Bariera auto 4,5-6m, trafic intens, BFT, MAXIMA ULTRA 68

14.171 Lei
Pune o întrebare
MAXIMA ULTRA 68
+

Bariera auto pentru trafic intens, cu dimensiuni de 4 sau 8 metri, BFT, MAXIMA ULTRA 68

Automatizarea ideala 

MAXIMA ULTRA 68 este bariera auto electromecanica profesionista care are variator de viteza si motor cu inductie trifazata, ceea ce ii ofera o rata de functionare foarte mare.

Motorul este perfect pentru barierele care au dimensiuni de 4 metri sau 8 metri, ideala pentru accesul spatilor rezidentiale sau industriale, fie ca e vorba de parcari mari, zone cu trafic intens sau limitat.

Bariera auto functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C, are un grad ridicat de protectie impotriva intemperiilor IP54 si are aparare antivandal, ceea ce inseamna ca poate fi instalata si in zone critice.

Daca din anumite motive bariera auto electromecanica nu mai este alimentata cu energie electrica, poate fi actionata manual, astfel traficul nu va fi afectat.

Cum functioneaza?

MAXIMA ULTRA 68 functioneaza la tensiunea de 230V si iti deschide sau inchide bariera in doar 4.5 secunde pentru dimensiunea de 4 metri si in 6 secunde pentru dimensiunea de 8 metri, cu o frecventa de 3000 de curse in 24 de ore.

Bariera auto are incorporata unitatea de comanda CSB Xtreme care este, defapt, este creierul automatizarii, dispune de multiple functii precum incetinirea la final de cursa, reactie la impact prin inversarea miscarii si este compatibila cu tehnologia U-Link care iti ofera un control desavarsit asupra barierei de te telefonul mobil.

Rotatia motorului este constanta datorita "Invertorului" care este un dispozitiv ce permite controlul vitezei de rotatie a motorului in orice moment, asigurand fiabilitate si, de asemenea, permite gestionarea orelor de deschidere si inchidere a automatizarii.

"Invertorul" permite controlul precis, dar si gestionarea vitezei barierei, ceea ce ofera performante excelente in acceleratie si incetinire, asigurand o actiune silentioasa.

Bariera auto MAXIMA ULTRA 35 ofera protectie antivandal deoarece previne deschiderea neautorizata, detecteaza obstacolele, inverseaza rapid sensul miscarii si incetineste la final de cursa.

Motorul MAXIMA ULTRA 35 nu necesita intretinere si poate fi utilizat si in zone cu conditii critice deoarece nu produce scantei.

 

Specificatii tehnice MAXIMA ULTRA 68:

Unitate de comanda CSB-Xtreme
Tensiune de alimentare 230V
Putere absorbita 650W
Reactie la impact Codificator 
Timp de deschidere/inchidere 4.5 si 6 secunde
Dimensiuni maxime 4 si 8 metri
Temperatura de functionare -30°C si +60°C 
Curese in 24 de ore 3000
Standard de protectie IP54
Greutate neta 95Kg
Presiune sunet LpA≤70 dB

*  Producator: BFT Italia

 

 

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Fisa tehnica (D812171_00550_07.pdf, 1,908 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare MAXIMA ULTRA 68, BFT (Manual_de_intructiuni_MAXIMA_ULTRA_68_BFT.pdf, 1,285 Kb) [Descarcare]