Motor automatizare usa de garaj, Bft, PHEBE BT A SQ

Scrie o recenzie
1.722 Lei
PHEBE BT A SQ
+

Motor pentru automatizarea usilor de garaj, Bft, PHEBE BT A SQ

Solutia de automatizare pentru garajul tau

Motorul PHEBE BT A SQ este ideal pentru automatizarea usilor de garaj care au o suprafata maxima de 8m2 , se poate utiliza in spatii care nu au traficul masiv, frecventa de utilizare fiind semi-intensiva.

PHEBE BT A SQ iti deschide usa garajului in aproximativ 20 de secunde si functioneaza prfct la temperaturi cupinse intre -15°C si 60°C, astfel poate fi instalat si in conditii critice.

Daca din anumite motive motorul nu mai este alimentat la energie electrica, usa garajului poate fi actionata manual cu ajutorul unui buton, astfel traficul nu va fi afectat.

Cum functioneaza?

Motorul PHEBE BT A SQ functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de prodcatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

PHEBE BT A SQ are premontat limitator de cursa electromecanic si pentru ca siguranta este un aspect cheie in automatizarea usilor de garaj, motorul incetineste viteza de actiune la fiecare final de cursa pentru a evita impactul.

Motorul PHEBE BT A SQ are un grad de protectie impotriva intemperiilor IP20, iar datorita sistemului anti-strivire bazat pe tehnologia D-Track, motorul inverseaza sensul miscarii in cazul detectarii unui obstacol.

Unitate de comanda incorporata

Unitatea de comanda incorporata dispune de display care faciliteaza programarea motorului, are integrat un receptor cu doua canale si detine blocuri terminale detasabile, astfel instalarea este foarte usoara.

Unitatea de comanda este compatibila cu tehnologia U-Link, astfel, prin adaugarea unei extensii B-Eba intr-un spatiu dedicat, poti controla usa garajului de pe telefonul mobil.

Centrala de comanda dispune de multiple functii benefice automatizarii, dar si confortului tau, precum invatarea automata a curselor, inchidere rapida, dar mai ales, inchidere automata dupa un interval de timp, astfel nu este necesara comanda.

Specificatii tehnice motor BHEBE BT A SQ:

Unitate de comanda VEGA
Tensiune  24V
Putere consumata 40W
Timp de deschidere/inchidere 17-20 secunde
Suprafata maxima usa 8m2
Tip comunator de limita Electromecanic
Incetinire la final de cursa Da
Blocare Mecanica
Elberare Buton
Reactie la impact D-Track
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Grad de protectie IP20
Temperaturi de functionare -15°C ~ +60°C.

*  Producator:BFT Italia

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V

Manual de instalare PHEBE BT A SQ (Manual_de_instalare_PHEBE_BT_A_SQ.pdf, 2,539 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata