Kit automatizare porti batante 2 x 2.5m KUSTOS ULTRA BT A25, BFT

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Tel. 0348 88 00 21
2.549 Lei
KUSTOS ULTRA BT A25 KIT
+

Kit automatizare pentru porti batante 2 x 2.5m, BFT KUSTOS ULTRA BT A25 KIT

     

Solutia de automatizare pentru casa ta

Automatizarea cu BFT Kustos Ultra BT A25 este ideala pentru portile batante cu dimensiuni de pana la 2.5m pe canat si cu o greutate maxima de 400Kg, design-ul nou ii ofera un aspect elegant care se potriveste in cadrul unei case moderne.

Kit-ul de automatizare a portilor batante BFT este recomandat pentru utilizare intensiva, la temperaturi de functionare intre -20°C si 55°C.

Solutiea pentru proprietatea ta este reprezentata de kit-ul de automatizare BFT KUSTOS ULTRA BT A25 pentru portile batante, fiInd alcatuit de echipamente care se potrivesc perfect, de la unitatea de comanda care transmite informatiile catre toate produsele, la motorul care deschide portile, pana la telecomanda Mitto care iti ofera o utilizare placuta.

Kit-ul  KUSTOS ULTRA BT A25 are premontati limitatori de cursa electrici care ajuta la stabilirea punctului de oprire al fiecarui motor, drept urmare, kit-ul se poate instala pe porti care nu au opritor mecanic la inchidere.

Cum functioneaza?

 

Motorul KUSTOS ULTRA BT A25 functioneza la o tensiune de 24v in cele mai sigure conditii, fiind o tehnologie folosita de producatorul BFT prin care a imbunatatit precizia incetinirii la fiecare final de cursa.

Durata ciclului de inchidere/deschidere totala a portilor batante este de doar 13 secunde la un unghi de 118° .

Daca din anumite motive motorul nu este alimentat cu energie electrica, portile batante pot fi actionate manual cu ajutorul unei chei personalizate, care se roteste spre dreapta la 180° pentru eliberare si revers pentru blocare, astfel traficul nu va fi afectat.

Datorita gradului de protectie impotriva conditiilor nefavorabile, umiditatii si a prafului IP 44, durata de viata a motorului creste.

Motorul are dimensiuni de 1210x120 si o greutate aproximativa de 8Kg.

Creierul automatizarii

Toata automatizarea se desfasoara in cele mai bune conditii datorita unitatii Thalia care transmite toate comenzile catre echipamentele kit-ului de automatizare.

Thalia este compatibila cu tehnologia U-Link, astfel puteti controla portile batante de pe telefonul mobil.

La fel ca motorul KUSTOS ULTRA BT A25, centrala de comanda functioneaza la tensiunea de 24v , astfel utilizarea kit-ului devine mult mai sigura.

Forta cu care motorul actioneaza asupra portilor batante este calculata inteligent de catre cantrala de comanda, datorita tehnologiei d-track, dar in acelasi timp imbunatateste modaliattea de detectare a obstacolelor folosind functia anti-strivire.

Pentru accesul pietonilor, THALIA  deschide portile partial fara a fi necesara parcurgerea totala a cursei, dispune de inchidere automata care finalizeaza actiunea fara comanda.

Dupa ce a invatat cursa centrala de comanda controleaza inteligent forta de actiune a motorului, care incetineste la final de cursa.

Lampa girofar LED: Supraveghere permanenta

Orice miscare a portilor culisante trebuie semnalizata corespunzator prin lumina intermitenta care trebuie sa fie vizibila atat ziua cat si noaptea.

Cand actionezi telecomada, lampa de semnalizare te anunta ca a primit cu succes comanda si motorul a pus poarta in miscare.

Lampa optica de tip girofar utilizaza lumina LED pentru cea mai buna eficienta si fiabilitate si are o mare rezistenta la praf si umiditate garantat de standardul de protectie IP44, cu o functionare perfecta la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C. 

Lampa girofar de tip LED se poate monta la exterior, pe suprafete orizontale drepte.

Caracteristici lampa de semnalizare tip girofar BFT Radius 24V : 
Alimentare:         24 V;
Temperatura:         -20°C/ 60°C;
Grad de protectie:   IP44

Automatizare in cele mai sigure conditii

Setul de fotocelule inclus in pachet iti garanteaza siguranta in utilizarea kit-ului de automatizare, fiind echipamentul cheie in eliminarea pericolelor.

Fotocelulele detecteaza orice obstacol se afla in raza de actiune a acestora, autovehicule, animale, pietoni, etc.,trimit informatiile catre unitatea de comanda care opreste actiunea si inverseaza sensul miscari.

Setul de fotocelule se instaleaza pe stalpii portilor batante, pentru a putea monitoriza actiunea, insa pentru mai multa siguranta pot fi montate mai multe fotocelule si pe extremitatile portilor, dar si in afara acestora, pentru o supraveghere mai eficienta in toata zona de actiune.

Gradul mare de protectie IP44 impiedica instalarea uzurii, sunt rezistente la praf, umezeala si functioneaza perfect in conditii meteo nefavorabile, la temperaturi intre -20°C si 60°C.

Telecomanda BFT MITTO

Portile batante se deschid simplu, doar cu o apasare de buton pe telecomanda Mitto, care functioneaza pe o frecventa de 433 Mhz, la o distanta de maxim 50m (in camp deschis), transmite comanda catre centrala prin comunicare radio.

Comanda catre porti poate fi transmisa de catre orice dispozitiv compatibil cu sistemele de automatizare de la producatorul BFT, dar si de pe telefonul mobil, care iti ofera o utilizare mult mai simpla si rapida.

Telecomanda este mica si compacta cu dimensiuni de 62x37x14mm.

Peoducatorul BFT a introdus sistemul Rolling Code, datorita caruia telecomanda nu poate fi clonata, fiind transmis catre unitatea de comanda un cod diferit de fiecare data, recunoscut doar de catre receptor si acceptat o singura data.

Kit-ul BFT KUSTOS ULTRA BT A 25 contine:

 • 1 Centrala de comanda BFT THALIA;
 •  Motoreductoare KUSTOS ULTRA BT A25;
 • 1 Lampa de semnalizare;
 • 1 Set de fotocelule;
 • 2 Telecomenzi BFT Mitto;
 • Accesorii de montaj si manual.

 

Specificatii tehnice motoreductor BFT KUSTOS ULTRA BT A25:

Alimentare motor  24v
Alimentare 230v
Putere absorbita 40w
Unitate de comanda BFT THALIA
Eliberare Cheie personalizata
Inchidere Mecanic
Frecventa de utilizare Intensiva
Limitator de cursa Magnetic
Blocare Mecanica
Viteza cursei 13 secunde
Incetinire final cursa Da
Temperatura de functionare -20°C/55°C
Dimensiune poarta 2.5m pe canat
Greutate maxim porti 400Kg
Tehnologie U-Link
Standard de protectie IP44

Tutorial de utilizare KUSTOS ULTRA BT A25 si centrala Thalia:

Tutorial de instalare Lampa Radius:

*Producator: BFT ITALIA

Brand:
BFT
Disponibilitate:
In stoc

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Batante deschidere:
 • 2 x 2,5 m
Greutate maxima poarta:
 • 400 Kg
Tip automatizare:
 • Batanta

Manual de intructiuni KUSTOS ULTRA BT A25, BFT (Manual_de_instructiuni_KUSTOS_ULTRA_BT_A25,_BFT.pdf, 1,338 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare si utilizare KUSTOS ULTRA BT A25, BFT (Manual_de_instalare_si_utilizare_KUSTOS_ULTRA_BT_A25,_BFT.pdf, 3,034 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare unitate de comanda THALIA, BFT (Manual_de_instalare_THALIA,_BFT.pdf, 957 Kb) [Descarcare]

Vanea
Comentariu
Ma intereseaza aceasta automatizare, dar vreau sa deschid poarta din telefon in afara de modulul wifi beba mai aveti ceva cu mai multi utilizatori?