Kit automatizare porti batante, 2 x 4m Athos AC A40, BFT

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
1.891 Lei
Athos AC A40 Kit
+

Automatizare pentru porti batante, 2 x 4m , BFT Athos AC A40

Solutia de automatizare pentru porti batante

Athos AC A40 este solutia ideala pentru portile batante cu dimensiune maxima de 4m si o greutate de 400Kg pe canat, dispune de un design elegant si compact, care ii permite instalarea in zone rezidentiale cat si comerciale, perfecta pentru utilizarea semi-intensiva.

Kit-ul de automatizare pentru porti batante Athos AC A40 functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20° C si 55°C, cu un grad ridicat de protectie impotriva intemperiilor IP54.

Poti instala kit-ul de automatizare Athos AC A40 si pe porti batante care au opritor mecanic la inchidere, iar datorita manualului, inclus in pachet, care contine imagini descriptive cu fiecare pas, instalare este foarte simpla.

Puterea automatizarii

Motoarele Athos AC A40 functioneaza la tensiunea de alimentare de 230V si actioneaza portile batante cu o forta de tractiune de 3000N, astfel viteza de deschidere este de doar 16 secunde.

Daca din anumite motive motoarele nu mai sunt alimentate cu energie electrica, portile batante pot fi actionate manual cu ajutorul unei chei personalizate care se roteste spre dreapta la 180° pentru eliberare si revers pentru blocare, astfel traficul nu va fi afectat.

Motoarele Athos AC A40 incetinesc cand portile batante ajung la final de cursa pentru a evita un posibil impact.

Aspectul motoarelor este unul compact, avand dimensiuni de 1170x191x98 mm si o greutate de 5.3 Kg.

Inteligenta automatizarii 

Cu unitatea de comanda ALENA SW2, automatizarea portilor batante va dispune de cele mai performante ajustari aduse de producatorul BFT.

ALENA SW2 comunica radio cu toate echipamentele kit-ului de automatizare, trimite comenzile pe care acestea trebuie sa le indeplineasca ulterior, asadar unitatea de comanda este creierul mecanizarii.

Centrala de comanda ALENA SW2 dispune de multiple functii precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, autoinvatarea curselor, inchidere rapida, dar si automata, astfel nu mai este necesara comanda.

Un alt aspect cheie este siguranta, astfel unitatea de comanda opreste actiunea motorului si inverseaza miscarea in cazul detectarii unui obstacol. 

Functioneaza la o tensiune de 230V si este foarte rezistenta la conditii critice datorita carcasei care are standardul de protectie foarte mare.

 

Siguranta oferita de fotocelule

Siguranta kit-ului de automatizare consta in setul de fotocelule, care detecteaza autovehiculul aflat intre porti in momentul actiunii, dar si orice tip de obstacol din raza de actiune a acestora, astfel elimina posibilitatea unui accident.

Setul de fotocelule se instaleaza pe stalpii portilor batante, pentru a putea monitoriza actiunea, iar pentru mai multa siguranta pot fi montate mai multe fotocelule si pe extremitatile portilor, dar si in afara acestora, pentru o supraveghere mai eficienta in toata zona de actiune.

Gradul mare de protectie IP44 impiedica instalarea uzurii, sunt rezistente la praf, umezeala si functioneaza perfect in conditii meteo nefavorabile, la temperaturi intre -20°C si 60°C.

O simpla apasare de buton

Deschiderea portilor batante se realizeaza cu o simpla apasare de buton pe telecomanda Mitto 2, care are o raza de actiune de maxim 50m (in camp deschis).

Este compatibila cu sistemele de automatizare BFT, iar datorita algoritmului Rolling Code, aceasta nu poate fi clonata.

Telecomanda Mitto 2 transmite catre centrala de comanda un cod unic de fiecare data, care este recunoscut doar de receptor si aprobat o singura data.

 

Kit-ul de automatizare pentru portile batante BFT Athos AC A40 contine:

 • 2 motoreductoare;
 • 1 centrala de comanda;
 • 1 set de fotocelule;
 • 2 telecomenzi cu 2 canale Mitto.

 

Specificatii tehnice motoreductor Athos AC A40:

Unitate de comanda Alena SW2
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Alimentare 230V
Limitator de cursa In functie de timpul de lucru
Blocare Mecanica
Eliberare Manuala
Ambreaj Electronic
Putere  280W
Unghi maxim de deschidere 110°
Durata cursei 16 secunde
Dimensiune maxima 4m pe canat
Greutate maxima 400 Kg pe canat
Incetinire Da
Standard de protectie IP54
Temperaturi de functionare -20°C si 55°C

 

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT
Disponibilitate:
In stoc

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 230V AC
Batante deschidere:
 • 2 x 4 m
Greutate maxima poarta:
 • 400 Kg
Tip automatizare:
 • Batanta

Manual de instalare unitate de comanda Alena SW2 BFT (Manual_de_instalare_unitate_de_comanda_Alena_SW2,_BFT.pdf, 1,128 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare Athos AC A40, BFT (Manual_de_instalare_Athos_AC_A40,_BFT.pdf, 3,083 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile