Kit automatizare usa de garaj PHEBE BT A U, BFT

Scrie o recenzie
3.224 Lei
KIT PHEBE BT A U
+

Kit de automatizare pentru usa de garaj, PHEBE BT A U , BFT

Nota! Produs agabaritic, presupune costuri suplimentare de transport. Acest produs se livreaza doar cu plata in avans pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Solutia potrivita pentru garajul tau

Kit-ul PHEBE BT A U permite automatizarea usilor de garaj cu suprafata de maxim 8m2. Acesta are un aspect elegant si modern, care se potriveste perfect in cadrul oricarui mediu rezidential. Este recomandat la o utilizare semi-intensiva, avand viteza de deschidere de 17-20 secunde.

Functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -15°C si +60°C. In situatia in care nu mai exista alimentare la energie electrica, usa de garaj poate fi actionata manual, prin intermediul unui buton frontal.

Cum functioneaza?

Un motor PHEBE BT A U actioneaza la tensiunea de 24V, fiind prevazut cu o tehnologie care asigura incetinire la fiecare final de cursa si o performanta optima.

Sistemul anti-strivire garanteaza protectie la contactul cu obstacole, astfel incat este inversat sensul de miscare in situatiile periculoase. Afisaj electronic cu blocuri terminale detasabile. Este permisa o programare simpla si rapida, iar unitatea de comanda vine prevazuta cu un receptor radio incorporat.

Functii multiple care imbunatatesc experienta de utilizare: invatare automata curse, inchidere rapida, inchidere automata.

Supraveghere permanenta

Poti supraveghea permanent automatizarea garajului cu lampa de semnalizare Radius, care te avertizeaza cu lumini intermitente de fiecare data cand sistemul este pus in miscare.

Produsul functioneaza pe baza de LED, fiind mult mai eficient fata de un bec clasic. Este asigurata vizibilitate inclusiv pe timpul noptii sau de la distanta.

Control simplu

Telecomanda MITTO iti garanteaza un control placut asupra automatizarii, cu o simpla apasare de buton. Aceasta are raza de actiune de 50-100m, iar design-ul de dimensiuni reduse o face usor de amplasat in buzunar.

Algoritmul Rolling Code permite transmiterea unui cod unic de fiecare data, care este recunoscut si aprobat de receptor. Astfel, este impiedicata clonarea neautorizata. 

Kit-ul de automatizare pentru usi de garaj PHEBE BT A U contine:

  • x1 motor cu unitate de comanda incorporata;
  • x1 lampa optica de semnalizare;
  • x1 telecomanda Mitto;
  • x1 manual de instalare;
  • Accesorii de montaj

Specificatii tehnice PHEBE BT A U KIT:

Unitate de comanda VEGA
Tensiune de alimentare 24V
Putere consumata 40W
Timp de deschidere 17-20 secunde
Dimeniune maxima usa 8m2
Tip limitator de cursa Electromecanic
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare Buton incorporat
Reactie la impact d-track
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Grad de protectie IP20
Temperaturi de functionare -15°C ~ +60°C
Brand:
BFT

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V

Automatizari garaj

Greutate usa:
  • 60 kg

Manual de instalare PHEBE BT A U , BFT (Manual_de_instalare_PHEBE_BT_A_U,_BFT.pdf, 3,464 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile