Kit automatizare poarta culisanta max.1500kg, BFT ARES BT KIT A1500

Scrie o recenzie
  • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
     
  • Suport tehnic gratuit
     
  • Livrare rapida
     
  • Tel. 0348 88 00 21
2.498 Lei
Pune o întrebare
Greutate: 15 kg
ARES BT KIT A1500
+

Kit automatizare poarta culisanta max.1500kg, BFT ARES BT KIT A1500

Kit BFT ARES BT A1500, conceput special pentru porti culisante ce au o greutate maxima de 1500kg. Este folosit in domeniul industrial pentru actionarea portilor metalice grele, avand viteza de deschidere de 9 m/min. Design modern si elegant, usor de adaugat in orice decor exterior. 

Automatizarea pentru porti culisante BFT ARES BT A1500 este prevazuta cu functie de detectie obstacole, astfel incat motorul va inversa cursa pentru a nu produce pagube sau accidentari in situatiile periculoase. Kit-ul este creat respectand standardele de siguranta in instalare si utilizare.

Unitatea de control Hamal incorporata. Cu ajutorul oferit de centrala de comanda, motorul functioneaza inteligent si va fi coordonat de sistemul D-Track. Asadar, exista protectie antistrivire. Alimentarea are loc la o tensiune de 24V.

Porti glisante inteligente

Un motor ARES BT A1500 este ideal pentru instalarea in zone cu circulatie sporita, la o frecventa de utilizare intensiva.

Acesta are carcasa externa alcatuita din aluminiu, cu grad de protectie IP25. Astfel, este garantata o functionare adecvata indiferent de conditiile meteo. Produsul actioneaza la temperaturi cuprinse intre -20°C si +55°C.

Centrala de comanda HAMAL dispune de un receptor radio cu doua canale, precum si de blocuri terminale cu noul cod de culori standard. Ares BT A1500 se programeaza simplu si rapid, avand potentiometre si dip-switch-uri. 

Unitatea de comanda are functii multiple precum deschiderea partiala pentru accesul pietonilor, inchiderea rapida, incetinirea la fiecare final de cursa si inchiderea automata. Din acelasi motiv, este garantata o experienta placuta la fiecare utilizare.

Semnalizarea actiunii cu Radius

Lampa de semnalizare Radius va avertizeaza atunci cand automatizarea este pusa in miscare, prin intermediul unor lumini intermitente. Acestea sunt vizibile inclusiv de la distanta sau in conditii critice, avand rolul de a instiinta persoanele din jur despre actionare.

Lampa tip girofar BFT, functioneaza pe baza de LED. Se poate monta pe un perete sau stalp, avand dimensiuni compacte.

Caracteristici lampa tip girofar BFT Radius 24V : 

Alimentare  24V
Grad de protectie IP44
Temperatura de functionare   -20°C si +60°C

 

Siguranta automatizarii

Aceasta pereche de fotocelule BFT de exterior are un rol important de protectie. De indata ce sunt instalate, vor detecta orice obiect, animal de casa sau persoana care se afla in dreptul lor.

Ulterior, vor bloca procesul de inchidere al portii in situatiile periculoase. In acest mod, vor fi prevenite pagubele materiale si accidentarile nedorite. Raza de actiune a acestir accesorii este de 20m. Sistem prevazut cu infrarosu si fire, usor de instalat.

Detii controlul cu o simpla apasare de buton

Telecomanda BFT Mitto este utilizata pentru o gama larga de automatizari porti batante sau glisante, precum si cu automatizari de garaj sau bariere auto BFT.

Aceasta va fi simplu de programat si dispune de un design elegant, de culoare neagra. Permite deschiderea si inchiderea automatizarii cu o simpla apasare de buton, avand raza de actiune de 50m.

Constructie robusta din plastic ABS. Telecomanda Mitto are dimensiunile reduse, ceea ce o face usor de transportat in buzunar sau autoturism. 

 

 

Kit-ul ARES BT A1500 contine:

  • x1 Motoreductor cu centrala incorporata;
  • x2 Telecomenzi cu 2 canale BFT Mitto;
  • x1 Set de fotocelule BFT;
  • x1 Lampa de semnalizare BFT.

 

 

Specificatii tehnice motoreductor poarta culisanta BFT  ARES BT A1500:

Unitate de control HAMAL incorporat
Tensiune alimentare 230 V
Alimentare motor 24V
Putere absorbita 400W
Greutate maxima poarta 1500kg
Viteza 9 m/min
Tip pinion 4
Eliberare Butuc cu cheie personalizata
Reactie la impact D-Track
Limitator de cursa Electromecanic
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Ciclu de utilizare Intensiva
Temperatura de functionare -20°C ÷ + 55°C
Grad de protectie IP24

Video prezentare ARES BT A1500:

*Producator: BFT ITALIA

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
  • 1500 kg
Tip automatizare:
  • Culisanta

Manual de instalare si utilizare BFT ARES BT A1500 (Manual_de_instalare_si_utilizare_BFT_ARES_BT_A1500-bft.pdf, 2,787 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata