Discount 12%

Kit automatizare poarta culisanta max.400kg, BFT Deimos BT KIT A400 +4 cremaliere teflonate

Scrie o recenzie
Pret vechi: 1.735 Lei
1.535 Lei
Discount: 200 Lei (12%)
Pune o întrebare
Greutate: 11.000 kg
Deimos BT KIT A400 +4CP
+

Kit automatizare poarta culisanta max.400kg, BFT Deimos BT KIT A400 +4 cremaliere teflonate

 

Solutia de automatizare pentru casa dvs

Deimos A400 BT reprezinta solutia ideala pentru automatizarea portilor culisante care au o greutate maxima de 400Kg. Acesta dispune de un design elegant, care se potriveste perfect intr-un mediu rezidential. Este recomandat la o utilizare intensiva. Portile automatizate de Deimos A400 BT se pot deschide spre stanga sau spre dreapta, in functie de preferintele dvs.

Sistemul functioneaza perfect pe timpul iernii, avand functie integrata ICE. Produs de calitate, fabricat din aluminiu, cu o atentie mare la detalii. Carcasa externa dispune de protectie IP24, fiind rezistenta la praf si umiditate.

Porti glisante inteligente 

Un motor Deimos A400 BT functioneaza la temperaturi cuprinse intre -20°C si 55°C. Tensiunea acestuia este de 24V, iar viteza de deschidere va fi de 12m/min. Produsul se poate utiliza in zonele cu trafic intens, fiind usor de integrat in orice decor.

Unitate de comanda Hamal incorporata, cu functii multiple: deschidere partiala pentru accesul pietonal, invatare automata a curselor, inchidere rapida, inchidere automata. Setarile se vor efectua in functie de preferinte, cu ajutorul unui afisaj electronic ce permite programarea.

Un motoreductor Deimos A400 BT dispune de limitatori de cursa magnetici, astfel incat miscarea de inchidere va fi una controlata. Nu este necesara prezenta unui expert pentru montaj. De asemenea, intretinerea este una simpla, fiind posibil sa detasati carcasa in situatiile necesare. Functie de deblocare manuala cu cheie personalizata, utila pentru momentele in care are loc o pana de curent. 

Semnalizarea actiunii cu Radius

Radius este o lampa de semnalizare tip girofar pentru automatizarile de porti si bariere BFT. Aceasta functioneaza pe baza de LED, avand un consum redus de energie. Lumina emisa va fi vizibila inclusiv de la distanta sau in conditii meteo nefavorabile.

Functionare perfecta la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C. Ofera supraveghere permanenta intr-un kit de automatizare porti culisante Deimos A400BT.

Siguranta automatizarii

Un set de fotocelule BFT de exterior detecteaza obstacolele din raza de actiune a sistemului de automatizare. 

Spre exemplu, acestea recunosc pietoni, autovehicule, animale sau obiecte. Ulterior, inchiderea portii se va opri in situatiile periculoase. In acelasi mod, se elimina posibilitatea unui accident nedorit si pagubele materiale. Functionarea garantata chiar si in conditii dificile.

Control absolut

Un kit de porti glisante DEIMOS A400 BT se actioneaza doar cu o apasare de buton pe telecomanda Mitto. Aceasta  functioneaza la o frecventa de 433 Mhz, avand raza de actiune de 50m.

Comanda catre unitatea de control se va face prin comunicare radio. Model robust din plastic cu ABS, de dimensiuni reduse. Accesoriul se poate utiliza direct din buzunar sau din autoturismul personal.

 

 

Cremaliera cu insertie metalica

Cremaliera BFT se instaleaza rapid si usor cu suruburi autofiletante direct pe poarta, fara a mai fi necesara sudura.

Datorita insertiei metalice, este mult mai rezistenta si fiabila.

 

Kit-ul promotional Deimos A400 BT contine:

  • x1 Motoreductor cu centrala incorporata;
  • x1 Lampa de semnalizare optica;
  • x1 Set fotocelule;
  • x2 telecomenzi Mitto;
  • 4m cremaliera teflonate.

 

Specificatii tehnice motoreductor BFT Deimos A400 BT:

Unitate de comanda HAMAL incorporata
Alimentare 230V
Putere absorbita 50W
Functionare 24V
Eliberare Butuc cu cheie personalizata
Blocare Mecanica
Frecventa de utilizare Intensiva
Limitator de cursa Electromecanic
Viteza cursei 12m/min
Modul pinion 4
Temperatura de functionare -20°C/55°C
Greutate maxima porti 400Kg
Incetinire Da
Reactie de impact D-Track
Grad de protectie IP24

*Producator: BFT ITALIA

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
  • 400 Kg
Tip automatizare:
  • Culisanta

Ghid de initiere rapida Deimos BT A (Ghid_de_initiere_rapida_Deimos_BT_A_-_bft.pdf, 1,335 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare motoreductor BFT Deimos BT A400 (Manual_de_instalare_motoreductor_BFT_Deimos_BT_A400_-_bft.pdf, 2,571 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata