Kit automatizare usa de garaj PHEBE BT A U, BFT

Scrie o recenzie
3.224 Lei
KIT PHEBE BT A U
+

Kit de automatizare pentru usa de garaj, PHEBE BT A U , BFT

Ideal pentru garajul tau

Kit-ul PHEBE BT A U este solutia ideala pentru automatizarea usilor de garaj care nu depasesc 8m2, se potriveste perfect cu orice tip de garaj datorita aspectului elegant.

Kit-ul de automatizare este recomandat pentru trafic moderat datorita frecventei de utilizare semi-intensiva si iti deschide sau inchide usa garajului in doar 17-20 de secunde.

Daca din anumite motive motorul nu mai este alimentat la energie electrica, usa garajului poate fi actionata manual cu ajutorul unui buton pozitionat frontal, astfel traficul nu va fi afectat.

Kit-ul de automatizare dispune de grad de protectie impotriva intemperiilor IP20 fi functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -15°C si +60°C.

Cum functioneaza?

Motorul PHEBE BT A U functioneaza la tensiunea de 24V, o tehnologie folosita de producatorul BFT care asigura performante optime cu o ajustare precisa a incetinirii la fiecare final de cursa.

Datorita limitatorilor de cursa electromecanici, motorul incetineste la fiecare final de cursa, astfel impactul este eliminat.

Bazata pe tehnologia d-track, unitatea de comanda incorporata controleaza inteligent forta de actiune a motorului, iar datorita sistemului anti-strivire, sensul miscarii este inversat in prezenta unui obstacol.

Datorita blocurilor terminale detasabile si a afisajului electronic programarea este simpla si rapida si dispune de receptor radio incorporat.

Unitatea de comanda dispune de multiple functii precum invatarea automata, inchidere rapida, dar mai ales inchidere automata, astfel comanda nu mai este necesara.

Supraveghere permanenta

Supraveghezi permanent cu lampa de semnalizare care te avertizeaza cu lumini intermitente cand usa garajului este in miscare, dar si cand actionezi telecomanda, astfel stii daca comanda a fost aprobata sau nu.

Lamp de semnalizare functioneaza pe baza de LED, mult mai rezistenta decat girofarul cu bec, vizibila pe timp de noapte, de la distanta, dar si in conditii critice.

Carcasa rezistenta impiedica infiltrarea apei sau a prafului, cu un grad ridicat de protectie IP44.

Controlezi usa garajului cu o simpla apasare de buton

Telecomanda MITTO 4 iti garanteaza un control simplu si placut asupra automatizarii, doar cu o apasare de buton si usa garajului se deschide.

Tehnologia Rolling Code impiedica clonarea telecomenzii, deoarece transmite un cod unic de fiecare data, recunoscut doar de receptor si aprobat doar o singura data.

Telecomanda MITTO 4 dispunde de un aspect elegant si compact, cu dimeniuni de 62x37x14.

Kit-ul de automatizare pentru usi de garaj PHEBE BT A U contine:

  • 1 x motor cu unitate de comanda incorporata;
  • 1 x lampa optica de semnalizare;
  • 1 x telecomanda MITTO 4;
  • 1 x manual de instalare;
  • Accesorii de montaj

Specificatii tehnice PHEBE BT A U KIT:

Unitate de comanda VEGA
Tensiune de alimentare 24V
Putere consumata 40W
Timp de deschidere 17-20 secunde
Dimeniune maxima usa 8m2
Tip limitator de cursa Electromecanic
Incetinire Da
Blocare Mecanica
Eliberare Buton incorporat
Reactie la impact d-track
Frecventa de utilizare Semi-intensiva
Grad de protectie IP20
Temperaturi de functionare -15°C ~ +60°C
Conectivitate Da

 

*  Producator: BFT Italia

Brand:
BFT

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V

Automatizari garaj

Greutate usa:
  • 60 kg

Manual de instalare PHEBE BT A U , BFT (Manual_de_instalare_PHEBE_BT_A_U,_BFT.pdf, 3,464 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata