Kit automatizare poarta culisanta 400Kg, BFT Deimos Ultra BT A400 +B-EBA WiFi

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
2.010 Lei
Deimos A400 Ultra BT+B-EBA-WIFI
+

Kit automatizare poarta culisanta 400Kg, BFT Deimos Ultra BT A400 +B-EBA WiFi

Solutia de automatizare pentru casa ta

Deimos Ultra BT A400 este automatizarea ideala pentru porti culisante care au o greutate maxima de 400Kg, dispune de un design nou oferindu-i un aspect elegant si este recomandat pentru utilizare intensiva, la temperaturi de functionare intre -15°C si 60°C.

Portile automatizate cu Deimos Ultra BT A400 se pot culisa spre stanga sau spre dreapta, in functie de nevoile tale.

Kit-ul Deimos Ultra BT A400 este perfect pentru orice doritor, ideal pentru automatizarea portilor culisante, se instaleaza usor si repede, datorita manualului de instalare inclus in pachet, care iti ofera si imagini descriptive cu fiecare pas.
Este un produs de calitate, fabricat cu o mare atentie la detalii, avand o protectie asupra conditiilor critice IP44, rezistent la praf si umiditate.

Porti culisante inteligente

Functioneaza la o tensiune electrica de 24V, iar pe langa siguranta oferita, Deimos Ultra BT A400 iti deschide poarta culisanta in doar 12m/min.

Datorita unitatii de control incorporate, automatizarea dispune de multiple functii precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, invatare automata a curselor, inchidere rapida, dar mai ales inchiderea automata dupa fiecare cursa, asadar nu mai este necesara comanda.

Se poate modela dupa preferintele tale, avand posibilitatea de deschidere/inchidere totala sau partiala a portilor pentru accesul pietonilor, iar la inceput si final de cursa incetineste.

Automatizarea portilor culisante e mult mai sigura cu limitatorul de cursa magnetic care ofera o instalare  precisa indiferent de conditiile mediului inconjurator, iar datorita unitatii de control care detine un afisaj electronic, programarea devine mai facila, fara a fi necesara prezenta unui expert.

Carcasa se poate elibera foarte simplu, fiind montata cu suruburi care ofera ususrinta si confort in instalare si intretinere.

Eliberarea portilor culisante se realizeaza cu ajutorul unei chei personalizate care se roteste in dreapta la 180° pentru deschidere si revers pentru blocare.

Daca din anumite motive kit-ul de automatizare nu mai este alimentat cu energie electrica, portile culisante pot fi actionate manual, astfel traficul nu va fi afectat.

Supraveghere permanenta

Lampa optica Radius te avertizeaza prin lumini intermitente cand poarta se afla in miscare, dar si cand actionezi telecomanda Mitto 4, astfel supravegherea asupra automatizarii este mult mai usoara.

Radius este o lampa de semnalizare cu LED de tip girofar, are o rata de functionare mult mai lunga fata de cele pe baza de bec, emana o lumina foarte puternica, vizibila de la distanta, chiar si in conditii critice 

Are un grad ridicat de protectie IP44 impotriva prafului si a umiditatii, cu o temperatura de functionare intre -20°C si 60°C .

Lampa este mica si compacta cu dimensiuni de 123x65x156 mm.

Fotocelule BFT

Un aspect cheie este siguranta, care este posibila doar cu setul de fotocelule care transmite catre centrala de comanda daca autovehiculul se afla in raza de actiune, astfel portile pot si inchise sau deschise.

Daca intre stalpi sunt autovehicule, pietoni, animale sau orice obstacol, fotocelulele avertizeaza centrala de comanda, care opreste actiunea si inverseaza miscarea, iar aceasta functie nu ar fi posibila fara fotocelule.

Fotocelulele BFT au un grad ridicat de protectie asupra prafului si umiditatii IP55 si functioneaza perfect in conditii critice la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C.

Controlezi portile cu o apasare de buton

Telecomanda Mitto 4 comunica radio cu centrala de comanda pe o frecventa de 433Mhz, are o raza de actiune de maxim 50m in camp deschis, astfel poti controla poarta culisanta de la distanta. 

Cu o simpla apasare de buton, poarta ta se deschide sau inchide fara minim de efort si pentru ca securitatea intrarii tale conteaza, producatorul BFT a implementat sistemul Rolling Code care nu permite ca telecomanda sa fie clonata.

Telecomanda transmite catre centrala de comanda un cod diferit de fiecare data, care este recunoscut doar de receptor si acceptat o singura data.

Comanda se poate face de pe orice dispozitiv compatibil cu automatizarile BFT, dar si de pe telefon cu ajutorul unui extensii care face posibila aceasta actiune.

Manevrezi totul de pe telefon

Kit-ul ofera o utilizare placuta si usoara cu ajutorul unui telefon smart datorita modulului B-EBA WiFi, prin intermediul aplicatiei U-control, ce poate fi descarcata gratuit din Magazin Play si AppStore, atat pentru Android cat si pentru iOS. 
Verifici simplu si usor in ce situatie se afla poarta, controlezi automatizarea de la distanta si primesti notificari cand poarta este in actiune.

 • Telecomanda wireless BFT B-EBA WiFi este o extensie ce permite controlul de la distanta al automatizarilor BFT de pe smartphone prin internet.
 • B-EBA WiFi este compatibila cu toate automatizarile BFT care au protocolul U-link incorporat.
 • Modulul wireless B-EBA WiFi se instaleaza cu usurinta intr-un spatiu dedicat de pe placa de control a automatizarii.
 • Programarea se realizeaza in doar cateva minute cu ajutorul aplicatiei dedicate U-Control.

Telecomanda wireless BFT B-EBA WiFi este inclusa in pachet!

Cremaliera cu insertie metalica

Cremaliera BFT se instaleaza rapid si usor cu suruburi autofiletante direct pe poarta, fara a mai fi necesara sudura.

Datorita insertiei metalice, cremaliera este mult mai rezistenta si fiabila si nu permite uzurii sa se instaleze.

Motorul deschide portile prin rularea pe acesta cremaliera care este posibila datorita aspectului zimtat.

 

 

 

 

 

Kit-ul promotional Deimos Ultra BT A400 contine:

 • 1 Motoreductor cu centrala incorporata;
 • 1 Lampa de semnalizare optica;
 • 1 Set de fotocelule;
 • 2 telecomenzi Mitto4;
 • 1 Telecomanda wireless B-Eba WiFi;
 • 4 m cremaliera teflonata cu insertie metalica.

 

Specificatii tehnice motoreductor BFT Deimos Ultra BT A400 

Alimentare 24 V
Unitate de comanda Merak SL1
Deschidere Butuc cu cheie personalizata
Inchidere Mecanic
Frecventa de utilizare Intensiva
Limitator de cursa Magnetic
Viteza cursei 12m/min
Viteza de rotatie a pinioanelor 39 rpm
Temperatura de functionare -15°C/60°C
Greutate maxim porti 400Kg
Greutate motor 7Kg
Tehnologie U-Link

*Producator: BFT ITALIA

 

 

 

Brand:
BFT
Disponibilitate:
In stoc

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
 • 400 Kg
Tip automatizare:
 • Culisanta

Manual de instalare si utilizare Deimos Ultra BT A400, BFT (Manual_de_instalare_si_utilizare_Deimos_Ultra_BT_A400,_BFT.pdf, 6,400 Kb) [Descarcare]

Brosura Deimos Ultra BT A400, BFT (Brosura_Deimos_Ultra_BT_A400,_BFT.pdf, 5,493 Kb) [Descarcare]

Ghid de initiere rapida Deimos Ultra BT A400, BFT (Ghid_de_initiere_rapida_Deimos_Ultra_BT_A400,_BFT.pdf, 1,273 Kb) [Descarcare]

Bogdan
Comentariu
Merg ok, Telecomanda bate de departe. Nimic de reprosat!

Accesorii compatibile