Cilindu retractabil electromecanic STOPPY O, BFT

Scrie o recenzie
20.849 Lei
STOPPY O
+

Cilindru retractabil electromecanic automat STOPPY O, BFT

Solutia ideala

STOPPY O este un cilindru retractabil electromecanic automat, ideal pentru a securiza orice tip de intrare, parcari auto, spatii industriale sau rezidentiale si zone cu trafic redus sau interzis.

Cilindrul retractabil dispune de lumini de semnalizare care denota un aspect elegant, fiind vizibile pe timp de noapte, dar si sonerie incorporata care te avertizeaza cand STOPPY se afla in miscare, pana la finalizarea actiunii.

Timpul de ridicare sau coborare este de doar 6 secunde si poate parcurge multe cicluri datorita frecventei de utilizare foarte intensiva.

Bolardul STOPPY O este foarte rezistent la conditiile critice datorita gradului ridicat de protectie impotriva intemperiilor IP67, dar si a temperaturilor de functionare cuprinse intre -40°C si +60°C.

Cum functioneaza?

Cilindrul retractabil automat functioneaza la tensiunea de 230V si actioneaza cu puterea de 270W, are rezistenta impotriva impactului de 10500 J, dar si impotriva spargerii de 230000 J.

Unitatea de comanda incorporata dispune de multiple functii precum ridicarea sau coborarea separata a bolarzilor, inchiderea automata, fara a fi necesara comanda, dar si incetinirea la fiecare final de cursa.

STOPPY O dipune de un aspect elegant si compact care se potriveste perfect in cadrul unei intrari moderne.

Inaltimea de 500mm si diametrul de 210mm iti asigura instalarea si in zone cu spatiul redus, dar mai ales nu trebuie sa va faceti probleme legate de autorizatie, acest produs fiind omologat de Ministerul Transporturilor.

Cutia fundatiei este inclusa in pachet.

Accesorii recomandate

Bolarzii retractabili functioneaza cu ajutorul unei centrale de comanda, este un produs necesar, care controleaza actiunea acestora, ii ridica sau ii coboara, printr-o apasare de buton cu orice telecomanda compatibila.

Pentru o siguranta in utilizare, fotocelulele sunt indicate in acest aspect. Acesta sunt destinate pentru detectare autovehiculelor, pietonilor, obstacolelor, etc. din raza de actiune, dar si pentru a permite accesul.

De asemenea se poate folosi bucla de inductie magnetica care detecteaza masa metalica, folosita in deschiderea automata a cailor de acces pentru autovehicule prin pozitionarea lor inaintea bolarzilor, poate furniza impulsurile necesare sistemului de protectie anti-strivire sau poate contoriza numarul de autovehicule dintr-o locatie care tranziteaza spira inductiva.

Pentru a observa cand bolarzii sunt in miscare, lampa de semnalizare de tip girofar este cea ma buna solutie. Te avertizeaza prin transmiterea de lumini intermitente puternice, vizibile si in conditii critice.

Specificatii tehnice cilindru retractabil STOPPY O:

Unitate de comanda PERSEO O
Tensiune de alimentare 230V
Putere 270W
Timp de inchidere/deschidere 6 secunde
Inaltime cilindru 500mm
Diametru cilindru 210mm
Limitator de cursa Senzor magnetic
Incetinire  Da
Rezistenta la impact 10500 J
Rezistenta la spargere 230000 J
Eliberare  Reversibila
Frecventa de utilizare Foarte intensiva
Grad de protectie IP67
Temperaturi de functionare -40°C ~ +60°C
U-Link Nu

 

*  Producator: BFT Italia

Nici o recenzie postata