Bariera auto 6m, BFT, MOOVI 60 RMM RAL

8.233 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 8233 point
MOOVI 60 RMM RAL
+

Bariera automata stradala cu brat articulat de 6m pentru trafic semi-intensiv, MOOVI 60 RMM RAL, BFT

Solutia ideala

MOOVI 60 RMM RAL este o bariera automata stradala care actioneaza o bara articulata de 6m care se ridica sau coboara in doar 8 secunde, recomandata pentru instalarea in zone cu trafic moderat datorita frecventei de utilizare semi-intensiva.

Bariera auto este ideala pentru limitarea sau gestionarea circulatiei la intrarile din parcari auto, spatii comerciale sau rezidentiale, zone cu trafic redus sau interzis.

MOOVI 60 RMM RAL functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C si este rezistent la praf si umiditate, cu un grad de protectie IP24.

Daca din anumite motive MOOVI 60 RMM RAL nu mai este alimentat la energie lectrica, bariera auto poate fi actionata manual cu ajutorul unei chei personalizate pentru eliberare, astfel traficul nu va fi afectat.

Cum functioneaza?

MOOVI 60 RMM RAL functioneaza la o tensiune de 230V, cu o putere consumata de 300W si dispune de culoarea RAL conform cerintelor.

Unitatea de comanda are integrat receptor radio cu doua canale, dispune de display care faciliteaza programarea si intretinerea barierei.

La fiecare final de cursa, unitatea de comanda incetineste viteza de actiune a motorului, ooferind performante imbunatatite care garanteaza siguranta in utilizare.

Encoder este un dispozitiv fara contact care detecteaza obstacolele si asigura inversarea sensului de miscare in prezenta acestora, precizia miscarii in timpul accelerarii si incetinirii fiind imbunatatita.

Specificatii tehnice MOOVI 60 RMM RAL:

Unitate de comanda  LEO MV D
Tensiune de alimentare 230V
Putere consumata 300W
Tip limitator de cursa Electronic
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Reactie la impact Encoder
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Grad de protectie IP 24
Temperaturi de functionare -20°C ~ +50°C
Conectivitate Nu
Incetinire Da
Dimensiune brat articulat 6m

*  Producator: BFT Italia