Motor automatizare usa de garaj, Bft, BERMA

Scrie o recenzie
3.164 Lei
BERMA
+

Motor pentru automatizarea usilor de garaj, BERMA, BFT

Solutia ideala pentru garajul tau

Motorul BERMA este solutia ideala pentru automatizarea usilor de garaj care nu depasesc 9m2, se instaleaza simplu si rapid datorita manualului inclus in pachet, care dispune de toate informatiile necesare, dar si imagini descriptive cu fiecare pas.

BERMA iti deschide usa garajului in doar 19 secunde si poate actiona pana la 20 de curse consecutive, iar in 24 de ore poate parcurge pana la 500 de cicluri.

Poti seta separat si independent cuplul pentru inchidere si deschidere datorita supapelor by-pass si poti actiona usa garajului si din exterior cu ajutorul unui cablu de otel, care are functia de eliberare si in cazul in care motorul nu mai este alimentat la energie electrica.

BERMA functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -10°C si +60°C si are standard de protectie impotriva intemperiilor IPX5.

Cum functioneaza?

BERMA functioneaza la tensiunea de 230V si actioneaza usa garajului cu 320 Nm.

Unitatea de comanda RIGEL 6 asigura functionarea si utilizarea sigura a motorului, dispune de multiple functii precum deschiderea partiala, inchiderea  rapida si automata.

Are afisaj electronic incorporat, astfel programarea este mult mai usoara, dar si datorita blocurilor terminale detasabile.

Incetinirea hidraulica garanteaza miscari silentioase si fine chiar si pe cele mai mari uși. De asemenea, surubul de reglare face posibila adaptarea intensitatii incetinirii la fiecare situatie.

Pentru a detine controlul asupra automatizarii iti recomandam telecomanda MITTO 2 sau MITTO 4, care iti actioneaza usa garajului cu o simpla apasare de buton.

Specificatii tehnice BERMA, BFT:

Unitate de comanda  RIGEL 6 (nu este inclusa in pachet)
Alimentare 230V
Putere absorbita 250W
Curent absorbit 1.4A
Forta de tractiune 230Nm
Timp de deschidere 19 secunde
Reactie la impact Ambreaj hidraulic
Blocare Mecanica
Eliberare  Cablu din otel
Cicluri in 24 de ore 500
Curse consecutive Maxim 20
Frecventa de utilizare Intensiva
Grad de protectie IPX5
Temperaturi de functionare -10°C ~ +60°C

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 230V AC

Manual de instalare si utilizare BERMA, BFT (Manual_de_instalare_BERMA,_BFT.pdf, 4,692 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata