Kit automatizare porti batante max.2x2.5m, BFT Kustos Ultra BT KIT A25

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Tel. 0348 88 00 21
Pret vechi: 2.990 Lei
2.670 Lei
Discount: 320 Lei (11%)
Pune o întrebare
Greutate: 19.000 kg
KUSTOS ULTRA BT KIT A25
+

Kit automatizare porti batante max.2x2.5m, BFT Kustos Ultra BT KIT A25

     

Solutie de automatizare pentru casa dvs

BFT Kustos Ultra BT A25 este un kit de automatizare pentru porti batante cu dimensiuni de pana la 2.5m si cu o greutate maxima de 400Kg. Design simplu si elegant, se potriveste in cadrul oricarei case moderne. Motoreductor BFT electromecanic ireversibil, 24V, recomandat la o utilizare intensa. Model functional la temperaturi cuprinse intre -20°C si 55°C.

Un kit de automatizare porti culisante KUSTOS ULTRA BT A25 include o unitate de comanda THALIA, care va controla pana la 2 motoreductoare. De asemenea, in pachet exista 2 telecomenzi Mitto. Daca din diferite motive sistemul nu mai este conectat la o sursa de energie electrica, se poate realiza o actionare manuala.

Kit-ul  KUSTOS ULTRA BT A25 are premontati limitatori de cursa electrici, ceea ce ajuta la stabilirea punctului de oprire al fiecarui motor. Este posibila instalarea pe portile care nu au opritor mecanic la inchidere.

Cum functioneaza?

Motor KUSTOS ULTRA BT A25, cu tehnologie integrata pentru imbunatatirea preciziei incetinirii la fiecare final de cursa. Durata ciclului de inchidere/deschidere totala a portilor batante este de doar 13 secunde, acest proces avand loc la un unghi de 118° .

O cheie personalizata BFT la acest kit se poate roti spre dreapta la 180° pentru eliberare sau in sens invers pentru blocare, astfel incat traficul sa nu fie afectat.

Durata de viata a motorului este una indelungata si exista protectie impotriva umiditatii (IP44).

Unitate de comanda

Centrala de comanda Thalia transmite toate comenzile catre acest kit de automatizare porti batante. Acelasi model este compatibil cu tehnologia U-Link, astfel incat puteti controla sistemul direct de pe telefonul mobil.

La fel precum un motoreductor KUSTOS ULTRA BT A25, o unitate BFT Thalia functioneaza la tensiunea de 24v. Datorita constructiei exterioare, siguranta este garantata in orice conditii. Forta va fi calculata in mod inteligent prin intermediul sistemului d-track. Optiune de detectare a obstacolelor cu protectie antistrivire.

Pentru accesul pietonilor, THALIA  deschide portile partial, fara a fi necesara parcurgerea totala a cursei. Optiune de inchidere automata.

Lampa girofar LED

Orice miscare a portilor culisante va fi semnalizata corespunzator prin lumina intermitenta creata de lampa cu LED. Aceasta va atrage atentia in special seara, avand rolul de a anunta persoanele din jur atunci cand motorul se pune in miscare.

Lampa optica de tip girofar, asigura eficienta si fiabilitate. Rezistenta ridicata la praf si umiditate. Se poate monta la exterior, pe o suprafata orizontala dreapta.

Caracteristici BFT Radius 24V : 

Alimentare  24V
Grad de protectie IP44
Temperatura de functionare   -20°C si +60°C

Fotocelule BFT

Un set de fotocelule BFT are rolul de a preveni inchiderile accidentale, fiind nevoie de acestea pentru evitarea situatiilor periculoase.

Odata instalate, vor detecta orice obstacol care se afla in raza de actiune a portilor. Ulterior, sistemul de automatizare va fi oprit.

Se vor instala direct pe stalpi sau pe extremitatile la canaturi. Un set de fotocelule va recunoaste animale, autovehicule, copii, pietoni sau obiecte. Functioneaza chiar si la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C.

Telecomanda BFT MITTO

Portile batante se deschid cu o simpla apasare de buton pe telecomanda Mitto. Aceasta functioneaza la o frecventa de 433 Mhz, avand raza de actiune de 50-100m.

Fiecare comanda furnizata este transmisa catre centrala prin comunicare radio. Algoritm rolling code proprietar, recunoscut doar de catre receptor si acceptat o singura data.

Un kit de automatizare BFT KUSTOS ULTRA BT A 25 contine:

 • x2 motoreductoare KUSTOS ULTRA BT A25;
 • x1 Centrala de comanda BFT THALIA; 
 • x1 Lampa de semnalizare;
 • x1 Set de fotocelule;
 • x2 Telecomenzi BFT Mitto;
 • Accesorii de montaj si manual.

 

Specificatii tehnice motoreductor BFT KUSTOS ULTRA BT A25:

Alimentare motor  24v
Alimentare 230v
Putere absorbita 40w
Unitate de comanda BFT THALIA
Eliberare Cheie personalizata
Inchidere Mecanic
Frecventa de utilizare Intensiva
Limitator de cursa Magnetic
Blocare Mecanica
Viteza cursei 13 secunde
Incetinire final cursa Da
Temperatura de functionare -20°C/55°C
Dimensiune poarta 2.5m pe canat
Greutate maxim porti 400Kg
Tehnologie U-Link
Standard de protectie IP44

Tutorial de utilizare KUSTOS ULTRA BT A25 si centrala Thalia:

Tutorial de instalare Lampa Radius:

*Producator: BFT ITALIA

Brand:
BFT
Disponibilitate:
In stoc

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Batante deschidere:
 • 2 x 2,5 m
Greutate maxima poarta:
 • 400 Kg
Tip automatizare:
 • Batanta

Manual de intructiuni KUSTOS ULTRA BT A25, BFT (Manual_de_instructiuni_KUSTOS_ULTRA_BT_A25,_BFT.pdf, 1,338 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare si utilizare KUSTOS ULTRA BT A25, BFT (Manual_de_instalare_si_utilizare_KUSTOS_ULTRA_BT_A25,_BFT.pdf, 3,034 Kb) [Descarcare]

Manual de instalare unitate de comanda THALIA, BFT (Manual_de_instalare_THALIA,_BFT.pdf, 957 Kb) [Descarcare]

Vanea
Comentariu
Ma intereseaza aceasta automatizare, dar vreau sa deschid poarta din telefon in afara de modulul wifi beba mai aveti ceva cu mai multi utilizatori?

Accesorii compatibile