Bariera auto 3m, BFT, MOOVI 30 S

Scrie o recenzie
4.985 Lei
MOOVI 30 S
+

Bariera automata pentru trafic semi-intensiv cu brat articulat de 3m, MOOVI 30 S, BFT

Bariera automata stradala

MOOVI 30 S este o bariera automata stradala care actioneaza un brat articulat de 3 m care se ridica si coboara in doar 1.5 secunde, plus incetinirea la final de cursa.

Bariera auto este ideala pentru limitarea sau gestionarea traficului in parcari, spatii comerciale sau rezidentiale, zone cu circulatie redusa sau restrictionata.

MOOVI 30 S este recomandat pentru instalarea in zone cu trafic moderat, datorita frecventei de utilizare semi-intensiva.

Daca din anumite motive bariera auto nu mai este alimentata la energie electrica, bratul articulat poate fi actionat manual cu ajutorul unei chei personalizate pentru eliberare, astfel traficul nu va fi afecat.

MOOVI 30 S este rezistent la intemperii datorita gradului de protectie IP24 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C.

Cum functioneaza?

MOOVI 30 S functioneaza la tensiunea de alimentare de 230V, cu o putere de 300W si dispune de unitate de comanda incorporata.

Unitatea de comanda are integrat receptor radio cu doua canale si dispune de display care usureaza programarea si intretinerea.

MOOVI 30 S asigura preformante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa, astfel siguranta si acuratetea sunt garantate.

Dispozitivul fara contact Encoder detecteaza obstacolele si asigura inversarea sensului de miscare in prezenta acestora, cu o imbunatatire precisa aupra miscarii in timpul accelerarii si incetinirii.

Specificatii tehnice MOOVI 30 S:

Unitate de comanda LEO MV D
Alimentare 230V
Putere consumata 300W
Tip limitator de cursa  Electronic
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Reactie la impact Encoder
Grad de protectie IP24
Temperaturi de functionare -20°C ~ +50°C
Conectivitate Nu
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Dimensiune brat articulat 3m

*  Producator: BFT Italia

Manual de instalare MOOVI 30 S, BFT (Manual_de_instalare_MOOVI_30_S,_BFT.pdf, 3,251 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata