Kit automatizare poarta culisanta max.1000kg, BFT ARES ULTRA BT A1000 cu 4 cremaliere

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Tel. 0348 88 00 21
2.280 Lei
Pune o întrebare
Greutate: 15 kg
ARES ULTRA BT A1000 +4CVZ
+

Kit automatizare poarta culisanta max.1000kg, BFT ARES ULTRA BT A1000 cu 4 cremaliere

Automatizarea ideala

Automatizarea cu ARES ULTRA BT A1000 BFT este recomandata pentru portile culisante care au o greutate maxima de 1000Kg. Acest sistem este adesea utilizat in domeniul industrial, datorita fortei sale si capacitatii de lucru in regim intensiv. Temperatura de functionare va fi cuprinsa intre -20°C si 55°C.

ARES ULTRA BT A1000  deschide portile spre stanga sau spre dreapta, in functie de nevoile personale. Carcasa externa a acestuia este alcatauita din aluminiu, fiind fabricat cu o atentie sporita la detalii. Gradul de protectie IP24 garanteaza rezistenta la praf si umiditate.

Un kit de automatizare ARES ULTRA BT A1000 se instaleaza usor si repede, cu ajutorul manualului inclus in pachet. Acesta va ofera toate informatiile de care aveti nevoie, precum si imagini pentru fiecare pas.

 

Porti culisante inteligente

Motoreductor inteligent, functioneaza la o tensiune electrica de 24V si ofera siguranta la orice actionare. Printre cele mai importante functii ale sale se afla cea de deschidere pietonala, invatare automata a curselor si inchiderea rapida. Toate acestea sunt posibile datorita unitatii de comanda incorporate. Tehnologia furnizata de BFT permite si inchiderea automata, dupa fiecare deschidere. Acest lucru va spori nivelul de confort.

Daca doriti un kit de automatizare ARES ULTRA BT A1000, trebuie sa stiti faptul ca acesta va deschide portile culisante la o viteza de 9m/min. Un alt beneficiu va fi detectarea automata a obstacolelor. In cazul in care inchiderea nu se poate realiza in siguranta, se va opri actionarea si o sa fie inversata miscarea.

Atunci cand are loc o pana de curent, un motor ARES ULTRA BT A1000 poate functiona in continuare in mod manual. Acest proces se va realiza prin intermediul unei chei personalizate, care se roteste spre dreapta la 180° pentru deschidere si in sens revers pentru blocare. Astfel, traficul nu va fi afectat in nicio situatie.

Automatizare usoara

Telecomanda Mitto functioneaza la o frecventa de 433MHz si are raza de actiune de pana la 50m. Acesta este un accesoriu cheie intr-un kit de automatizare  ARES ULTRA BT A1000, deoarece permite actionarea automatizarii cu o singura apasare de buton. Comunicare radio cu unitatea de comanda. 

Telecomanda Mitto are dimensiuni reduse, fiind usor de tinut in buzunar sau in autoturismul personal. Algoritmul Rolling Code garanteaza faptul ca aceasta nu poate fi clonata in mod neautorizat, deoarece exista un cod recunoscut si acceptat de receptor. Constructie din ABS, pe culoare neagra.

Supraveghere permanenta

Orice actionare a kitului de automatizare BFT ARES ULTRA BT A1000 va fi  semnalizata de lampa Radius cu LED, prin intermediul unor lumini intermitente. Acestea vor fi vizibile inclusiv de la distanta sau in conditii meteo nefavorabile, fiind garantata o supraveghere permanenta. Consumul de energie este insa unul redus.

Carcasa externa la o lampa BFT Radius este rezistenta la socuri si la intemperii. Produsul se poate atasa in mod direct pe un perete sau stalp.

Caracteristici BFT Radius 24V:

Alimentare  24V
Grad de protectie IP44
Temperatura de functionare   -20°C si +60°C

Cremaliera metalica BFT

Cremaliera metalica se monteaza pe poarta, iar forma alungita ofera posibilitatea de reglare pe inaltime.

Acest accesoriu vine la pachet cu distantiere filetate, cu surub si saiba. Prinderea se va efectua prin sudura.

 

 

Kit-ul ARES ULTRA BT A1000 contine:

 • x1 Motoreductor ULTRA BT A1000 cu centrala incorporata;
 • x2 Telecomenzi BFT Mitto;
 • x1 Lampa de semnalizare BFT;
 • 4m cremaliera.

Specificatii tehnice ARES ULTRA BT A1000:

Unitate de control MERAK incorporat
Alimentare 230V
Tensiune de alimentare AC 24V
Putere absorbita 240W
Greutate maxima poarta 1000Kg
Viteza 9m/min
Modul pinion 4
Eliberare Maneta cu cheie personalizata
Blocare Mecanica
Incetinire Da
Ciclu de utilizare Intensiv
Temperatura de functionare -20° C/ 55°C
Grad de protectie IP44
Reactie impact D-Track

Video prezentare ARES ULTRA BT A1000:

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
 • 1000 kg
Tip automatizare:
 • Culisanta

Manual de instalare ARES ULTRA BT A1000, BFT (Manual_de_instalare_ARES_BT_A1000,_BFT.pdf, 3,024 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata