Bariera auto 6m, BFT, MOOVI 60 RMM

4.541 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 4541 point
MOOVI 60 RMM
+

Bariera automata stradala cu brat articulat de 6m pentru trafic semi-intensiv, MOOVI 60 RMM, BFT

Solutia ideala

MOOVI 60 RMM este o bariera automata stradala care actioneaza un brat articulat de 6m, se ridica sau coboara in doar 8 secunde si este perfecta pentru instalarea in zone cu circulatie moderata, datorita frecventei de utilizare semi-intensiva.

Bariera auto este ideala pentru limitarea sau gestionarea circulatiei la intrarile din parcariauto, spatii comerciale sau rezidentiale, zone cu trafic redus sau interzis.

MOOVI 60 RMM functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C si este rezistent la praf si umiditate, cu un grad de protectie IP24.

Daca din anumite motive MOOVI 60 RMM nu mai este alimentat la energie lectrica, bariera auto poate fi actionata manual cu ajutorul unei chei personalizate pentru eliberare, astfel traficul nu va fi afectat.

Cum functioneaza?

MOOVI 60 RMM functioneaza la o tensiune de 230V, cu o putere consumata de 300W si are unitatea de comanda incorporata pozitionata frontal in partea de sus a structurii.

Unitatea de comanda are integrat receptor radio cu doua canale, dispune de display care faciliteaza programarea si intretinerea barierei.

La fiecare final de cursa, unitatea de comanda incetineste viteza de actiune a motorului, ooferind performante imbunatatite care garanteaza siguranta in utilizare.

Encoder este un dispozitiv fara contact care detecteaza obstacolele si asigura inversarea sensului de miscare in prezenta acestora, precizia miscarii in timpul accelerarii si incetinirii fiind imbunatatita.

Specificatii tehnice MOOVI 60 RMM:

Unitate de comanda  LEO MV D
Tensiune de alimentare 230V
Putere consumata 300W
Tip limitator de cursa Electronic
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Reactie la impact Encoder
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Grad de protectie IP 24
Temperaturi de functionare -20°C ~ +50°C
Conectivitate Nu
Incetinire Da
Dimensiune brat articulat 6m

*  Producator: BFT Italia