Centrala de comanda Thalia, BFT

Scrie o recenzie
1.070 Lei
THALIA
+

Centrala comanda THALIA pentru automatizari BFT

Informatii principale

Thalia este o unitate de comanda care controleaza unul sau doua motoreductoare de acelasi tip, pentru porti batante sau pliante care functioneaza pe tensiunea de 24V si inlocuieste unitatea de comanda LIBRA C MA 24V.

Unitatea de comanda Thalia functioneaza la tensiunea de 230V cu o putere de maxim 180W, iar instalarea si programarea devine facila datorita afisajului electronic si a blocurlior terminale detasabile afisate pe culori.

Thalia functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -10°C si +55°C si este rezistenta la umezeala si praf datorita carcasi din plastic, astfel poate fi folosita si in conditii critice.

Caracteristici atractive

Unitatea de comanda Thalia este cea mai buna alegere pentru automatizarea portilor deoarece dispune de multiple functii precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, inchiderea rapida, invatarea automata a curselor, si mai ales,inchiderea automata, astfel comanda nu mai este necesara.

Compatiblitatea cu tehnologia U-Link ii ofera un plus unitatii Thalia, deoarece iti ofera un control simplu si permanent asupra portilor direct de pe telefonul mobil, prin adaugarea unei extensii B-Eba, care se instaleaza intr-un spatiu dedicat pe placa de comanda.

Sistemul anti-strivire bazat pe tehnologia D-Track iti garanteaza siguranta in utilizare deoarece imbunatateste modul de detectare a obstacolelor si inverseaza sensul miscarii in prezenta unui obstacol.

Unitatea de comanda controleaza inteligent viteza de actiune a motorului, iar la fiecare final de cursa incetineste pentru a evita impactul.

Comunici cu centrala direct de pe telefon

Centrala de comanda Thalia ofera o utilizare placuta si usoara cu ajutorul unui telefon smart datorita modulului B-EBA WiFi, prin intermediul aplicatiei U-control, ce poate fi descarcata gratuit din Magazin Play si AppStore, atat pentru Android cat si pentru iOS. 
Verifici simplu si usor in ce situatie se afla poarta, controlezi automatizarea de la distanta si primesti notificari cand poarta este in actiune.

  • Telecomanda wireless BFT B-EBA WiFi este o extensie ce permite controlul de la distanta al automatizarilor BFT de pe smartphone prin internet.
  • B-EBA WiFi este compatibila cu toate automatizarile BFT care au protocolul U-link incorporat.
  • Modulul wireless B-EBA WiFi se instaleaza cu usurinta intr-un spatiu dedicat de pe placa de control a automatizarii.
  • Programarea se realizeaza in doar cateva minute cu ajutorul aplicatiei dedicate U-Control.

Telecomanda wireless BFT B-EBA WiFi nu este inclusa in pachet!

Specificatii tehnice unitate de comanda Thalia, BFT:

Tensiune de alimentare 230V
Tensiune de alimentare motoreductor 24V
Forta maxima 180W
Reactie la impact D-Track
Afisaj electronic Da
Temperaturi de functionare -10°C si +55°C
U-Link Da

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V
Tip automatizare:
  • Batanta

Manual instalare Thalia (Manual_Thalia.pdf, 10,266 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata