Cilindru retractabil electromecanic fara luminite, BFT, STOPPY MBB 219/500

Scrie o recenzie
[Contactati-ne pentru un pret]
STOPPY MBB KIT 219/500.C 230 C

Cilindru retractabil electromecanic fara luminite, BFT, STOPPY MBB 219/500

 

Gaseti solutia cu cilindru retractabil BFT STOPPY MBB 219/500

BFT STOPPY MBB este un cilindru retractabil electromecanic automat care iti protejeaza intrarile in parcari, spatii private sau zone unde traficul este limitata, folosite adesea in orase.

Are o protectie foarte mare impotriva intemperiilor IP67, cu o functionare perfecta la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C, este vopsit in camp electrostatic si tratat prin cataforeza, astfel nu permite sa se instaleze rugina sau alti factori daunatori odata cu trecerea timpului. 

Se monteaza cu tub de drenaj, astfel in cazul unei conditii meteo nefavorabile apa nu ramane in cavitatea cilindrului.

* Produsul nu este iluminat

 

Cum functioneaza?

Bolardul Stoppy MBB functioneaza automat la tensiunea electrica de 230V, iar datorita fortei de 300W cu care actioneaza, ciclul de ridicare sau coborare este de doar 9 secunde.

Bolardul retractabil este perfect pentru utilizarea intensiva, deoarece face fata la 1500 de manevre in 24 de ore, are o rezistenta de 10500J la impact si 150000J rezistenta la rupere.

Pentru a nu se produce un impact la coborare, BFT a abordat functia de slow down, astfel la fiecare final de cursa STOPPY MBB incetineste.

Datorita diametrului arborelui de 219 mm si inaltimii de 500 mm, nu este necesar un spatiu de montare foarte mare deoarece se instaleaza in pamant, iar la suprafata sunt necesare doar dimensiunile bolardului.

Datorita formei cilindrice, aspectul acestuia este elegant si se potriveste perfect in cadrul unei intrari moderne, o alegere mult mai buna fata de barierele de acces.

Accesorii recomandate

Bolarzii retractabili functioneaza cu ajutorul unei centrale de comanda, este un produs necesar, care controleaza actiunea acestora, ii ridica sau ii coboara, printr-o apasare de buton cu orice telecomanda compatibila, dar si direct de pe telefonul mobil prin adaugarea unui modul wireless B-Eba, care se instaleaza usor pe unitatea de comanda.

Pentru o siguranta in utilizare, fotocelulele sunt indicate in acest aspect. Acesta sunt destinate pentru detectare autovehiculelor, pietonilor, obstacolelor, etc. din raza de actiune, dar si pentru a permite accesul.

De asemenea se poate folosi bucla de inductie magnetica care detecteaza masa metalica, folosita in deschiderea automata a cailor de acces pentru autovehicule prin pozitionarea lor inaintea bolarzilor, poate furniza impulsurile necesare sistemului de protectie anti-strivire sau poate contoriza numarul de autovehicule dintr-o locatie care tranziteaza spira inductiva.

Pentru a observa cand bolarzii sunt in miscare, lampa de semnalizare de tip girofar este cea ma buna solutie. Te avertizeaza prin transmiterea de lumini intermitente puternice, vizibile si in conditii critice.

 

 

Specificatii tehnice cilindru retractabil electromecanic BFT STOPPY MBB 219/700:

Unitate de comanda compatibila  PERSEO CBE 230.P SD
Alimentare 230v
Putere  300 w
Inaltime coloana 500 mm
Diametru coloana 219 mm
Timp inchidere/deschidere 9 secunde
Fundatie Inclusa
Culoare Gri antracit
Grad de protectie IP 67
Manevre in 24 h 1500
Rezistenta la impact: 10500 J
Rezistenta la rupere 150000 J
Ciclul manual Reversibil in absenta tensiunii
Frecventa de utilizare Foarte intensiva
Blocare Frana electrica
Limitator Senzor magnetic REED
Functie Slow down (la terminarea cursei)
Temperatura de functionare -20°C ~ +60°C.

 

*  Producator: BFT ITALIA

Brand:
BFT

Fisa tehnica (Folder_bollards_EN_2019_per_Web.pdf, 2,289 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare si utilizare centrala de comanda PERSEO CBE (PERSEO_CBE.pdf, 3,995 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile