Kit automatizare poarta culisanta max.800kg, 230V BFT Deimos AC KIT A800 + 4 cremaliere zincate

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
2.320 Lei
Pune o întrebare
Greutate: 13 kg
Deimos AC KIT A800 INT SL DN +4CVZ
+

Kit automatizare poarta culisanta max.800kg, 230V BFT Deimos AC KIT A800 + 4 cremaliere zincate

 

 

Solutia de automatizare pentru casa dvs

Automatizarea cu BFT Deimos AC A800 SL DN este o solutie ideala pentru portile glisante care au o greutate maxima de 800Kg si o dimensiune de pana la 4m. Acest sistem are un design modern si elegant, potrivit in orice mediu rezidential. Se recomanda la o utilizare semi-intensiva. Temperatura de functionare este cuprinsa in intervalul -20°C si 55°C.

Motorul Deimos AC A800 SL DN culiseaza poarta spre stanga sau spre dreapta, in functie de nevoile personale. Produs de calitate, fabricat din aluminiu, cu o mare atentie la detalii. Carcasa exterioara dispune de grad de protectie IP24, ceea ce garanteaza rezistenta la praf si umiditate. 

Kit-ul BFT Deimos AC A800 SL DN se instaleaza rapid, existand instructiuni in manual pentru acelasi proces. Astfel, nu aveti nevoie de interventia unui specialist.

Motoreductor BFT Deimos AC A800 SL DN

Motoreductor BFT, 230V, prevazut cu limitator electromecanic. Puterea de actionare a acestui model ajunge la 500W, fiind disponibila o functie de incetinire. Viteza de deschidere este de 9m/min.  Reactia la impact va fi una stabila, datorita ambreiajului electronic. Carcasa detasabila, cu suruburi care se pot indeparta pentru a ajunge la componentele interne. Posibilitate de deschidere manuala in timpul penelor de curent, cu ajutorul unui butuc cu cheie personalizata. 

Motoreductor Deimos AC A800 SL DN cu functii multiple (ex:posibilitate de deschidere partiala pentru accesul pietonilor, inchidere rapida). Puteti efectua o ajustare precisa a modului de functionare, pentru a fi prevenita orice coloziune cu un potential obstacol. Stabilire exacta al punctului de oprire. 

Deimos AC A 800 SL DN nu necesita efort pentru intretinere, astfel incat va exista o experienta placuta de utilizare. De asemenea, lumina LED va avertizeaza de fiecare data cand apare o defectiune.

 

Lampa de semnalizare Radius

Lampa optica tip girofar Radius anunta persoanele din jur despre momentele in care sistemul este pus in miscare, astfel incat supravegherea devine mai usoara. Acest produs va avea o perioada de functionare mai lunga decat un bec clasic, iar lumina furnizata este vizibila chiar si in conditi dificile (ex:pe timp de noapte, de la distanta, pe timp de ceata).

Carcasa produsului este rezistenta la socuri, precum si la contactul cu apa. Montajul se va realiza pe un stalp sau un perete, in functie de fiecare situatie. Lampa ocupa putin spatiu, avand dimensiunile de 123x65x156 mm.

Caracteristici lampa tip girofar BFT Radius 230V : 

Alimentare  230V
Grad de protectie IP44
Temperatura de functionare   -20°C si +60°C

Un aspect cheie este siguranta.

Aceasta pereche de fotocelule BFT are un rol important in ceea ce priveste protectia utilizatorilor. Dupa ce sunt instalate, vor detecta orice obiect, animal de casa sau persoana care se afla in dreptul lor.

Ulterior, vor bloca procesul de inchidere al portii in situatiile periculoase. In acest mod, vor fi prevenite pagubele materiale si accidentarile nedorite.

Raza de actiune a produsului este de 20m. Orientare fascicul de 90° pe orizontala, in dreapta sau stanga (total 180°). Functionare garantata inclusiv in conditii meteo nefavorabile.

 

Cu o simpla apasare de buton

Telecomanda BFT Mitto este utilizata pentru o gama larga de automatizari porti batante sau glisante, precum si cu automatizari de garaj sau bariere auto BFT. Aceasta este simplu de programat si dispune de un design elegant, de culoare neagra. Acoperire extinsa, cu raza de actiune de pana la 50m.

Constructie robusta din plastic ABS. Telecomanda Mitto poate fi utilizata de orice persoana, iar dimensiunile sale o fac usor de transportat in buzunar sau autoturism. 

Cremaliera zincata

Cremaliera zincata este componenta dintr-un kit de automatizare care se monteaza pe poarta si transforma miscarea de rotatie in miscare liniara. 

Aceste accesorii sunt disponibile in segmente care au cate 1m lungime, fiind prevazute cu 3 gauri de montaj care au forma alungita. Posibilitate usoara de reglaj pe inaltime.

Distantiere filetate, cu surub si saiba. Instalare prin sudura. Rezistenta ridicata la coroziune.

Kit-ul promotional poarta culisanta BFT Deimos AC A800 SL DN contine:

 • x1 Motoreductor cu unitate de comanda;
 • x1 Lampa de semnalizare optica;
 • x1 Set de fotocelule BFT;
 • x2 Telecomenzi radio Mitto;
 • 4m cremaliera zincata.

 

Specificatii tehnice motoreductor BFT Deimos AC A800 SL DN:

Alimentare 230 V
Unitate de comanda SHYRA-F AC
Deschidere Butuc cu cheie personalizata
Blocare Mecanica
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Limitator de cursa Electromecanic
Viteza cursei 9m/min
Grad de protectie IP24
Temperatura de functionare -20°C/55°C
Greutate maxim porti 800Kg
Modul pinioni 4
Incetinire final de cursa Da
Reactie de impact Ambreiaj electronic
Raza actiune telecomanda 50m

*Producator: BFT ITALIA

 

 

Brand:
BFT
Disponibilitate:
3-5 zile

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 230V AC
Greutate maxima poarta:
 • 800 kg
Tip automatizare:
 • Culisanta

Manual de instalare centrala de comanda SHYRA F AC (Manual_de_instalare_centrala_de_comanda_SHYRA_F_AC.pdf, 2,091 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare si utilizare BFT DEIMOS AC A800 SL DN (Manual_de_instalare_si_utilizare_BFT_DEIMOS_AC_A800_SL_DN.pdf, 1,788 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata