Bariera auto 6 m, BFT, MOOVI 60

4.179 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 4179 point
MOOVI 60 
+

 Bariera auto MOOVI 60 cu brat articulat de 6 m pentru trafic semi-intensiv, BFT

Cea mai buna alegere

MOOVI 60 este o bariera auto care actioneaza un brat articulat de 6 metri, recomandata pentru zonele rezidentiale, cat si industriale, fie ca este vorba de parcari mari sau sedii de firma, cu un timp de deschidere sau inchidere de doar 8 secunde.

Bariera auto MOOVI 60 este recomandata pentru utilizarea semi-intensiva datorita gradului de protectie impotriva intemperiilor IP 24 si a temperaturilor de functionare cuprinse intre -20°C si 55°C.

Daca din anumite motive bariera auto nu mai este alimentata la energie electrica, aceasta poate fi actionata manual cu ajutorul unei chei personalizate, astfel traficul nu va fi afectat.

Inteligenta isi spune cuvantul

Bariera auto stradala MOOVI 60 dispune de unitate de comanda cu multiple functii precum incetinirea la fiecare final de cursa si autodiagnosticare semnalizata prin lumini LED dispuse pe place de comanda.

In cazul detectarii unui obstacol in raza de actiune a barierei, unitatea de comanda inverseaza sensul miscarii pentru a evita posibilul impact.  

Unitatea de comanda are afisaj electronic, care faciliteaza programarea si are incorporat receptor dublu, astfel comunica mult mai rapid cu celelalte echipamente.

Bariera auto MOOVI 60 are o reactie la impact imbunatatita, datorita marginii sensibile.

 

Specificatii tehnice MOOVI 60:

Model MOOVI 60
Unitate de comanda ALBHA BOOM
Dimensiune brat articulat 6m
Timp de deschidre/inchidere 8 secunde
Tensiune de alimentare 230V
Putere consumata 300W
Limitator de cursa Electronic
Incetinire la final de cursa Nu
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie peronalizata
Reactie la impact Margine sensibila
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Grad de protectie IP24
Temperaturi de functionare -20°C ~ +55°C

*   Producator: BFT Italia 

 

 

 

 

 

Manual de instalare MOOVI 60 cu unitate de comanda ALPHA BOM, BFT (Manual_de_instalare_MOOVI,_BFT.pdf, 3,719 Kb) [Descarcare]