Centrala de comanda pentru automatizarile BFT, ZARA

Scrie o recenzie
1.150 Lei
ZARA
+

Centrala de comanda pentru automatizarile de porti BFT, ZARA BT L2

Cum functioneaza?

ZARA BT L2 este o unitate de comanda care controleaza unul sau doua motoreductoarele pentru porti batante sau pliante care functioneaza la tensiunea de 24V.

Unitatea de comanda ZARA BT L2 functioneaza la tensiunea de 230V, cu puterea de maxim 130W si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +55°C.

Instalarea si programarea sunt foarte simple datorita dip-switch-urilor si potentiometrelor, dar si a manualului inclus in pachet care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, inclusiv imagini descriptive cu fiecare pas.

Multiple functii

Tehnologia D-Track are la baza sistemul anti-strivire care garanteaza siguranta in utilizare prin inversarea sensului de miscare in cazul detectarii unui obstacol, pentru a evita impactul.

Unitatea de comanda cu receptor radio cu doua canale integrat dispune de multiple functii precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, invatarea automata a curselor, inchiderea rapida, dar mai ales, inchiderea automata, astfel comanda nu mai este necesara.

Unitatea de comanda controleaza inteligent viteza de actiune a motorului, iar la fiecare final de cursa incetineste pentru a evita impactul.

Unitatea poate suporta pana la 30 de curse simultane, insa dupa realizarea acestor cicluri, este necesara o pauza de 90 de minute.

 

Specificatii tehnice unitate de comanda ZARA BT L2:

Tensiune 230V
Putere maxima 130W
Tensiune motoreductor 24V
Reactie la impact D-Track
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C
U-Link Nu

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Manual de instalare unitate de comanda ZARA BT L2, BFT (Manual_de_instalare_ZARA_BT_L2,_BFT.pdf, 4,081 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata