Bariera auto 1,7-5m, trafic intens, BFT, MAXIMA ULTRA 35

12.184 Lei
Pune o întrebare
MAXIMA ULTRA 35
+

Bariera auto pentru trafic intens, BFT, MAXIMA ULTRA 35

Solutia ideala pentru un acces rapid

Bariera auto MAXIMA ULTRA 35 este solutia ideala pentru a limita traficul, indiferent ca este vorba de o parcare, zona rezidentiala sau industriala, datorita frecventei de utilizare foarte intensiva si a brarierei cu dimensiuni de maxim 5m, asadar este potrivit pentru orice tip de acces.

Morotul electromecanic iti ridica sau coboara bariera in cel mult 3 secunde, iar in 24 de ore, poate avea intre 5000 si 20000 de curse in functie de dimensiunea barierei.

MAXIMA ULTRA 35 face parte din gama de bariere electromecanice profesionale, ruleaza la tensiunea de alimentare de 230 V/AC, dispune de variator de viteza si motor cu inductie trifazata, ceea ce ii ofera o frecventa de utilizare foarte mare.

Are standarde ridicate de protectie impotriva intemperiilor IP54 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C.

Cum functioneaza?

Rotatia motorului este constanta datorita "Invertorului" care este un dispozitiv ce permite controlul vitezei de rotatie a motorului in orice moment, asigurand fiabilitate si, de asemenea, permite gestionarea orelor de deschidere si inchidere a automatizarii.

"Invertorul" permite controlul precis, dar si gestionarea vitezei barierei, ceea ce ofera performante excelente in acceleratie si incetinire, asigurand o actiune silentioasa.

Bariera auto MAXIMA ULTRA 35 ofera protectie antivandal deoarece previne deschiderea neautorizata, detecteaza obstacolele, inverseaza rapid sensul miscarii si incetineste la final de cursa.

Motorul MAXIMA ULTRA 35 nu necesita intretinere si poate fi utilizat si in zone cu conditii critice deoarece nu produce scantei.

Daca din anumite motive bariera auto nu mai este alimentata la energie electrica, poti controla bariera manual.

Specificatii tehnice MAXIMA ULTRA 35:

Putere de alimentare 230 V/AC
Putere absorbita 370 W
Unitate de comanda CSB-Xtreme
Reactie la impact Codificator
Viteza de deschidere maxim 3 secunde
Dimensiuni bariera min. 1.7m ~ max. 5m
Temperaturi de functionare -30°C si +60°C
Grad de protectie IP54
Greutate neta 63 Kg
Curse in 24 de ore 5000~24000 (in functie de dimensiunea barierei)

 

*  Producator: BFT Italia

 

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Manual de instalare MAXIMA ULTRA 35 BFT (Manual_de_instalare_MAXIMA_ULTRA_35_BFT.pdf, 1,010 Kb) [Descarcare]