Bariera auto 3m, BFT, MOOVI 30S INOX

9.244 Lei
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 9244 point
MOOVI 30S INOX
+

Bariera automata stradala cu brat articulat de 6m, pentru trafic semi-intensiv, MOOVI 30S INOX, BFT

Bariera automata stradala

MOOVI 30S INOX este o bariera automata stradala care actioneaza un brat articulat de 3 m care se ridica si coboara in doar 1.5 secunde, plus incetinirea la final de cursa.

Bariera auto este ideala pentru limitarea sau gestionarea traficului in parcari, spatii comerciale sau rezidentiale, zone cu circulatie redusa sau interzisa.

MOOVI 30S INOX este recomandat pentru instalarea in zone cu trafic moderat, datorita frecventei de utilizare semi-intensiva.

Daca din anumite motive bariera auto nu mai este alimentata la energie electrica, bratul articulat poate fi actionat manual cu ajutorul unei chei personalizate pentru eliberare, astfel traficul nu va fi afecat.

MOOVI 30S INOX este rezistent la intemperii datorita gradului de protectie IP24 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C.

Cum functioneaza?

MOOVI 30S INOX functioneaza la tensiunea de alimentare de 230V, cu o putere de 300W si este foarte rezistent datorita structurii din otel inoxidabil.

Unitatea de comanda are integrat receptor radio cu doua canale si dispune de display care usureaza programarea si intretinerea.

MOOVI 30S INOX asigura preformante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa, astfel siguranta si acuratetea sunt garantate.

Dispozitivul fara contact Encoder detecteaza obstacolele si asigura inversarea sensului de miscare in prezenta acestora, cu o imbunatatire precisa aupra miscarii in timpul accelerarii si incetinirii.

Specificatii tehnice MOOVI 30S INOX:

Unitate de comanda LEO MV D
Alimentare 230V
Putere consumata 300W
Tip limitator de cursa  Electronic
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare Cheie personalizata
Reactie la impact Encoder
Grad de protectie IP24
Temperaturi de functionare -20°C ~ +50°C
Conectivitate Nu
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Dimensiune brat articulat 3m

*  Producator: BFT Italia

Manual de instalare MOOVI 30S INOX, BFT (Manual_de_instalare_MOOVI_30_S,_BFT.pdf, 3,251 Kb) [Descarcare]