima a stalpului si nu necesita spatiu intre poarta si gard

- permite unghiuri de deschidere a portii de pana la 120grade in orice directie, spre exterior sau spre interior

 

Deblocator mecanic 

Piesa de cuplare intre motoreductorul ascuns in fundatie si poarta cu rol in trecerea pe manual a portilor in cazul penelor de curent.

Deblocatorul poate descuia portile atat din exterior cat si din interior pentru orice eventualitate.

Cheia de deblocare are un profil personalizat pentru o siguranta sporita.

Centrala de comanda BFT THALIA

Centrala de comanda Thalia controleaza toate echipamentele kit-ului de automatizare prin comenzile pe care tu le transmiti prin telecomanda sau direct de pe telefonul smart datorita tehnologiei U-Link, prin adaugarea unei extensii B-Eba sau a unui modul wireless care face posibila aceasta actiune.

La fel ca motorul ELI A35, centrala de comanda functioneaza la tensiunea de 24v , astfel utilizarea kit-ului devine mult mai sigura.

Tehnologia d-track este folosita de producatorul BFT pentru a asigura o functionare inteligenta a motorului, deoarece centrala de comanda calculeaza forta cu care actioneaza asupra portilor.

Sistemul anti-strivire imbunatateste detectarea autovehiculelor sau obstacolelor intampinate in momentul actiunii si opreste motorul, facand revers sensului de miscare.

Pentru accesul pietonilor, THALIA  deschide portile partial fara a fi necesara parcurgerea totala a cursei, dispune de inchidere automata care finalizeaza actiunea fara comanda.

Unitatea de comanda a kit-ului de automatizare dispune de multiple functii precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, invatarea automata a curselor, inchiderea rapida, dar si inchiderea automata la fiecare cursa, asadar comanda nu mai este necesara.

Doar cu o apasare de buton

Portile batante se deschid simplu, doar cu o apasare de buton pe telecomanda Mitto 2, care functioneaza pe o frecventa de 433 Mhz, la o distanta de maxim 50m (in camp deschis), transmite comanda catre centrala prin comunicare radio.

Comanda catre porti poate fi transmisa de catre orice dispozitiv compatibil cu sistemele de automatizare de la producatorul BFT, dar si de pe telefonul mobil, care iti ofera o utilizare mult mai simpla si rapida.

Telecomanda Mitto 2 are un design compact, elegant si robust, este construita din ABS, este foarte rezistenta, mica si compacta cu dimensiuni de 62x37x14mm, dispune de 2 taste.

Peoducatorul BFT a introdus sistemul Rolling Code, datorita caruia telecomanda nu poate fi clonata, fiind transmis catre unitatea de comanda un cod diferit de fiecare data, recunoscut doar de catre receptor si acceptat o singura data.

Siguranta garantata

Setul de fotocelule inclus in pachet iti garanteaza siguranta in utilizarea kit-ului de automatizare, fiind echipamentul cheie in eliminarea pericolelor.

Fotocelulele detecteaza orice obstacol se afla in raza de actiune a acestora, autovehicule, animale, pietoni, etc.,trimit informatiile catre unitatea de comanda care opreste actiunea si inverseaza sensul miscari.

Setul de fotocelule se instaleaza pe stalpii portilor batante, pentru a putea monitoriza actiunea, insa pentru mai multa siguranta pot fi montate mai multe fotocelule si pe extremitatile portilor, dar si in afara acestora, pentru o supraveghere mai eficienta in toata zona de actiune.

Gradul mare de protectie IP44 impiedica instalarea uzurii, sunt rezistente la praf, umezeala si functioneaza perfect in conditii meteo nefavorabile, la temperaturi intre -20°C si 60°C.

Supraveghere permanenta cu Radius

Radius este o lampa de semnalizare cu LED, este mult mai rezistenta fata de girofarul pe baza de bec, te avertizeaza cand portile batante sunt in miscare prin lumini intermitente foarte puternice, vizibile si in conditii critice.

Lampa optica are o mare rezistenta la praf si umiditate, garantat de standardul de protectie IP44, cu o functionare perfecta la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C. 

Ofera supraveghere permanenta si sigura asupra automatizarii, este compacta cu dimensiuni de 123x65x156 mm.

Caracteristici lampa de semnalizare tip girofar BFT Radius 24V : 
Alimentare:         24 V;
Temperatura:         -20°C/ 60°C;
Grad de protectie:   IP44

Automatizarea ingropata pentru porti batante BFT ELI A35 contine:

 • Doua motoare ingropate BFT ELI A35 BT;
 • Doua carcase pentru motoare ingropate BFT BTCF;
 • Centrala de comanda BFT THALIA;
 • Doua telecomenzi BFT Mitto 2;
 • Set fotocelule BFT Desme A15;
 • Lampa de semnalizare BFT;
 • SCC deblocator manual * 2 buc.

PRODUSUL NU SE MAI FABRICA, A FOST INLOCUIT CU MODELUL ELI A40!

Specificatii tehnice BFT ELI A35:

Unitatea de comanda THALIA
Sursa de alimentare a placii 230 V
Tensiunea motorului 24 V
Consum de energie 175 W
Max. latimea porții 3.5 m pe canat
Durata ciclului 10 s
Tipul de comutator de limita Comutator magnetic de incetinire
Reactia de impact D-Track
Frecventa de utilizare 50
Gradul de protecție (IP) IP67
Conditii de mediu -20°C/ 50 °C
Tehnologie D-Track. U-Link
Blocare mecanica Deblocare maneta sau parghe cu cheie personalizata
Max. greutatea usii / aripii portii 500Kg
Greutate motor 10Kg
Unghi maxim de deschidere 120°

*  Producator: BFT Italia

Operator electromecanic ireversibil subteran pentru porti batante:

Tutorial de instalare Lampa Radius:

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Batante deschidere:
 • 2 x 3,5 m
Greutate maxima poarta:
 • 500 kg
Tip automatizare:
 • Ingropata

Manual de instalare ELI AC A35, BFT (Manual_ELI_VELOCE_AC_A35.pdf, 4,713 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare ELI BT A35, BFT (Manual_ELI_VELOCE_BT_A35.pdf, 4,713 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare unitate de comanda THALIA, BFT (Manual_Thalia.pdf, 10,266 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata