Kit automatizare poarta culisanta 1000kg, BFT, ARES ULTRA BT A1000

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Tel. 0348 88 00 21
1.989 Lei
ARES ULTRA BT A1000 KIT
+

Kit de automatizare pentru poarta culisanta 1000kg, BFT  ARES ULTRA BT A1000

Automatizarea ideala

Automatizarea cu ARES ULTRA BT A1000 BFT este ideala pentru portile culisante care au o greutate maxima de 1000Kg, folosit in domeniul industrial pentru automatizarea portilor metalice grele.

Kit-ul de automatizare BFT este recomandat pentru utilizare intensiva, la temperaturi de functionare intre -20°C si 55°C.

ARES ULTRA BT A1000  culiseaza portile spre stanga sau spre dreapta, in functie de nevoiile tale.

Kit-ul ARES ULTRA BT A1000 este perfect pentru orice doritor, fiind conceput special pentru automatizarea portilor culisante, se instaleaza usor si repede, datorita manualului de instalare inclus in pachet, care va ofera toate informatiile de care aveti nevoie, dar si imagini pentru fiecare pas.

Este un produs de calitate, fabricat cu o mare atentie la detalii, avand o protectie IP24, rezistent la praf si umiditate.

 

Porti culisante inteligente

Motorul functioneaza la o tensiune electrica de 24V, iar pe langa siguranta oferita, ARES ULTRA BT A1000 iti deschide portile culisante in doar 9m/min.

Functionarea cu tensiune de 24v este o tehnologie pusa in practica de producatorul BFT,  precisa, sigura, dar si fiabila, care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la final de cursa. Un alt aspect cheie este siguranta, astfel se opreste imediat si inverseaza miscarea in cazul detectarii unui obstacol. 

Are functia de deschidere/inchidere partiala a portilor pentru accesul pietonilor, fara a fi necesara parcurgerea intregii curse.

Datorita unitatii de comanda incorporata, kit-ul de automatizare dispune de multimple functii, precum invatarea automata a curselor, inchidere rapida, dar mai ales inchidere automata.

Eliberarea portilor culisante se realizeaza cu ajutorul unei chei personalizate, ceea ce ii ofera unicitate si siguranta, care se roteste spre dreapta la 180° pentru deschidere si revers pentru blocare.

Astfel, in cazul in care kit-ul de automatizare nu mai este alimentat cu tensiune electrica, portile pot fi actionate manual, fara sa fie afectat traficul.

Doar cu o apasare de buton

Portile culisante se deschid simplu, doar cu o apasare de buton pe telecomanda Mitto 2, care functioneaza pe o frecventa de 433 Mhz, la o distanta de maxim 50m (in camp deschis), transmite comanda catre centrala prin comunicare radio.

Comanda catre porti poate fi transmisa de catre orice dispozitiv compatibil cu sistemele de automatizare de la producatorul BFT, dar si de pe telefonul mobil, care iti ofera o utilizare mult mai simpla si rapida.

Telecomanda este mica si compacta cu dimensiuni de 62x37x14mm, dispune de 2 taste.

Peoducatorul BFT a introdus sistemul Rolling Code, datorita caruia telecomanda nu poate fi clonata, fiind transmis catre unitatea de comanda un cod diferit de fiecare data, recunoscut doar de catre receptor si acceptat o singura data.

Telecomanda Mitto 2 are un design elegant si compact, cu un grad mare de protectie datorita constructiei robuste din plastic ABS, avand o raza de actiune foarte larga de 50m, asadar puteti controla usa garajului de la o distanta mai mare.

Supraveghere permanenta

Orice miscare a portilor culisante este transmisa prin lumini intermitente, puternice si vizibile inclusiv in conditii critice, datorita LED-ului, care este mult mai rezistent decat girofarul pe baza de bec. 

Cand actionezi telecomada, lampa de semnalizare te anunta ca a primit cu succes comanda, astfel supravegherea este permanenta.

Lampa optica are o mare rezistenta la praf si umiditate garantat de standardul de protectie IP44, cu o functionare perfecta la temperaturi cuprinse intre -20°C si 60°C. 

Ofera supraveghere permanenta si sigura asupra automatizarii, este compacta cu dimensiuni de 123x65x156 mm.

Cremaliera metalica BFT

Cremaliera metalica este componenta sistemului de automatizare a portilor glisante care se monteaza pe poarta si transforma miscarea de rotatie a rotii dintate a motorului in miscare liniara a portii. 

Cremalierele sunt disponibile in segmente de cate 1m si sunt prevazute cu 3 gauri de montaj cu forma alungita pentru a permite usoare reglaje pe inaltime. Distantierele metalice din pachet sunt filetate, au surub cu saiba si asigura distanta de montaj a cremalierei pe poarta.

Prinderea cremalierei metalice pe poarta se face, in cele mai multe cazuri, prin sudura.

 

 

Kit-ul ARES ULTRA BT A1000 contine:

 • Motoreductor cu centrala incorporata x1buc.
 • Telecomanda BFT Mitto x2buc.
 • Lampa de semnalizare BFT x1buc.
 • Cremaliera metalica x4m.

Specificatii tehnice ARES ULTRA BT A1000:

Unitate de control MERAK incorporat
Alimentare 230V
Tensiune de alimentare AC 24V
Putere absorbita 240W
Greutate maxima poarta 1000Kg
Viteza 9m/min
Modul pinion 4
Eliberare Maneta cu cheie personalizata
Blocare Mecanica
Limitator de cursa Magnetic
Incetinire Da
Ciclu de utilizare Intensiv
Temperatura de functionare -20° C/ 55°C
Grad de protectie IP44
U-Link Da
Reactie impact D-Track

 

Brand:
BFT
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
 • 1000 kg
Tip automatizare:
 • Culisanta

Manual de instalare ARES ULTRA BT A1000, BFT (Manual_de_instalare_ARES_BT_A1000,_BFT.pdf, 3,024 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile